ahojte...idem si ku vam pre radu pomoc... mozno mate s tym niektora skusenost...ide o obtazovanie od mojho ex. mame spolu dva a pol rocneho syna..sme rozideny 7 mesiacov no 7 mesiacov ma neustale obtazuje...naburava sa mi na socialne siete..do mailu ..tel ...je mnou ako posadnuty ..stale ma sleduje...ked pride za malym ako keby prisiel za mnou ..jemu sa nevenuje ale stale chodi poza mna...stale mi vypisuje ..vyvolava...je uz ako psychopat..ked mi zazvoni tel skoci mi po nom hned ze kto mi vola....robi obchodneho zastupcu a naschval robi v mojom okoli aby mohol sledovat kde co a o kolkej idem ak niekam idem...maly ho ani moc nemusi vobec pri nom nechce byt iba na chvilku sa s "tatom" pohra a uz ho nechce....a este ked ma ex uz od nas odist tak neodide ale si mi lahne do postele a proste s nim nepohnem...som uz s nervami v koncoch...nemame sudom urcene vyzivne ani stretavanie..len sme sa dohodli..plati na maleho pravidelne..a pride za malym kedy chce no problem je vzdy ten ze on nechce odist...on stale zije vo svojom svete ze sme spolu ..uz je taky chory ze ked je pri mne tak sa hra ze spolu cakame dieta....uz neviem co robit ako mat od neho pokoj..maleho mu neberiem ani nezakazujem len chcem az da mne osobne pokoj...nicia ma jeho reci a chovanie....rodina mi vravi az podam trestne oznamenie a to az si drzi odomna odstup...no ja mu maleho sameho nechavat nemozem nechcem a maly snim ani sam nechce byt..dakujem za precitanie 🙂
@katy2223
podaj ziadost o vyzivne a nech vam sud urci, kedy a za akych podmienok sa moze s malym stretavat.
zatial nech pride vzdy niekto k tebe, ked bude mat stretavku so synom. idealne nejaka zena, nech nema dovod si mysliet, ze niekoho mas.
a treba mu velmo dorazne povedat/napisat SMS, ze si neprajes, aby ta sledoval a obtazoval. pomoze to potom ako dokaz na sude, ked budes nutena podat trestne oznamenie.
Ahoj ja si myslim ze chod podat ziadost o vyzivne a stretavanie sa. Tam mu urcia kedy sa s nim moze stretnut.
On akoze ide k tebe do bytu kedy sa mu zachce? Ten byt je tvoj? Ty kokos on musi byt ina diagnoza!!! Ja osobne by som to urcite stopla, lebo ak to neurobis zblaznis sa. Nemas sancu normalne zacat zit. A dalej zmne si hesla na vsetko ,to akoze on si sadne u teba doma k pocitacu a vsetko ti kuka.?
@pillipilli toez si neviem predstavit, ako sa jej moze naburat do mailu, ked nevie heslo (OK, da sqa to...ale nemyslim, ze je taky macher)
a ze sa vrha na jej telefon, no raz by to u mna spravil...
@pillipilli on si vzdy najde zamienku aby mohol prist...ze koli malemu a tak...problem je ale vzdy s jeho odchodom..on nechape preco by mal odist ..on nechape preco snim uz nechcem byt..on nechape co robi zle... je to nepochopitelne..som mu povedala ze pokial mi nedonesie papier ze chodi k psychologovi tak ho tu uz nepustim..a nie nesada si kpc...on sa rozumie pc a proste sa mi tam dostal cez nejake hesla ip adresu ci co
Ahoj, čo tak sa stretávať mimo domu..ak by mi toto robil ex asi by som požiadala o úpravu styku s malým v tvojej prítomnosti, nakoľko je ešte maličký..ak som dobre pochopila, príde hocikedy...takto by mal určené dni..
..a s ex to máte ako? Už ste sa rozprávali o tom ako sa chová? Asi by som šla podať tr.oznámenie za obťažovanie...lebo toto už nieje v poriadku...
Chlapca mu odovzdám na ihrisku ci v hracom centre a poviem, ze o 2 hodiny som spat. Prídi s kamoskouci mamou, aby nemal prilezitost vykrvácať sa.
Alebo mu dieta podám medzi dverami a dovidenia.
Preco ho vpúšťať do bytu?
Urcite by dom si dala upraviť styk sudom.
Zmeň heslo na maily, odstráň z priateľov z FCB, netelefonuj s nim, len píš SMS-ky.
Inak nechapem ako sa ti nabúral do mailu, to by musel byt iny macher.
@nyusika mne kebyze lahne do postele tak narobim taky cirkus ze volaju policiu fakt!!! Mne to stale nejde do hlavy ,ale poznam aj ja jedneho exa s diagnozou (mojej kamoskin) ten ju roky obtazuje vyvolava,vyhraza,chodil k nim robit bordel .. no cisty keket. Teraz je v base casom sa toho nazbieralo. Takze da sa s tym nieco robit . Akoze ja by som asi normalne isla na policiu ze co s tym. Inak aj ona takoto bola a prve co jej poradili ,ze musi byt vysporiadany styk s dietatom. Inak sa proste neda s tym pohnut.
@katy2223 nemate nahodou ten byt spolocny?
@pillipilli nemame ..ja byvam v rodicovskom..no uz tu byvam sama..mama sa odstahovala..aj ona mu stale cisti zaludok a nic nepomaha..on stale tvrdi ze ma neobtazuje ze nechape cim ma obtazuje
@pillipilli myslis ze ja nerobim cirkus?naposledy som musela volat brata nech ho pride vyhodit.. ja uz uzivam s tych vsetkych nervov lieky na srdce
@katy2223 hlavnu chybu robis ty, nemas ho co pustat do bytu. Ze vrha sa na telefon, sleduje ta, chod na sud,urcit stretavanie dietatom, ak dieta nezvlada byt s nim same, tak mimo bytu. A potom na policiu, nahlasit obtazovanie, prenasledovanie, aj ked by som tam mala chodit ako na klavir, spravila by som mu zo zivota peklo. Normalne mi tlak stupol, ako nechas so sebou zametat.
@katy2223 prosim ta vyjadri sa k navrhom bab, a teda kde je problem stretavat sa mimo byt. Kde je problem, ist si urcit vyzivne a upravit styk s dietatom. Nerozumiem ani preco sa s nim vobec este o niecom bavis. Syn ho nechce, ty ho nechces, byvat mas kde...tak co stale okolo vas poletuje. Tam mu treba urcit kazdu druhu nedelu parhodinovu navstevu v tvojej pritomnosti a to moze byt este rad.
Hm. Zdvihni sa a toto vsetko chod povedat na policii. Na t.o.za ovtazovanie by to malo stacit. Nasledne podaj ziadost o urcenie styku (mimo vasho bydliska) a vyzivne. That"s all.
Bodka. Koniec.
Pozicaj si hodinoveho manzela, nech sa tvari, ze je tvoj novy partner. 😀
@katy2223 no poviem ti to tak, ze tu nic spolu nevyhutame a vsetko to je co ak...az kym nieco z toho co ti tu pisali nezrealizujes. Uprav styk sudne. Tam si mozete obaja porozpravat ako to vidite, mas ludi co ti veci potvrdia, mozno aj nejake sms neviem. Musis to mat na papiery. Zbytocne mu vsak pripisujes vacsiu vahu ako ma. Este si sa zo vztahu s nim nedostala, oprav ma ak sa mylim
@katy2223
Tebe asi robí dobre, že ťa takto uhana.
Inak by si to už zatrhla.
Po prvé- do bytu nevstupi
Po druhé - žiadna komunikácia s výnimkou SMS týkajúca sa stretávania so synom. Nič mu nevysvetluj, on to nepočúva. On len vníma, ze s nim hovoris (jemu je jedno o čom) a toto považuje za nádej, že sa k nemu vrátiš.
Nechci zvíťaziť badať nim, musíš ho ignorovať.
ak sa chce z malým stretávať, tak mimo tvojho bytu, ale to je lepšie cez súd vyriešiť
trestné oznámenie by som tiež podala, inak to nevyriešiš, ked je takýto