Obnovenie vzťahu

Môžte mi poradiť neviem ci ja som hysterka alebo kde je chyba ale mam 2deti a nasla som si priateľa ma ich rád ale veľa krát ma sklamal. Začalo to tým keď sme šli ku Prahe na koncert a so svojou rodinou mňa a deti na silu dotiahol na stanovacku na 2dni a noci a ja som chcela ísť do prahy keď ze sme boli zopár km od nej. Nezastal sa ma absolútne stále mala pravdu iba jeho rodina ja som bola vzduch s dvoma deťmi a nemala som absolútne žiadne slovo. Postaral sa o nás nič nám nechýbalo ale otočil sa mi chrbtom a od vtedy to ide dole vodou. Jeho rodicia moje deti aj mňa prijali nemali žiadny problém ale od leta sme tam neboli a ani nás nevolal aj keď ja som mu naznacovala aby sme šli k nemu keď ze sme od seba skoro hodinu cesty a tak by sme spolu boli viac času. A aj nás volal k sebe bývať majú dom a my sme v byte. A na Silvestra ma zas úplne odignotoval lebo chcel byť v kulturaku a mna zas kopol do... lebo si myslel ze mu narobím hanbu a začnem hystercit ako na stanovacke kde ma urazil ako mohol a neuzná si chybu. Na deti som sama a on im ho ako tak nahradil. Mam mu dať šancu alebo to s nim skončiť? Poraďte mi vdaka

arianna25
6. jan 2023

Keď cítiš taký prudký diskonfort teraz, tak ver, že neskôr to bude to isté alebo horšie.

hipuska
6. jan 2023

Chaoticky napísane. Ale, ak dobre chápem, na stanovacke si urobila chybu ty. Boli ste tam viacerí, mala si sa prispôsobiť väčšine a nie ísť si za svojim. Prišla si do akcie, ktorú zjavne majú v tradícii uz dlhsie. A zjavne, si dostala info, že sa ide stanovať. Ako tá dotiahol? Za uši? Deťom sa nepáčilo? Ako sa ti otočil chrbtom? Myslís tým, že nechcel ísť do Prahy? Či o čo ešte išlo?

simonettasimonova
autor
6. jan 2023

@hipuska pár dní so stanovackou sa dá počkať a všetko je na dohode a ja som sa s nimi na ničom takom nedohodla..a myslím keď niekto príde ku mne na par dni nebudem ho ťahať kam chcem ja ale pôjdem kam chce on ale niektorí nemajú takú kapacitu aby pochopili spôsoby spoločenského a slusneho správania..beriem tvoj názor vďaka

hipuska
6. jan 2023

@simonettasimonova nerozumiem ako to celé bolo. Ty si išla k nemu a nevedela si že pôjdete stanovať?

simonettasimonova
autor
6. jan 2023

@hipuska nie nevedela som o ničom. Nad ránom sme došli keď ze sme z Košíc chvíľku pospali a poobede na silu nás dotiahli stanovať aj keď som nechcela ísť boli sme poriadne unavení s deťmi a nikto nás nerešpektoval boli sme tam ako💩💩💩.

shewinka
6. jan 2023

Mozno ta chcel vziat stanovat, aby si sa zblizila s jeho rodinou, mozno to ani nemyslel tak zle, ako to vypalilo. Ak by ta nevolal zas by si cirkusovala.

bajka16
6. jan 2023

A aké veľké máš deti? Je jedno kto je u koho na návšteve, ale treba rešpektovať človeka rodiča, ktorý je na všetko sám a má toho akurát tak dosť. Určite ti mal dať vedieť o stanovačke. Celé je to jedno veľké nerozumenie, ale on sa rozhodne rozumne nespráva. Si matka, dobre si premysli koho donesieš domov k svojím deťom ☝️☝️

reanda
6. jan 2023

skoncit

simonettasimonova
autor
6. jan 2023

@bajka16 vtedy mali 5a9rokov. On práve že je k nim dobrý a hlavne mladší syn potrebuje mužský vzor a on mu otca ako tak vynahradil venoval sa mu a aj preto mi to je ľúto. Len kto vie co by bolo ďalej

simonettasimonova
autor
6. jan 2023

@shewinka treba sa dohodnúť a rozprávať spolu ale so mnou sa nikto nedohodol..s rodinou sa dá tráviť čas aj inde a stále sa nájde riešenie ktoré bude každému vyhovovať

simik22
6. jan 2023

Volal vás bývať " k nim"? Akoze k nemu a jeho rodičom?

simonettasimonova
autor
6. jan 2023

@simik22 ano ale nešla by som aj keď majú veľký dom

moonlight1210
6. jan 2023

Na stanovacku vacsinou clovek potrebuje aspon ake take oblecenie a obutie. Nebolo by mi to prijemne, ak by som nebola nachystana. Ale zas uz v ramci toho by som nevymyslala dalsie odbocenia z planu (napr. tu Prahu). Isla by som uz podla ich planu.

No ako poznam seba, tak ten prvy raz by sa mu to prepieklo, ze by som to teda bez slova skusila, aj ked by som pricestovala na stanovacku nevybavena. Kedze, ak dobre rozumiem, si sla len na navstevu s detmi k nemu. Stanovacka bola “prekvapenie”.
Dodatocne by som mu vysvetlila, ze dakujem za peknu stanovacku, ale do buducna sa na planoch vopred dohodneme, alebo sa nezucastnim.

Dalsi raz by som bola nachystana otocit sa a vratit domov, ked by zas vymyslel takuto nepredvidatelnu pikosku.
Lebo nieco nepovedat dopredu, len postavit cloveka pred hotovu vec, to nie je ok.
Su veci, kde je take chovanie drobnost, mavneme rukou, ale su veci, kde to moze byt problem. Napr. sa vezmete a on dojde domov s novym autom a na otazku, kde na to vzal, na teba vybali, ze si v nebankovke vzal velky uver. Lebo je zvyknuty urobit, ako si prave zamanie (veci, co on povazuje za najlepsie) a nediskutovat o tom.

Takze skusila by som mu to takto predostriet. Pekne v skratke: Nemam problem s tebou niekam ist, nieco robit, ale musime sa vzdy najprv o spolocnych planoch porozpravat a dohodnut sa, co, ako a kedy budeme robit. Jediny pripustny neplanovany a strhujuci je sex. Ostatne vzdy az po vzajomnej dohode.

Vynechaj teraz to, ze ta sklamal a urazil. To neries. Skus predostriet navrh na novy cisty stol. Ak tuto vzajomnu zodpovednost medzi partnermi pochopi (ze sa informuju vzajomne, aby nedochadzalo k zbytocnym nedorozumeniam a slamaniam), mozes stanovacku aj kulturak pustit z hlavy, lebo sa to opakovat uz nebude.
Ak to nepochopi, tak napriek vsetkemu, partnersky zivot by bol narocny a zrejme by ste sa casto pre toto hadali. Takze by som to ukocila.

bajka16
6. jan 2023

@simonettasimonova no podľa mňa, toto ti malo ukázať na koľko rešpektuje teba a ako by vyzerali vaše konflikty v budúcnosti. To, že je dobrý k deťom je fajn, ale to že teba nerešpektuje, tvoj názor, to čo ty chceš a čo nie, tak to je čistý krach. A časom by sa správal inak aj k tvojim deťom. Vieš tie kritické situácie sú tu nato, aby ľudia ukázali akí naozaj sú a kde u nich máme miesto. To že je v pohode v bežný deň, okej. Ale to, že ty si nechcela ísť na stanovačku s dvomi deťmi o ktorej si ani nevedela, to mal v riti. Pri konflikte si ťa nezastal. Ja by som ho už videla ako človeka o ktorého sa veľmi neopriem v živote.

ukulela
7. jan 2023

@simonettasimonova aha, koncert pri prahe a stanovacka su 2 rozne akcie. ... praha, vychadzalo to vobec casovo? Stanovacka, pises, ze si histercila, asi preto ta uz k nemu nevolali. Za pravdu ti dam iba pri silvestri. Ale celkovo mi tvoje reakcie pridu divne.

kassandra25
7. jan 2023

@simonettasimonova vies, ked teba volal byvat ku nim, teda nemu a rodicom, uz len to je zlé, ze nie teba a jeho spolu niekam, ked sa ti niekto otočí chrbtom na Silvestra a nehodla ho s tebou stráviť hocikde....., a ked niekto sa aspon nedohodne o programe na výlete aj podľa teba, tak o čom sa my tu vôbec bavíme? Tu nie je o čom. A to, že tvoje deti prijali, tak áno, normálne sa zachovali, aj ked chlapovi na Tebe nezáleží......

miadi
7. jan 2023

Je mozne ze si hysterka. Ale tak kazdy sme nejaky. Pises to tak chaoticky , nedava to moc znysel. Oni - frajer s rodicmi ziju hodinu od vas ., niekde na vychode sli ste vlakom z Kosik Ku Prahe.., na koncert a sli ste s jeho rodicmi na stanovacku a ty si bola aj s detmi nasilu unesena. Aky si tam ty bola host a preco by sa vsetci mali prisposobit tebe? Mala si booknuty hotel ci si len ocakavala ze povies mu ze chces ist do Prahy a on skoci a zozenie hotel atd? Asi ste mali obaja ine plany. Len on tie stany spacaky jedlo aj pre vas musel mat dopredu nachystane. On Asi nebude idealny partner ale ty tiez nebudes dokonala. Nikto ta nedrzal na retazi v lese. Keby si moc chcela tak do tej Prahy sa vies aj sama s detmi dostat len by si musela otvorit penazenku.Od leta ste neboli u jeho rodicov kde on zije hoci naznacujes ze by si tam chcela ist. Tak si na jeho rodicov neurobila taky super dojem ako si myslis. U nich vo velkom dome by si nebola madam pani svojho domu dupat by si nemohla ani vyskavovat tvoj nazor by bol na poslednom mieste. A ked na teba kaslal na silvestra je mozne ze uz ta tam ani nechce. Zas nebudes s niekym len pre to ze tvoj 5r potrebuje muzsky vzor. Hladaj takeho co nezije u rodicov a vylet budete vediet naplanovat spolu.

viestta
7. jan 2023

Keď všetko komunikuje s tak chaoticky ako píšeš, tak sa ani nečudujem, že sa v tebe a tvojich požiadavkách nikto nevyzná.
Keď ti všetko vadí, robia ti napriek, si pre nich nula, tak na čo si ešte s nim?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simonettasimonova
autor
7. jan 2023

@ukulela šli sme na stanovacku a potom na koncert co sa na tom nedá pochopiť? Miesto stanovania ktoré vôbec nemusím sa dalo nieco ine vymyslieť a ešte predtým som mu 1000x vravela ze nejdem stanovať nie som ten typ a aj tak to urobil. Nevadí co ti príde divne mňa to nezaujíma napadlo mi napísať večer trochu mi tocilo oci tak som napísala aby som nezabudla

simonettasimonova
autor
7. jan 2023

@viestta ale vyznal sa len jeho ujo je pre nho pan boh a je to obyčajná banda ozranov až na môjho ex. Máš pravdu asi som bola preňho nula

mimka2019
7. jan 2023

🤣

sense
7. jan 2023

Ja by som vzťah s takým mužom nechcela. A už vôbec nie keď mám už dieťa. A to ze dieťa potrebuje aj mužský vzor je veľmi slabý dôvod.

simonettasimonova
autor
7. jan 2023

@miadi tak nešli sme vlakom ale autom kde som mala asi 20kil veci keď ze sme nesli na otočku a s deťmi sa trepať sama plus veci to by možno Xena dala ja nie. Nie som dokonalá a ani to zo seba nerobím tak sa tu nehraj na pani dôležitú a pokiaľ pôjde o môj život stále ja budem pani svojho života nech som hoci kde ale mam toľko rozumu a nešla by som k nemu žiť mame svoj byt. A iba ja budem o sebe rozhodovať a nikto iný. A mne vobec jeho rodicia mimochodom nechybaju len kvoli nam som tam chcela ist. Dala by som mu peniaze ale nebolo začo a za maximálne pokaslanu náladu určite mu nedám ani cent co by som ináč dala a svojim deťom som kúpila co im trebalo v tej chvíli nenechám sa živiť a veľa som od neho nezobrala len to súrne

simonettasimonova
autor
7. jan 2023

@sense asi áno len mi to je ľúto

sense
7. jan 2023

@simonettasimonova à co ti ma byt ľúto chlap kt nerešpektuje tvoje potreby? Vieš keby môj chlap ma rodinu ozranov tak by som ich nepotrebovala vidieť. A po ďalšie keby stanovať nechcem ísť a dohoda je iná ako stanovačka a napriek tomu ma ráno zobudí ze ideme stanovat, zabalím seba, dieťa a nájdem si na pár dní penzión alebo hotel aby som si po pozerala okolie a spravila prázdniny dieťaťu a v Prahe a okolí nájsť ubytovanie je to najmenej keď by som už išla takú dlhú cestu. Hlúpa alebo naivne zamilovaná (názvi si to ako chceš) som bola len raz

simonettasimonova
autor
7. jan 2023

@sense oni žijú v Česku ja s nimi nič nemám a je to viac menej rodina jeho uja nie sú ani pokrvni.. nevedela som ako to dopadne ale už všade do budúcnosti budem chodiť so svojím autom. Neslo mi o prahu ale ked sme uz budeme blizko tak pojdeme pozriet ale islo o pointu. Tak urobila som chybu stáva

sense
7. jan 2023

@simonettasimonova nech slo o cokolvek ja vy som savzovrala a odisla.a nie sla na stanovacku kde nechcem byt, obzvlast ked o tom vedel dopredu

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mk1111111111
9. jan 2023

Ja som sa stratila este asi pred Prahou...😳🤣 nicomu som nerozumela, kto, kde, kedy s kym?🧐