Ahojte, v prvom rade chcem napísať, že diskusia nie je vymyslená. Už som sem písala, že mám s priatelom problémy. Sme spolu 12 rokov, mame 9 rocneho syna. Pred rokom sa stretával s babou, mal s ňou aj sex. Vraj slo len o to, že chcel zmenu. My spolu spíme párkrát do týždňa. Neviem mu to odpustiť, on s ňou chodi stále na drink, už to obmedzil na 1-2krat do mesiaca. Stále ho milujem, konečne som si nasetrila na depozit na kúpu domu, beriem si hypotéku. Viem, že finančne to bez neho nezvládnem. Po 12 rokoch som sa stretla s kamarátom. Vyznal mi lásku, ale asi to hovoril alkohol. Keď som mala 15 strašne som ho chcela, ale on sa so mnou po par mesiacoch rozišiel. Ja žijem v UK, na SK som bola na dovolenke, chcela som vidieť ako býva a vyspala som sa s ním. Nebolo zo ono, ale ten pocit, že niekto ma chce a spraví pre mna veľa, neviem sa ho zbaviť. Stále rozmýšľam aké by to bolo. Píšeme si skoro denne. Chcel prísť sem ale zavrhla som to. Nemám o tom komu povedať , nemám tu kamarátku .
@pribinak áno, rozmýšľam nad tým, aj keď si neviem predstaviť život bez neho
Bez neho? Prosím tá, toto nie je láska. Sa zobuď.
V zivote by som netolerovala, aby sa partner 2x mesacne stretaval s niekym, s kym ma podviedol! Hrdost ti nieco hovori??
tvoj priateľ o tvojej nevere vie? nikde som to nečítala...
To čo sú toto za vzťahy? ... strašne povrchné, bez úcty, bez rešpektu jedného voči druhému ... vy ste obidvaja rovnakí, stereotyp, problémy vo vzťahu, to, že "niekto ma chce a spraví pre mňa veľa" sa neriešia neverou ... mne keby muž po tom,ako pretiahne inú ženskú povie, že o nič nešlo, len chcel zmenu, je zbalený s odkazom, nech si tú zmenu užíva ... má Ťa za totálnu handru, nohy by som mu viac neroztiahla ... čo nemáš kúska hrdosti v sebe?
@deti95060810 nevie, vie, že som s ním bola na túre , a aj to mi prišlo akokeby žiarlil
Vy nemáte už nijaký vzťah. On sa vyspal s inou, stále sa s ňou stretáva, ty si sa vyspala s iným, píšeš si s ním tiež stále
Ó čom to je? Co chceš kam posúvať? Vy ste ten vzťah posunuli uz dávno, ale do hrobu, takže zakopte konečne "tu mŕtvolu" a choďte ďalej každý sám.
@dzulli1980 presne tak, nechápem, čo je to za primitívny jeho argument, že chcel zmenu....
Och prosim ta. Toto nema ziadnu buducnost. Preco to vlastne robis? Lebo si nevies predstavit zivot bez neho? Toto je strasne primitivny argument. Obaja ste podviedli a on este aj podvadza a stretava sa s milenkou 1-2x do mesiaca? A ty si ho este aj ofajala ze si bola na ture? Vlastne viesco. Vy k sebe dokonale pasujete. Podvadzate sa navzajom a ste rovnako hlúpi. Mala si sa snim rozisť hneď ako jeho nevera vyplavila na povrch. Takto si ho podviedla aj ty a si na takej istej urovni ako on. Zite spolu nadalej lebo sa k sebe hodite.
Ja b& som vztah uz davno ukoncila.Ti chce trochu zmeny s druhou, a ked nebude druha, bude tretia?.a chces ,aby ti doniesol nakeho hiv,.no toto treba ukoncit,uz si nikdy nebudete verit,
@ls56 bola som na túre, povedal mi, že by mu nevadilo, ak by som ho podviedla, že by sa to vyrovnalo.Beriem si hypotéku, a budem potrebovať od neho finančnú pomoc, sama toľko nemám šancu zaplatiť
Och autorka😀 tak naco sa pytas nas ked si aj tak rozhodnuta,ze snim kvoli peniazom zostanes. Nechapem tvoje zmyslanie. Ale ano ved ste si rovni,podvadzate sa navzajom,tak budte spolu a podvadzajte sa cely zivot.Dajte si na krk hypoteku a tvarte sa ze je vsetko oka.Sa ti divim.Ja na tvojom mieste odidem zo vztahu aj keby som mala v garzonke byvat.Ale chapem potrebujes dotovat.Co tak sa spamatat a stat sa nezavislou zenou.Ale jaj.Roztahovat nohy inemu a potom chciet chlapa len na dotovanie.To je teda zmyslanie.👏👏
Toto už veľmi dlho nie je láska ale zvyk. Choďte od seba. Ja som si tiež myslela, že neprežijem a nič lepšie som nemohla urobiť
Ako sa posunut? Rozísť sa s priateľom. Obaja ste podviedli. To je už na nič cely taký vzťah. On sa s níž navyše stretáva ďalej
Podľa mna žiadna perspektíva