Ahojte, mám jedného kamaráta s ktorým si píšeme skoro rok, nie každý deň ale celkom často. Naživo sme sa ešte nerozprávali len sme okolo seba chodili v praci keď sme si ešte nepísali. Ja som odtiaľ potom odišla a odsťahovala sa na stredne Slovensko. Raz mi napísal a odvtedy sme v kontakte. Hocikedy si aj volame a vtedy sa vieme rozprávať kľudne aj polhodinu. Ale keď si píšeme tak to ide strašne ťažko pretože Obaja vieme, že toho druhého pritahujeme a raz sa naša téma zakotúľala o sexe a odvtedy mám pocit že sa to tak zvrtne vždy :D a mna to už moc nebaví hoci sa mi veeeelmi páči a vedela by som si s Ním aj predstaviť vzťah, vravel že aj on ale vždy skončime pri tej istej téme - sex. Mám pocit že sa s ním nemám o čom inom baviť keď si píšeme, pritom nechápem lebo pri telefonovaní to tak nie je. Čo mám robiť. Ako mám rozvíjať konverzáciu? Vždy keď sa ho spýtam napr ako sa ma tak povie že dobre len mu chyba môj hlas a take krasne reči, potom keď sa spýtam že čo robi povie že leží v posteli a už to ide .., mne je to už aj celkom trápne ale bojím sa mu to povedať
no to bude veľmi výživný vzťah cez polku republiky, najmä keď ešte nie je ani v zárodku 🙄 a vek tipujem obaja nevyzretí.... pozri, chlapec si chce vrznúť, naživo si ťa už obzrel ale pre teba z toho nič nebude 😉 už by som ani neodpísala.
@zuzanka.zuzu ja mám 23 on ma 27
ak pri telefonáte také reči nemá, tak očividne je odvážny len v správach. Takých tu už bolo. Ak je pri telefonovaní normálny, tak v poriadku. Ale ak je to nuda a len pri písaní je "borec", tak na to kašli úplne
a čo od toho očakávaš? ja som v 23 bola vydatá a teda rozhodne som mala iné očakávania od vzťahu než toto čo si napísala.... ozaj si spokojná? lebo "lepšie aspoň niečo než nič" nie je dobrá voľba, máš na viac než na tohto.
Ale nerobte sa za svate... pre tychto dvadsiatnikov je toto pisanie normalka :D nie kazdy tuzi v 20tke byt vydaty/zenata atd atd.... a samozrejme, ze rozpravat sa o sexe a pisat o nom su dve odlisne veci :D
uprimne, ked mi naposledy chlap pisal len o jednom a kazda pisana konverzacia sa zvrtla len k tomu jednemu, tak aj to jedine aj chcel, len nebol az taky odvazny, aby mi to povedal aj do telefonu/do oci ;) ale mozno to nebude tvoj pripad
Je to bezne ze pisana konverzacia je zvrhlejsia a odvaznejsia, nakolko nemusis reagovat hned ale mas cas si premysliet co napises, pripadne to "vysperkovat".
Ok, je v pohode sem tam popisat steklive spravy, pokial sa par bavi aj o vsetkom moznom inom. Ale aby rok alebo kolko kazda konverzacia skoncila pri tom, ze sa on odbavuje pri tvojich spravach, snad nepotrebujes pocut, co to asi znamena?? Ten typek ani omylom nestoji o ziadny vztah s tebou, max si tak vrznut a ak to bude fajn tak udrziavat ako kamosku s vyhodami. That's all
@taga ale zas vyzerá naozaj veľmi dobre a mohol by mat kazdu na ktorú si ukáže prstom tak prečo by mi potom pisal cely jeden rok? :D v podstate ja nehľadám nejaký vážny vzťah ešte si nechcem založiť rodinu a vôbec nie vydať sa len ma trapi že sa mi veľmi páči a neviem o čom s ním mám písať pretože pri iných to nikdy nebol problém vždy rozvíjali témy oni a teraz odpisuje tak jednoslovne alebo proste nejako nerozvíja tie vety
😊 este raz: to preto, ze on si nechce pisat!
@taga ale vždy ma kontaktuje on prvy, nie ja
odpoved je jednoducha - telefonujte si 🙂 ak je to problem len pri pisomnej komunikacii, tak je to lahke riesenie. Na druhej strane - co dalej? To je mozno to, co by ste mali riesit a potom by sa vela veci vykrystalizovalo. Zda sa, ze by ste si rozumeli, tak v com je problem? vzdialenost? Spravte si plan, ak chcete byt spolu, docasne sa da fungovat aj pri obcasnych stretnutiach. Ak ste pre seba ti pravi, neriskujte, ze jeden ujde niekam inam.
Inak - ak by ste mali byt ti pravi pre seba, tak by ste mali vediet riesit vsetko a mozes mu otvorene povedat, ze by si si rada pisala aj o niecom inom. Nie je to nieco, coho by si sa mala bat. Ak nie je uplny pako, tak to pochopi ;)
Rok pisania si je vo vasom veku o nicom. Po par stretnutiach uz vacsinou dvaja vedia, ci to niejde posunut, akebo sa na to vykaslat. A preco ti pise? Urcitej skupine muzov robi dobre pisat si so zenou, dokonca aj zadanym. Zabijaju cas v case zakazu vychadzania, dvihaju si ego, mozno patri k nim. A ze nevies o com si s nim mas pisat, nevesti nic dobreho. Ved ho nechaj, nech on rozbehne konverzaciu a na to nadviaz. Ale neviem, ci toto ma zmysel, aj ked priznavam, ze nebola nevhodnejsia doba na spoznavanie sa - kino, koncert, wellnes, vylet nula bodov
Tak to je potom jasne, ked si pisete vyse roka?! nezadaní mladí ludia, tak nema zaujem. Konverzaciu smeruje na temu sex, ak nesuhlasis, tak odpisuje jednoslovne. Hmmm... Moze mat kazdu kam ukaze prstom? A caka na Teba hej? Aby si popisal o sexe... nooo... dava Ti to zmysel?
@nnnuuunnn nepise vyslovene jednoslovne ale všeobecne nerozvíja slova ale je pravda že najviac sa rozkeca keď píše o tom spomínanom.... ale zas keď voláme tak rozpráva o hocičom a to sa vie rozkecat na dlho... a naozaj je veľký fešák, minimálne u nás v praci po ňom slintala skoro každá kolegyna :D
Jaj moja ty si naivna, on si kludne moze pisat s dalsimi 10timi ako ty... bud sa zacnite stretavat alebo sa na to vykasli. Alebo si to uzivaj a piste si o com chcete, ale necakaj nic viac od toho.
Ja som sa s mojim spoznala cez zoznamku pisali sme si cca 2 týždne potom prišiel a chodil zamnou každy vikend býval odomna cca 200 km potom sme po roku zhodnotili že by sme spolu mohli zacat byvat a uz byvame spolu cca 4 mesiace 🙂 všetko sa da len treba chciet toto čo mate vy by ma nebavilo🙈😅
mam velmi podobny pripad nepiseme si s rovnakym? 😂 ak chces napis mi.
o počítačoch
Čo sa s ním nedohodneš na stretku? Keď pominie ossiaľ korona? Zájdite do kina, do restiky, ukáž mu pekne miesta u vás. Už si pisete veľmi dlho. Raz ti zo dňa ns deň prestane písať, lebo spozná nejakú vážnu známosť a potom budeš lutovat, že ste to neposunuli ďalej. Raz môže prísť on, potom ty a uvidíte, či to ma zmysel. Už ste dospeli.
Piše ti Lebo mà neobmedzene sms a nema MK na zabitie violneho casu. Piše ti o sexe lebo sa pri tom odbavi a nemusi dat ani euro na benzin. Keby Ta chcel naozaj aj Keby len na sex Tak uz davno pradavno Ta vyhlada v tvojom meste pozve ta na rande. V lete na Svk vsetko normalne fungovalo mohli ste ist aj na kupalisko zmrzku atd. Jemu vyhovuje ze si daleko a mà Ta rok akurat na toto. Kaslala by som nanho. Fesak nech je aky chce ale ked neprejavy dost zaujmu .. zalubeny chlap sa chova uplne inak. Tento sa chova tak na 17nie 27.
Mne sa paci, ze napriek tomu, ze ti zrejme velmi imponuje ze ma o teba zaujem prave takyto fesak, tak si nechavas nadhlad a zamyslas sa nad tym, ci je vasa komunikacia ok. Ja by som ti poradila drzat sa svojho rozumu, ak sa ti taketo pisanie celkom nepozdava, tak mu to povedz, napis, nemas co stratit a aspon zistis na rovinu, ci ma o teba aj tak zaujem. A mozno prave to sa mu moze pacit, ze sa nenechas manipulovat, ale vies si presadit a otvorene povedat co sa ti ne/pozdava. Tiez by som asi brala s rezervou, ci si jedina s ktorou si pise.
Tak si rok písať,.... Ja som s mojim 15r, po 5r som bola služobné na 2r na opačnom konci republiky a písala som mu o všetkom možnom a on mi odpísal maximálne 6viet ale telefonáty boli častejšie a dlhšie, len písať nechcel a moje listy mal 10r v sufliku 🙂 ak je ta možnosť stretnúť sa a uvidíte ci to pôjde, lebo dlhodobo na diaľku to veľa dobrého neurobí. Ale musia chcieť obaja, lebo slová sa hovoria, ale realita je niekedy trosku iná, sú takí, ktorí volať si to OK, ale stretnúť sa nechcú, du takí, ktorí sa chcú stretnút, hoci aj nielen raz, ale žiť vo vzťahu to nie.... A sú takí, ktorí chcú to hneď " na vážnej vztshovej báze fungovať. Kam patrí ten tvoj dopisovať musíš zistiť ty. Každopádne sú chlapi ktorým S lepšie vyjadruje telefonicky ci takí, ktorým to lepšie ide v písomnej podobe.... Sú i takí, ktorí to majú ako zábavku vo vztahu..... Treba sa stretnúť a uvidíš čo bude.....
nijak nerozvíjaj konverzáciu, začnite sa stretavat... vybavene. Uvidis, ci ide o zabijanie casu, alebo z toho daco bude...