Občas som smutná z toho, že nemám partnera

4. máj 2022

Mali ste niekedy obdobie, že vám bolo smutno, že ste single? Na mňa to práve dolieha čoraz viac, najmä keď ide obdobie svadieb a veľa kamosiek sa ide vydávať. Ja som už 1,5 roka sama, ale akosi som nestretla toho, s ktorým by to za to stálo. 🙂 Niekedy už strácam vieru a najmä teraz, keď vidím samé páriky 🙂

nikpa
4. máj 2022

Áno mala som občas pocit osamelosti ale väčšinou to bolo len chvíľkové. Keď som sa dlho doma valala pred telkou 😄 inak na svoje single obdobia spomínam dobre. Mala som veľa času venovať sa len sebe, treba to využiť. A ide leto, hlava hore, vtedy sa ľahšie nadväzujú kontakty 😉

opica_skorica
4. máj 2022

ja som bola vo vzťahu, čo nevyšiel a potom 10 rokov sama

syslik81
5. máj 2022

ja som bola samacez 5 rokov .. terazsicemam priatela ale obcas mi chyba to ked som bola sama .. 😀 takze vydrz este mas cas

terezkaa22
5. máj 2022

čo by iný za to dali :-P

janette2021
5. máj 2022

Nepozeraj na páriky... Mnoho z nich sú nešťastní vo vzťahu alebo potláčajú seba. A svadby? Kiežby som pred svadbou rozumela sebe a poznala môjho muža tak ako teraz, nikdy by som si ho nevzala. Co by som teraz za to dala, byt sama, ale on nechce odísť :(
Ty sa sústred len na seba, máš čas na seba teraz, počúvaj sa, čo ťa teší, čo máš rada, ake sú tvoje priority, čo ťa nabíja a co vyčerpáva, aby si nerobila kompromisy v tom, co je pre teba dôležité. Keď budeš sama so sebou spokojná, vtedy príde ten co bude stáť za to.

vilma7
5. máj 2022

Ja som bola sama roky rokúce, nejak nebolo kde a tak....ale nikdy som z toho nebola smutná. Ale je pravda že som mala okolo seba kopec slobodných kamarátov, takže bolo ako a kde tráviť voľný čas.

maminecka266
5. máj 2022

nemozes sa takto riadit okolim, lebo to lepsie nikdy nebude. proste to ber len tak, ze taraz si chvilu sama a to ies sama, ze sa moze hocikedy zmenit. neutapaj sa, lebo na co myslis to si potom aj privolas

darinks01
5. máj 2022

Ale jasné, keď som občas tak precitla, že by som sa s niekým aj objala a trávila čas 🙂 Ale tak vieš ako to býva, že keď nehľadáš vtedy niekoho stretneš 🙂

annav
5. máj 2022

@janette2021 presne tak. Presne to iste cítim. Byť vo vztahu neznamena, ze tu je niekto blizky.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
5. máj 2022

@zahrajzlato máš 41... Ja mám 25 :D nuž neviem, či by to bolo reálne...

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
catch22a
8. máj 2022

mozeme skocit na kavu 😀 ja mam 26 😀

autor
8. máj 2022

@catch22a kiez by som bola z BA, ale možno tam od septembra pôjdem pracovať 🙂

catch22a
8. máj 2022

Odkial si? Mozem pricestovat😀