O čo mu ide?

kvietok90
6. jan 2023

Žienky, otázka, rada, sama neviem 🤷‍♀️🤦‍♀️
Pred 4 rokmi som sa zoznámila s jedným mužom tu od nás. Od vtedy sme v kontakte, priateľa. On žije v Anglicku tam pracuje. Domov chodí väčšinou iba v lete vždy sa vtedy stretávame prechádzky za ručičky, Výlety sex nebol. Viem ze vzťah iný nemá tam. Ešte mu ostávajú nejaké roky aby tam ostal robiť. Ma 40.
Veľa krát som sa vyjadrila ze ho mam rada a ze počkám. On sa k tomu veľmi nikdy nevyjadril vzdy reči nečakaj, nájdi si niekoho, bud šťastná. Minulý rok ledva sa ozyval lebo on napíše raz za ca. Nasla som si vzťah a v lete prišiel domov samozrejme keď som povedala ze mam vzťah sa urazil ze to bol podvod. Aký keď mi dvaja vzťah nemáme... Samozrejme keď som mu povedala ze nech sa vyjadrí ze ho mam rada ja a viem počkať on hneď že ma ľúbi platonicky keďže je to diaľka a ma rad ako kamaratku 🤷‍♀️🤦‍♀️ žeby sme museli viac byt spolu aby sme zistili ze co tam vznikne. Tak tu ma reči o podvodoch a tu že diaľka musíme byť spolu aby sme zistili. Na hlavu

zmrzlinka2021
6. jan 2023

@kvietok90 starý trulo

dzulli1980
6. jan 2023

Nekaz si terajší normálny vzťah s takým ja ani neviem, ako to nazvať ... on zrejme len potrebuje príjemne vyplniť čas, keď je doma na SK ... nejakú lásku by som za tým nehľadala ... roky Ti utekajú, neži v nejakej ilúzii ... happy endom to neskončí.
@kvietok90

pininka1
6. jan 2023

Zhodnotila si to v poslednych dvoch slovach. Necakaj zbytocne,keby nieco chcel vazne, uz by sa inak choval

ckocka
6. jan 2023

Nevieš čo? Ty si myslíš že on tam 4 roky žil iba zo spomienok na teba?

diewcatqoo
6. jan 2023

4 roky fungovat tak, ze sa len v lete vodite za rucicky? Na toto kto normalny pristane?

moonlight1210
6. jan 2023

@kvietok90 maj normalne vztah a ten si pestuj.

S tymto panom nestracaj cas. Sama vidis, ze bol velkorysy a ukazoval nadhlad, len ked mal pocit, ze nehrozilo, ze by si si niekoho nasla (lebo si vyjadrila ochotu (verne) cakat na neho. Tak bol za chrumkaveho.).

Tiez mam pocit, ze mu vyhovovalo, ze ked je doma, tak ma s kym travit cas, uzivat si, ze je tebou chceny, ziadany (citil sa dolezity) a nenudil sa doma.
Nehovoriac, ze nejak nedoverujem faktu, ze tam tie styri roky (odkedy ta pozna) zije bez sexu a zo spomienok na teba. Kedze sa este aj posledny rok ozyval len velmi sporadicky.
On skor zil s myslienkou: mam doma taku jednu, co ma uplne zerie a som pre nu dolezity, velmi prijemne.
No a ked si si teda nasla vztah, jeho ego dostalo po nose.

Mozes s kludom v srdci hodit jeho urazenie sa za hlavu a uz sa nim nezaoberat. Keby si pre neho bola dolezita, chova sa inak.
On je len nastvany, ze prisiel o obdivovatelku.

elenka74
6. jan 2023

@kvietok90 Potrebuje niekoho na písanie alebo v lete niekoho na spríjemnenie chvíľ. Toto nie je normálny vzťah, odstrihni sa od neho a ži si svoj život.

kvietok90
autor
6. jan 2023

Bohužiaľ aj ten vzťah co som mala skončil. Nebolo to to čo tam malo byť. Snažila som sa ho ľúbiť ale neprišlo to. Plus bol to taký citlivý mamkin synček. Nevidela som to ružovo...

kvietok90
autor
6. jan 2023

@dzulli1980 ani terajší vzťah už nie je. Nebolo to to čo malo byť. Láska neprišla. Citlivý ženský chlap ktorý žije sám s mamou... Veľa toho bolo

toskanka
6. jan 2023

@autor Tak potom príde niekto tretí... s týmto pánom z Anglicka nestracaj čas. Nech si tam čuší a keď je doma, nech sa venuje rodičom, keď na vztah nemá vôľu, čas alebo čo vlastne. Nedávať tomu už šancu. Načo?

moonlight1210
6. jan 2023

@kvietok90 Neboj sa, najdes dalsi vztah. Uvidis. Len s tymto panom “Velkorysym” nestracaj cas tiez.

liz_lemon
6. jan 2023

naozaj veris tomu, ze v Anglicku nikoho nema? nebude on gay? ze ta tu vyuziva ako zastierku, ked ani sex nebol, za 4 roky? mozno v Anglicku ma priatela, a ked pride sem, tvari sa ako hetero a ty mu v tom pomahas, ty mu hovoris, ze ho pockas, pritom, on sa k tomu ani nevyjadri? velmi divne

deti95060810
6. jan 2023

4 roky čakať na chlapa? sa ti čudujem...

isis234
6. jan 2023

@kvietok90 nehovor tvojmu "priateľovi" meno, koho ľúbiš. S kým si začala kamoošiť a chceš budovať vzťah. Lebo... od neho by to bola závisť aby ti to priateľstvo prekazil.. Na toho "Angličana" zabudni. Ako ti tu radili. Ver, že ten pravý príde čoskoro.

babulkomale
6. jan 2023

@kvietok90 nezrelý trtko. Nechaj tak.

babulkomale
6. jan 2023

@liz_lemon aj to mi napadlo, velmi caste u gayov nezmierenych so situaciou.

lintu
6. jan 2023

Nevie, čo chce a ak aj náhodou vie, na tvojom mieste by som sa nad tým nezamýšľala. Čakaním naňho ti zbytočne utekajú rôčky.

laurika999
6. jan 2023

@kvietok90 Tiež sa prikláňam k názoru @pipinka1, že čakáš zbytočne. Strácaš čas. Chlap keď je úprimný a chce ženu, na ktorej mu záleží, tak sa vie sakra rozhýbať. Tento je pasívny. Povedal Ti to jasne: nečakaj na mňa. Nebuď v nádeji, že jeho city k tebe sa zmenia k lepšiemu. Ubližuješ si tým. A niekto normálny a niečo pekné Ti zatiaľ uniká.
Ak chceš niečo viac ako kamarátka a on nechce, ja by som sa s ním už ani nestretávala, lebo tá falošná nádej Ti ubližuje.
A načo sa s tebou vodí za ručičky ? Aby si dvihol ego a ľudia ho videli, že niekoho "má"? Nech nevyzerá ako starý mládenec.

amiaja
6. jan 2023

@kvietok90
4 roky ho vidis iba v lete a vodite sa len za rucicky? 40rocny chlap? 🤦‍♀️ nechce ta, dobre to vies. Zakyvaj mu na rozlucku a kasli na neho. Chod medzi ludi, otvor oci a zi. Stretnes niekoho normalneho.

brembo
6. jan 2023

on je v zamotanom kruhu. Chcel by vztah s tebou,ale vždy si nájde niečo,že prečo nie teraz,ale nabuduce. Bud s ním len kamarátka a hladaj niekoho iného. Jeho chyba,že ta len natahuje. Jednoducho mu oznám,že už na neho nechceš čakat,že už nechceš dalej čakat. Bud sa rozhýbe alebo sa zariadiš sama.

kvietok90
autor
6. jan 2023

@brembo tak ono chápem ho z toho ohľadu ze v anglickú robí už roky rokuce... A tu prácu ťažko nájsť čiže chce tam ostať ešte tých pár rokov. A keďže chodí domov len v lete sem tam aj na sviatky tak si myslí že je to malo a ze by to bolo náročné atd atď. Aj chce aj nechce presne. Ale ci chce neviem vyjadril sa ze to by sme museli zistiť tým ze budeme spolu vkuse aby sme vedeli čo by z toho bolo. Čiže také no

brembo
6. jan 2023

pozri sa. Budeš na neho čakat ešte ktovie dokedy a ked sa možno dáte dokopi a nevíde Vám to? Budeš zase sama,budeš začínat odznova. A možno sa ti do cesty niekto medzičasom pripletie,ked budeš na neho čakat a ty to potom budeš banovat a spomýnat do konca života,že si ho nechala íst,lebo si čakala na niečo,čo sa nikdy nestalo,alebo to nevišlo. Tu možeš stratit jedine ty

kvietok90
autor
6. jan 2023

@brembo v tomto súhlasím úplne.

katuskamala1
6. jan 2023

Bud tam 4 roky trtkal co mu dalo alebo sa mu 4 roky nepostavil a neviem co je v tomto pre teba horsie 🙈🙈🙈 Ci ten podvod alebo predstava zivota s muzom co sex nepotrebuje...

brembo
7. jan 2023

@kvietok90 vydiskutuj si to s ním,keď chceš,ale hľadaj ďalej. Nečakaj na neho.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz