Mali ste niekedy obdobie, že vám bolo smutno, že ste single? Na mňa to práve dolieha čoraz viac, najmä keď ide obdobie svadieb a veľa kamosiek sa ide vydávať. Ja som už 1,5 roka sama, ale akosi som nestretla toho, s ktorým by to za to stálo. 🙂 Niekedy už strácam vieru a najmä teraz, keď vidím samé páriky 🙂
ja som bola vo vzťahu, čo nevyšiel a potom 10 rokov sama
ja som bola samacez 5 rokov .. terazsicemam priatela ale obcas mi chyba to ked som bola sama .. 😀 takze vydrz este mas cas
čo by iný za to dali :-P
Nepozeraj na páriky... Mnoho z nich sú nešťastní vo vzťahu alebo potláčajú seba. A svadby? Kiežby som pred svadbou rozumela sebe a poznala môjho muža tak ako teraz, nikdy by som si ho nevzala. Co by som teraz za to dala, byt sama, ale on nechce odísť :(
Ty sa sústred len na seba, máš čas na seba teraz, počúvaj sa, čo ťa teší, čo máš rada, ake sú tvoje priority, čo ťa nabíja a co vyčerpáva, aby si nerobila kompromisy v tom, co je pre teba dôležité. Keď budeš sama so sebou spokojná, vtedy príde ten co bude stáť za to.
Ja som bola sama roky rokúce, nejak nebolo kde a tak....ale nikdy som z toho nebola smutná. Ale je pravda že som mala okolo seba kopec slobodných kamarátov, takže bolo ako a kde tráviť voľný čas.
nemozes sa takto riadit okolim, lebo to lepsie nikdy nebude. proste to ber len tak, ze taraz si chvilu sama a to ies sama, ze sa moze hocikedy zmenit. neutapaj sa, lebo na co myslis to si potom aj privolas
Ale jasné, keď som občas tak precitla, že by som sa s niekým aj objala a trávila čas 🙂 Ale tak vieš ako to býva, že keď nehľadáš vtedy niekoho stretneš 🙂
@janette2021 presne tak. Presne to iste cítim. Byť vo vztahu neznamena, ze tu je niekto blizky.
@zahrajzlato máš 41... Ja mám 25 :D nuž neviem, či by to bolo reálne...
mozeme skocit na kavu 😀 ja mam 26 😀
@catch22a kiez by som bola z BA, ale možno tam od septembra pôjdem pracovať 🙂
Odkial si? Mozem pricestovat😀
Áno mala som občas pocit osamelosti ale väčšinou to bolo len chvíľkové. Keď som sa dlho doma valala pred telkou 😄 inak na svoje single obdobia spomínam dobre. Mala som veľa času venovať sa len sebe, treba to využiť. A ide leto, hlava hore, vtedy sa ľahšie nadväzujú kontakty 😉