Hrozne ma to zaujíma. Doma riešime bežné veci, rodina, práca proste klasike. Ale dosť často mi vyhodí na oči, že sa s nim nechcem rozprávať. Keď sa ho opýtam o čom tak nevie. Už si myslím že som divná🙂)
o všetkom aj o pocitoch, trápeniach, o sexe, o potrebách jedného či druhého
Síce nie sme spolu 20 rokov, od svadby "iba" 10, spolu 14, ale o všetkom. Čo bolo v práci, čo bolo doma, čo na prechádzke, o kúpe ponožiek, o plánoch do budúcna, kam na výlet, čo budeme jesť, čo robili deti, čo treba vybaviť, čo si večer pozrieme, že niekto by mal upratať, čo nové na koníku, akú klebetu kto počul, aký obsah plienky mala Zoe, či niekoho bolí hlava... že som zase objavila dačo pekné do bytu, že auto zase vydáva divny zvuk, že kedy dáme starým rodičom všetky deti naraz 🤣🤣🤣, či bude homeofficovať...
Ako sa dá nevedieť sa rozprávať...
My budeme spolu 23 rokov a myslím si, že si teraz rozumieme omnoho viac ako kedysi... Rozprávame sa úplne o všetkom, samozrejme deti, rodina, domácnosť, prerábky, ale aj vzťah (náš napríklad), sex, vieme aj o druhých rozprávať (ale to len medzi sebou, žiadne zákerné ohováranie)... Proste o všetkom. Môj manžel je aj moja najlepšia kamoška... Tá komunikácia je vo vzťahu veľmi dôležitá 🙂
Mne v tomto dosť pomáha mk 😀 keď je nejaký príbeh zaujímavý prečítam mu ho a čakám, že bude reagovať a povie mi svoj názor, ako to majú muži alebo teda hlavne on. Veľmi veľa veci som sa na základe toho o ňom dozvedela. Aj také co ma dokážu po rokoch prekvapiť.
@maryah Tak to vám závidím, nech vám to tak vydrží. Ako ja tiež nemám problém hocičo povedať ale niekedy mi príde že čo poviem tak iba zkritizuje alebo povie že to je blbosť a to je dovod prečo radšej stíchnem a hotovo. Asi aj záleží aký ten človek je - a to máte teda šťastie.
22 rokov spolu a bavime sa o vsetkom, beznom zivote kazdeho z nas, o planoch, o detoch ...rozptavame sa o diani u nas i vo svete proste o vsetkom, ale to neznamena, ze furt kecame, kedze zijeme velmi rychlo a aktivne radi si vychutnavame aj ticho, dolezite je pre nas, ze spolu, ze sme pri sebe...
tento rok sme oslávili 20te výročie svadby. Tiež mám pocit, že si rozumieme viac teraz ako kedysi. Ale my spolu riešime čokoľvek, záhradu, deti, zvieratá naše, proste všetko.
Ale chodíme spolu aspoň raz do týždňa niekam von, na pivo, na pizzu, na koncert, do kina atď. Trávime čas spolu a vždy sa nejaká téma nájde.
Mrzí ma, že sa so svojim manželom nemôžeš rozprávať tak nejak otvorene bez toho, aby to skritizoval.Nemáte nejaké spoločné koníčky, záujmy? My tým, že máme obaja radi umenie a literatúru, tak sa vždy naskytne nejaká príležitosť niečo rozoberať, či už je to nová výstava v meste, alebo mi poradí čo namalovať, alebo si prečítať.Je pravda, že úprimná konverzácia medzi partnermi je velmi dôležitá, ale ťažko toto nastaviť niekomu, kto k tomu nie je otvorený.
o vsetkom, o detoch, praci, stavbe domu, nejake tie pletky a tak :D
My sme spolu skoro 29 rokov a sme skoro stale spolu aj spolu robime a bavime sa o vsetkom o detoch o planoch co nas trapi o rodine co sme prezili my sa vela nasmejeme rozpravame sa aj s kamaratmi nasich deti my sme pre vsetkych dostupni a stale urehotany my sme taka blazniva rodina stale sa mame ocom rozpravat
@elizabet173 No bohužiaľ to bude ten problém. Ja záľuby mám on nie. Jedine ide do práce a odiaľ domov na gauč. Je unavený, má fyzicky náročnú prácu. Na výlety chodíme často ale to skor lebo ho ja k tomu dotiahnem, som dosť aktívny človek. Inak by sme asi sedávali doma- teda aspoň on, lebo ja som schopná ísť niekam aj sama🙂)
18 r mám pocit, že v poslednej dobe najviac o psovi🙂ale ináč bežne čo bolo v robote, čo budeme robiť cez víkend, čo mám uvariť🙂a som v opačnom garde ja viac rozprávam on je dosť introvert.Ale, ak by ma zahriahol, že hovorím blbosti by som sa zobrala a išla po svojich konickoch.A tiež mám pocit, že sme viac zohratí ako voľakedy
Ale prechádzku s tebou si môže dať na vyvetranie hlavy, či skočiť na pivo, Kofolu...to je najhoršie čo môže byť robota gauč potom naňho padne únava.
Ja som s mužom 16rokov.. predtým sme boli kamaráti.. vieme byť spolu aj ticho, pri ňom sa mi mlčí skvele a vôbec nemám výčitky že sa nerozprávame.. a sú dni keď prerozpravame celý večer, zväčša je to o našich plánoch, výletoch, snívame o karavane a plánujeme čo by sme tam mali, kam by sme šli a čo by sme potrebovali.. alebo sa postazujeme na niekoho kto nám leze na nervy a nemôžeme to povedať nikomu inému 😅 a samozrejme o deťoch a veci okolo nich..
O detoch, planoch do buducnosti, o vztahoch, filmoch, udalostiach vo svete, o nasich potrebach a tak…je to moj najlepsi kamos, s ktorym je aj mlcanie ok 😊
Moji rodičia sú manželia 46 rokov a nemajú problém tráviť spolu čas a rozprávať sa. Toto nemá nič spoločné s tým, ako dlho ľudia spolu sú. Ak je partner aj tvoj najlepší kamarát, tak sa toto predsa nemôže stať. A ak nie je a je tam dosť rozdielov, tak je jasné, že tie sa budú časom iba zvýrazňovať.
Úplne o všetkom...je to najlepší kamarát, milenec, poradca a v podstate moja polovička 😉 bez neho by môj život nemal zmysel ❤️
Inak je aj taká spoločenska hra teraz mi uplne vypadol nazov a tam su vlastne take rozne otazky o cloveku vzťahoch celkovo diani vo svete a tam sa vlastne jeden o druhom vzdy nieco nove dozviete a mate zároveň aj temu cize take na posunutie mozno fajn 🙂
.
Sme spolu 33 rokov. A ja sa chcem tiež rozprávať s mužom, ale teraz má asi dáky problém dáko sa rozhovorom začal vyhýbať. Druhá puberta?🙃
S mojím som 11 rokov a o všetkom, preberieme deti, domácnosť,rodinu jeho-moju,co plánuje on,co by som chcela ja, asi tak ako na začiatku,ale teraz uz sa poznáme tak veľa veci uz aj viem co by urobil, chcel a tak .. je to si myslim o vašom vzťahu, ontom ci naozaj teba jeho pocity, túžby zaujímajú, opačne to platí aj o ňom.
U nas by ste vecer poculi spadnut spendlik. Veruze sa da nevediet rozpravat sa. Moj muz bol stale takyto, rozprava velmi malo a vecer ked sleduje tv skoro vobec. Skusala som uz vsetko, on mi vzdy povie: ved rozpravaj ked chces, nechape ze komunikacia je rozhovor medzi viacerymi osobami. Iny uz nebude, ale ked niekam ideme a pocujem ako vedia niektori chlapi kecat o nicom dve hodiny, som rada ze ten moj povie za cely vecer dve vety.
mne vyskočila na fb reklama na "pokec kartičky"... dôležité je, aby sa obe strany chceli rozprávať. ty môžeš mať milión tém na rozhovor, ale keď dostaneš jednoslovné odpovede, ťažko debatovať hodiny
Moji rodicia su spolu 52 rokov, boli vselijake roky, odzili toho hodne a urcite sa za tolke roky neda kazdy jeden den rozoberat cokolvek a mlet hubou... cloveku sa ani nechce, aj ticho patri k zivotu vo dvojici.
My sme spolu 7 a tiež to je ťažké 🤣keby sme sa nerozptavali o obrubnikoch, betóne, záhrade... Včera mi tiež povedal, že povedz mi niečo - pršalo, zahrada sa nekonala.. Tak som ho poslala umyť riad 🤣bránil sa, musela som si ho umyť sama