Prosím vás ženy je podla vas normalny chlap,ktorý má dve dcery s dvomi zenami,ani o jednu sa nestará,ale najde si rozvedenu s dvomi dcerami a tym robi nahradneho otca....rozum mi to nebere
Otec roka!!!!
Presne ako píše chrumka, bežná vec - mna nechal v 4. Mes že nieje Ready na rodinu (6rokov sme spolu boli) a odmlčal sa ,…
a dozviem sa že o dva mesiace si bral kolegynu TEHOTNÚ s Ním (rozvedená s dvoma deťmi🙂)
Čo dodať…ani nevie že sa mala narodila - ani do RL som ho nedala a teraz? Mame naj tatinka. Nie bio - ale miluje ju ako svoju 🙂
…jak moja babka hovorí -“Asi mala medovú” 🤷🏻♀️😂
Bohužiaľ stáva sa to pomerne často. Chlapi si totiž niektorí spájajú deti s konkrétnou ženou. Čiže ak je vzťah so ženou nanič, tak ani s deťmi. Je to smutné, ale poznám také prípady. Kamoske sa stalo, že nemohli mať deti, on adopciu odmietol. Potom si našiel rozvedenú s dvomi deťmi, to už mu zrazu nevadilo, že tie deti sú "cudzie".
@malinoismum to ako ju stihol za tie dva mesiace nabuchat aj zorganizovať svadbu,alebo už bola s ním tehotná keď ste sa rozišli? Riadny pako...
@dollyzv áno, už bola Tehotná ale ja som to nevedela - rovnako ako aj o jeho “druhom živote”
@malinoismum jeziiiiis..si ho mal radšej privrieť do dverí 🙈🙈
@janickacrazy presne ako pises, vela chlapov tak funguje, ze deti od zeny, ktoru aktualne lubi su na prvom mieste. Ked sa vztah pokazi, strati zaujem aj o deti. Poznam viac takych pripadov.
Neni.
je to od neho sprosté, ale stále lepšie, ako keby bývalým resp. deťom mal robiť peklo zo života. Niekedy je lepšie niektorých ľudí v živote vôbec nemať.
@chrumka120 presne to aj planuje😁
@amelie2017 chlap co nema zaujem o svoje deti s ex nema skutocny zaujem ani o deti tej s ktorou prave je. Len to na nu hra lebo cez deti si ju lahko ziska. To je len taka vychytrala taktika. 🤮
@miadi presne tak
@miadi presne to si myslim
ty si jedna z tych dvoch, co ich upustil?
@leuchtturm ano
ty si c.1 alebo c.2 v poradi?
@malinoismum dúfam, že nebio tatino nemá niekde bio dietky😉, ono ťažko súdiť hocikoho, keď nepoznáme zakladá. Sú aj sviniari a aj sviniarky. Ťažko súdiť. Samozrejme žiadne dieťa nemôže za svojich rodičov a žiaden rodič by sa nemal "mstit" cez deti, na deťoch. Ani z jednej strany.
@maciatkolulu nie nemá, je to rodinný známy, prakticky cely život … ( moj otec si s ním tykal a ja vykala ;) )
- a poznám aj jeho ex, sme v kontakte a to je tiež úplne normalna , super žienka 🙂 Len si proste prestali rozumiet… a aktuálne ma inak termín, chudiatko v takom teple- a tiež super chlapa po boku 🙂
@elizabet173 ♥️❤️ presne tak… ja stále hovorím že boh mi rátal slzy a daroval šťastie v podobe mojej rodiny (tej dnešnej🙂) ♥️❤️
@leuchtturm cislo 2
neprislo ti divne, ze sa o svoju prvu dceru nestaral? Nad rozliatym mliekom je uz neskoro plakat. Prajem ti len to dobre do zivota a hlavne dobry vyber buduceho partnera.
Pozri, viem, že ti je to určite ľúto, ale je to jeho problém, možno raz keď precitne, bude chcieť mať pekný vzťah s dcérami, ale tie s ním nebudú chcieť byť v kontakte. Hlavne, nech pekne platí výživné, keď už si narobil toľko detí a stará sa ešte aj o ďalšie.
Tak vidíš si číslo dva, nebolo ti už trochu blbo, že sa staral o vaše dieťa a o prvé nie? Ci to neprekážalo vtedy?
@maciatkolulu my sme spolu nezili,o nase sa nestaral nikdy
Tak to je super...
Bežná vec a tipujem že to bude mat take pokračovanie, že s tou čo sa jej stará o deti si spraví ešte jedno :D