O čom je taký vzťah?

mimi1237
10. jún 2015

Ahojte baby uz Vam Vas partner,manzel,priatel...vynadal niekedy vulgarne?(nechcem sem pisat priklady nejakych nemiestnych slov.Ci uz ano alebo nie,kedy by ste mu to vedeli prepacit?Odpustili by ste mu to aj viac krat?Niekedy sa zamyslam co je vo vzathu dvoch ludi normalne a co uz nie...Myslim tym vztah zeny a muza.Vedeli by ste odpustit aj vyhrazanie sa fyz.utokom od patrnera ,to vtedy ak niej po ,,jeho voli,,? 😠 je to podla vas normalne ?ja myslim ze nie...

natalym
10. jún 2015

Mne môj muž nikdy vulgárne nevynadal, ale ja jemu áno. Mám takú povahu, keď sa rozbehnem tak idem. 😀
Normálne je keď si v pohode, ak sa nad tým zamýšľaš a ja Ti to nepríjemné tak to normálne nie je. Nemali by si nadávať, mali by sa konštruktívne pozhovárať.

timea7
10. jún 2015

@mimi1237 nie, nikdy mi partner vulgárne nevynadal, ani ja jemu, ani vlastne nijako, ak vo vzťahu nepanuje úcta jedného k druhému, to nie je vzťah pre mňa, nikdy a za nijakých okolností by som to netolerovala.

sissy27
10. jún 2015

@mimi1237 pre každého je normálne niečo iné... nedávno som sa tu dočítala, že dať partnerovi facku v amoku je ok... no pre mňa nie... nie je pre mňa normálne ani partnerovi nadávať... a netolerovala by som ani žiadne vyhrážky... ak tebe takéto správanie vadí, tak nevidím dôvod, prečo s tým človekom zostávaš, lebo lepšie to nebude...

bodka13
10. jún 2015

@mimi1237 vynadal za čo ? za neumytý riad? ...alebo ti nadáva a ponižuje ťa už tak všeobecne,že on je proste niekto a ty nič ?

mimi1237
autor
10. jún 2015

@bodka13 Tusim ,ze neboli splnene jeho ,,potreby,, 😠 podotykam po navrate s,,baru v noci ,,v podnapitom stave.

timea7
10. jún 2015

@mimi1237 tak to má ďalšie mínus, podnapitý stav sa môže občas prihodiť hocikomu, ale hovorí sa, že v alkoholovom opojení človek povie pravdu...ako sa k tomu stavia on? Ospravedlnil sa? Tvári sa ako majster sveta? Uvedomuje si, že keď si vypije, má hlúpe a vulgárne reči, ktorými môže ublížiť? Nemá ich náhodou aj v triezvom stave? Možno v miernejšej forme, ale väčšinou to tak býva.

bodka13
10. jún 2015

@mimi1237 no tak v takom stave sa má uložiť spať a nie ešte urážať a chcieť od ženy,aby bola k nemu "milá"

mimi1237
autor
10. jún 2015

@bodka13 Ak narazas,nato ze chcel po mne sex,?? tak o to vobec neslo.

mimi1237
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
timea7
10. jún 2015

@mimi1237 neviem, na ktorú otázku si odpovedala áno. Je vulgárny, aj keď je triezvy? Má potrebu ťa ponižovať?

bodka13
10. jún 2015

@mimi1237 píšeš v hádankách ...naozaj som slová " Tusim ,ze neboli splnene jeho ,,potreby...." pochopila ako chuť na sex ....aké potreby mal - zaliať kávu, podať lyžičku, umyť topánky .... ? však napíš konkrétne za čo to bolo , na jeho slovnú zásobu nie sme zvedavé-vieme si ju isto domyslieť 🙂

a ono, každý si k nám-teda ku mne dovolí iba toľko , koľko mu dovolím ja .... nezvyknem sa hádať,ale ak by mi čo len raz udelil titul tak by som mu to patrične vrátila naspäť, že v inej situácii som mu aj ja titulovaná dobrá ... ak by nepochopil, určite by mu to veľmi rýchlo docvaklo podľa mojich reakcií 😉

seahorse27
10. jún 2015

Nie, nikdy mi nenadával vulgárne ani nijako inak, ani sa mi nikdy nevyhrážal fyz. útokom. Nie, nepripadá mi to normálne, vo vzťahu muža a ženy nema takáto komunikácia co robiť. Nieco take by som mu prepacila len vtedy, ked by to bola odveta na moje obdobne správanie - teda ze ja by som mu vulgárne vynadala ako prva, co nehrozí 😉

stano4000
10. jún 2015

statisticky je take spravanie normalne...

vztahove je take spravanie nepripustne!

sari24
10. jún 2015

Vedeli by ste odpustit aj vyhrazanie sa fyz.utokom od patrnera ,to vtedy ak niej po ,,jeho voli,,? - táto otázka ma zarazila viac ako tá prvá. Neviem či by som vedela odpustiť. To by mi neskutočne blikala v hlave kontrolka, či je to normálne. Možno by sa mi aj zhnusil po tom.
A vulgárne nadávanie - asi tak raz by som odpustila, že to ušlo. Mala som bývalého, ktorý časom to začal stupňovať. Najprv to bolo o tom, že "ale však som mal len nervy, nemyslel som to tak, musíš na to brať ohľad". A potom sa to pri každých jeho nervoch stavalo súčasťou komunikácie. A už viac mojim partnerom nebol.
Súčasný mi nepovedal za celý čas ani jedno sprosté slovo.

Alkoholové opojenie by nebolo ospravedlnením. Dobre to zváž.

latvia
10. jún 2015

@mimi1237 ked napisem, ze je to normalne a vedela by som mu odpustit a zit s nim dalej, tak ta to upokoji a budes mu to nadalej tolerovat? 😕 dievca, zacni sa mat v prvom rade rada, vaz si seba a potom nebudes riesit taketo veci.
facku by som asi neodpustila, neviem, kazdopadne by sla z mojej strany urcite, silnejsia.ty musis vediet, ci si schopna chlapa vyprovokovat do nepricetnosti, ze by ti jednu strelil, aj ked to nema bezne v povahe.ale pokial je mu tento agresivny smer blizky bezne, tak nemas co riesit.adios

maculo
10. jún 2015

Je to katastrofa podla mna... :/ ja si to ani neviem predstaviť ... obvykla nadavka u nas je- Ty si taky jojo :D
A to z ničoho nič začal byť taký? Lebo podľa mňa povahu toho druhého je treba riešiť a spoznávať na začiatku vzťahu...

mimi1237
autor
10. jún 2015

@maculo Nie z nicoho len tak nie...Teda nechapem dovod takychto ludi co ich vedie k takemuto spravaniu ,ale ak sa obratim do minulosti ,tak ano je to taky,,,,agresivny typ.A myslim ,ze v posledny rok,cca sa to dost zhorsilo dokonca.Vravi ze ma miluje,ale jeho spravanie tomu vobec nenasvedcuje.V poslednom case sa mi zdá teda viem,akokeby ma daval na posledné miesto trvá to už dlho,prednejsi su mu kamosi,aj napriek tomu ze pride s prace unaveny tak na nich si stale cas najde,mame ich tu denne tych jeho kamosv ako prepadovku...

bodka13
10. jún 2015

@mimi1237 ako reaguješ na jeho slovné útoky, na kamarátov čo sú u vás ako doma ?

stanulienkat
10. jún 2015

@mimi1237 Ak nemate deti , naco si s nim?

bonaqa2013
10. jún 2015

Môj exmanžel áno - ešte počas nášho manž. a mne to veĺmi vadilo - moji rodičia takto nikdy po sebe ani nekričali, ani si nenadávali.
Druhý aj by mal tendencie - ale ja som vo vzťahu ten generál, takže ho raz dva spacifikujem - samozrejme rečami, nie rukami.
Ja nenadávam nikomu, nepáči sa mi to keď sa ľudia takýmto štýlom rozprávajú. Ani krik a jačanie sa mi nepáči, nepraktizujem to. sem tam pokričím na deti keď už nevedia čo so sebou a nie je im rady.

bonaqa2013
10. jún 2015

@mimi1237 kámošov pošli kade ľahšie - návštevy sú pekná vec ale odtiaľ potiaľ.... A deti máte? ak nie tak dovi.

alaguema
10. jún 2015

@mimi1237 tie hranice si snáď každý určí sám. Nadávky a vyhrážanie pre mňa normálne nie je, ale u iných to neposudzujem. Jednak neviem, čo a ako ste riešili, za akých okolností a proste nežijem váš príbeh a sama som na vlastné oči zažila ženu, ktorej by som vedela jednu vraziť aj ja. Aj keď to nie je "správne", už len ju stopnúť v neskutočnom provokovaní. Našťastie pre ňu, mala chlapa s titánovými nervami, iný by jej asi švihol a všetci, čo sme tam boli, by sme boli presvedčení o tom, že zaslúžene. Feministky by síce bojovali, ale tí, čo to videli len v nemom úžase sedeli a nechápali. Takže aj ženy vedia svoju situáciu pekne vyšperkovať. Sama vieš, ako je to u vás a musíš vedieť aj to, čo je pre teba prijateľné a čo nie.

charity
10. jún 2015

@mimi1237 Odpoved na otazku, ci je to normalne. Ak povazujes prejavy domaceho nasilia za normalne, tak ano. Ale skor by som to pomenovala ako trestny cin. Utekaj.

mimi1237
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bodka13
10. jún 2015

@mimi1237 žijete predsa spolu, tak by mal brať ohľad aj na tvoje=vaše súkromie, ale mám pocit,že on žije spôsobom "hlavne,že mne je dobre" ...nie je potrebné,aby si ich doslovne vyhodila z bytu, priateľ predsa musí vidieť a cítiť z teba že sa ti to nepáči, že nie si spokojná,že proste prestrelil ...napadlo ťa ako sa bude správať,keď budete bývať sami ?
Vieš napísať prečo si vlastne s ním ? však sama píšeš,že to trvá už viac ako rok

mimi1237
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mimi1237
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mimi1237
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katka.gzd
10. jún 2015

@mimi1237 u nas sa toleruje ako nadavka maximalne, ze trdlo... nemozem povedat ani len, ze spravas sa ako .... a nejaky nadavku... u nas sa to proste nerobi...a ak by sa to stalo tak velky dovod na urazenie z obidvoch stran a nutnost odprosenia nasledne...bez ohladu na to co to vyprovokovalo...jendoducho mame sa ovladat natolko aby sme sa aj ked pohadali, tak pohadali slusne a nie sa ponizovali navzajom vulgarizmami...
najskaredsie ako mi manzel kedy povedal za 8 rokov co sme spolu je "Kaca" (a to sa volam Katarina) 😝
vyhrazanie sa fyzickym nasilim uz vobec nehrozi...manzel vie, ze facku by mi dal len raz...a naposledy....uz by ma viac nevidel..... lebo ja neverim, ze chlap co je schopny facky je jej schopny len raz...a uz som raz vytocila manzela do takych nervov, ze bil gauc miesto mna....uz z toho som mala dost a nikdy viacej sa to uz neopakovalo...

mimi1237
autor
10. jún 2015

@katka.gzd a mozem s opytat cim si ho tak vytocila ?