Museli sme byt u mojej sestry nejsku dobu, lebo nám robili kuchyņu. Ten den som spala v izbe s neterkou. Ona este spala ale ja som uz len lezala. Zrazu prisiel svagor lahol si ku mne a zacal ma tam a tam chytat, od toho momentu vzdy ked sme k sestre isli a bola som.s nim sama chytal ma a bozkaval na tych miestach. Ked sme uz byvali doma skoro rano zvonil u nas. Ja som.nevedela ako ho poslat prec a robil.mi.to zas. Do oci mi povedal citujem ,,ja by so ta tak po...bal, pomiloval. O nejaký cas sa mi aj ospravedlnil ale povedal.mi ze ma stale na mna chut.. aj mi ho ukazoval... Teraz mavam o tom.casto sny a bozkavanie aj letma pusa na lica mi je neprijemné. a popravde ma nikto nevzrusuje. Mzm 33 rokov. Nejaki chlapci sa mi pacili ale nepredstavovala som.si s nimi spolocny zivot ani ziadne steklive veci.. zazila ste to niektora? Da sa takejto traumy zbavit?.
… je mi velmi luto co si zazila a co prezivas dalej🙏🏼 vedela by si sa o informacie podelit napr s psychologickou? Alebo na zaciatok aspon skusit anonymnu linku, kde ti odbornici povedia co dalej?
Teraz nieco sukromne - nemusis odpovedat. On s tym zacal, ked si mala 13? Tvoja sestra a on maju dieta?
Toto vyriešis len terapiou
už mal dávno dostať po pysku od tvojho otca... 13 ročné dieťa je ešte pod zákonom takže mohol mať celkom slušné opletačky ....mohol.
Určite to treba riešiť u psychológa alebo nejakého terapeuta. Sama to asi nedáš, preto ani nedokážeš mať normálny vzťah s mužom.
@zuza265 ano. Maju tri deti a uz aj vnuca. Ale uz sem nechodi . Boli sme nedavno ale u nich zase kvoli prerabke tento krat kupelne a v ziadnom pripade som s nim nebola sama. On ma volal pracovat na zahradu ich. Samozrejme som nesla. Dokonca jeho mama povedala ze nech ma tam nevola ist robit. Tak ma vlastne aj zachranila. Hoci ona o tom nevie.
@deti95060810 ocko mi zomrel davno predtym.
@zuza265 a snazila som sa tomu pobytu vyhnut, ale nebola naozaj ina moznost.
A tvoja sestra nic netusi, nic nevie ano? 😔 ziju “peknym vztahom”?
@zuza265 nevie. Oni su uz spolu hadam aj 30 rokov.
@zuza265 mame medzi mnou a surodencami velky vekový rozdiel.
Ty to 20 rokov drzis v sebe? Mas kvoli tomu zabranu najst si partnera? Ak si na to nezabudla, alebo sa ti to znovu ozivilo, musis vyhladat odbornika, ako radia zeny.
@oli18 ano drzala som to v sebe dlho a aj by som este dlhsie. Jedna kamaratka ked sme sa spolu bavili nacrtla tuto temu a mne ine nezostavalo len jej to povedat. To bolo asi pred dvoma rokmi. Dakujem za rady. Buduci tyzden idem k psychiatrovi. Poviem.mu to.
Prečo si to preboha nikomu nepovedala? Sestre, mame? To je hrozné, on možno takto zneužíval aj vlastne deti...ja by som to určite sestre povedala, hoci teraz už ozaj môže byt neskoro.
psychológ viem že to neje ľahké ale inak to asi nepojde ale kľudne napíš. Správu môžeme pokecať
Jasne ze dá! Myslím ze si ešte časovej norme a pedofila nahlas! Boh vie co robil vlastnej dcere. A bolo by mi úplne jedno, či má zvyšok rodiny odsudi, vydedi. No pekný kkt je to! Nahlásila by som ho, v tom lepšom prípade... A smer psycholog určite.
Ak by si niekedy chcela, napis správu. Zažila som podobné avšak následky traumy odlišné ...
A vôbec ťa nenapadlo, že to môže robiť aj ich deťom, žeby si sa mala premôcť a nejak s ňou hodiť reč? Viem, že si bola dieťa a veľmi ťa to zasiahlo. Ja mám v sebe taký silný ochranný terč voči deťom a ich ochrane odjakživa, isto by som na ne myslela. Na mňa skúšal jeden z rodiny práve keď som mala 13 - capol mi síce len po zadku. Hneď som mu povedala, že ešte raz to spraví a poviem to jeho mamželke. Povedal. že jej povie že si vymýšľam…ale už nikdy viac to nespravil.
@svetlonos chúďa žena má 33 rokov, neschopná ľúbiť, žiť, mať rodinu, celý život zničený a taký … si chodí po slobode!
@jakubrianka
no u mňa by už nechodil kreten ... Zial takých je
@jakubrianka maju tri deti. Jedno je uz v manzelstve a maju babatko, druha ma uz frajera a o tretie zije uz inde. Ale nesledujem.ho na facebooku. Lebo zdiela príspevky, ktoré si robiA srandu z veriacich.
V noci som zase mala o tom.sen.
Uz nikdy s nim nebudem sama a ked aj niekto Zazvoni ja neotvorím otvori brat.. sama moja mama to tak chce..sice kvoli podvodnikom a tak, ale je to dobry napad.
@20erika07 napisala som ti
@jakubrianka lasku k ludom.citim. ale manzelkou a mamickou by som nedokázala byt.. mam aj psychicke problemy schizofreniu a tak. A stale sa to zhorsuje. To co som v minulosti zvladla napriklad problemy s ucitelkou v skole , ktoru som nemala rada, by som.urcite teraz nezvladla.. na ucitelku sa uz inak nehnevam a mam ju velmi rada uz.
Je mi to veľmi ľúto. Žiadne dieťa by to nikdy nemalo zažiť. Schizofréniu máte v rodine alebo sa ti spustila následkom traumatizácie?
@jakubrianka viem ze aj bratranec je psychicky chory ale neviem jeho diagnozu. No vyvinulo sa to u mna az v dospelosti.
smer psychológ...