Išli by ste skôr študovať do BA a cestovať busom alebo skôr by ste spravili vodičak, kúpili auto a až potom škola?
Študovať a cestovať autobusom. Vodičák, auto a tie veci okolo počkajú, plus teda po Bratislave radšej MHD a peši. Je to rýchlejšie.
urcite vysoka skola .....ak nebude studium narocne, da sa popri skole najst aj part-time job..... a najst si privat a potom neskor dorobit vodicak, ked nan bude nasetrene
a uplna pravda, auto je iba zrut penazi ......tak by som jeho kupu oddialila, ked bude nevyhnutne (napr. ked sa narodia deti a pod.) dovtedy sa da v pohode fungovat s MHD, vlakmi a pod.😉
Škola najprv
no zalezi ci externe alebo denne, ak externe a budes sa ponáhľať za detmi najprv auto. inak jednoznacne skola
Ak chceš ísť študovať do Ba tak vodičák má ozaj čas.Auto žerie veľa peňazí a vo veľkom meste ho vôbec nepotrebuješ.Všade sa dostaneš s MHD.
NAJPRV VZDELANIE, az potom vsetko ostatne.
Aj popri skole sa da ist na brigadu.
Jednoznacne najprv skola, ostatne pocka.
Nevuem, ako daleko byvas od skoly. Mala som spokuziacky, ktore sa viacere vozili jednym autom z ba do tt, zrejme sa skladali na benzin. Ale studenti maju cestovne zlavnene, nestoji to vela
V autobuse sa da spat a citat... auto stoji benzin, poistenie a uz kupa vela penazi, vodicak tiez riadna palka... studentka ma myslim na autobus aj zlavu, nie? Takze autobus, kedze je to pravidelna trasa...