Obmedzený rozpočet - štúdium, vodičák verzus kúpa auta. Čo skôr?

9. máj 2023

Išli by ste skôr študovať do BA a cestovať busom alebo skôr by ste spravili vodičak, kúpili auto a až potom škola?

anjelicek26
9. máj 2023

V autobuse sa da spat a citat... auto stoji benzin, poistenie a uz kupa vela penazi, vodicak tiez riadna palka... studentka ma myslim na autobus aj zlavu, nie? Takze autobus, kedze je to pravidelna trasa...

klarolinne
9. máj 2023

Študovať a cestovať autobusom. Vodičák, auto a tie veci okolo počkajú, plus teda po Bratislave radšej MHD a peši. Je to rýchlejšie.

marci77
9. máj 2023

urcite vysoka skola .....ak nebude studium narocne, da sa popri skole najst aj part-time job..... a najst si privat a potom neskor dorobit vodicak, ked nan bude nasetrene

a uplna pravda, auto je iba zrut penazi ......tak by som jeho kupu oddialila, ked bude nevyhnutne (napr. ked sa narodia deti a pod.) dovtedy sa da v pohode fungovat s MHD, vlakmi a pod.😉

martinka13
9. máj 2023

Škola najprv

kacena4
9. máj 2023

no zalezi ci externe alebo denne, ak externe a budes sa ponáhľať za detmi najprv auto. inak jednoznacne skola

lussyl5
9. máj 2023

Ak chceš ísť študovať do Ba tak vodičák má ozaj čas.Auto žerie veľa peňazí a vo veľkom meste ho vôbec nepotrebuješ.Všade sa dostaneš s MHD.

veselo_neveselo
9. máj 2023

NAJPRV VZDELANIE, az potom vsetko ostatne.

domkakvet
9. máj 2023

Aj popri skole sa da ist na brigadu.

lelelienka
9. máj 2023

Jednoznacne najprv skola, ostatne pocka.

zorkahorka
9. máj 2023

Nevuem, ako daleko byvas od skoly. Mala som spokuziacky, ktore sa viacere vozili jednym autom z ba do tt, zrejme sa skladali na benzin. Ale studenti maju cestovne zlavnene, nestoji to vela