O čo ide kamarátke?

5. aug 2020

Ahojte, màm kamaràtku, ktorà si zmenila svoje pracovné miesto na lepšie. Zmenila sa. To, že jej stùplo sebavedomie, to mi nevadí. Ale, začala meniť svoj výzor a ani to mi nevadí. Vadí mi, že začala sa vypytovať sprostosti. Trebàrs, že koľko sme už spolu s mojím ... Že či nikdy sa mi po čase nepàčil iný muž. Pri ďalšom rozhovore, že jej muž chce sex častejšie ako ona. My koľko sexujeme? Či teraz, keď sme boli na dovolenke, či sme si nezmyeli mať ďalšie dieťa? A otàzky podobného charakteru.
A dnes som sa jej rovno na tù hlùpu otàzku, či sa mi nepàčil nejaký muž odpovedala, či niekoho mà. Ona popiera, že ona nie, že v živote .... Ale mala červené líca. Neviem, nezdà sa mi. P.S. nechodíme si do bytov navzájom, stretàvame sa vonku na kafe, či deti sa hrajù na ihrisku. Proste vždy vyťahuje takéto témy. Nemàm rada, keď sa mi volakto takto chce "trepať" do môjho sùkromia.

ckocka
5. aug 2020

Ženy sa zdoverujú s intímnosťami medzi sebou celkom často, možno mala alebo má aj iné kamarátky ktorým to nevadí. Slušne jej vysvetli že ti to nie je príjemné.

autor
5. aug 2020

@ckocka Àno, lenže ju poznàm cca 2 roky. A teraz začala takéto otàzky riešiť.

ckocka
5. aug 2020

No tak sa niečo zmenilo - záleží na tom? Alebo sa jej skús spýtať prečo sa teraz tak správa. My na koňovi to nevieme.

prasiatko30
5. aug 2020

Tak hadam nezacne riesit podobne otazky pri prvej kave co ste si boli dat 😇

gladys_07
5. aug 2020

No podla mna ti strasne vadi ze ma novu pracu a zmenila vyzor, na co by si to inak pri tomto „probleme“ spominala?

autor
5. aug 2020

@gladys_07 Vôbec nie. Ešte počkàm na ďalšie postrehy.

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dskjhfdlkdjhl
5. aug 2020

Povedz jej o svojom sukromi len tolko, kolko Ti je prijemne. Ludia sa menia, aj vase kamaratstvo sa casom asi zmenilo a dovoli si spytat sa na dovernejsie veci ako v case, ked ste sa zoznamili. Uplne zbytocne riesis jej vyzor.

ckocka
5. aug 2020

Nemáš ty podozrenie že Ju zaujíma tvoj muž?

autor
5. aug 2020

@ckocka Povedala som jej. ... že ona sa nezmenila. Nech jej s tým "dáme pokoj" . (ja a jej manžel).

autor
5. aug 2020

@ckocka Ona nie je v kontakte s mojím mužom a ani ja s jej mužom. Ale napadlo ma, či tam v robote nespoznala niekoho.

dskjhfdlkdjhl
5. aug 2020

A keby aj niekoho spoznala, tak co s tym chces robit? Ved do toho teba nic.

ckocka
5. aug 2020

Aha, takže akoby sa ti chystala zdoveriť že zanáša svojmu manželovi. No čo k tomu radiť, ak to nechceš vedieť, zastaviť ju pri prvom jasnejšom náznaku.

lintu
5. aug 2020

Jej manzel si tiez vsimol, ze sa zmenila, cize nieco za tym bude. Vypytuje sa ta, lebo sa asi nema s kym o tom rozpravat, trapi ju mozno svedomie... Ak su ti jej otazky neprijemne, povedz jej, ze na taketo temy sa nerozpravas. Niektore zeny si kadeco povedia. Je normalne, ze skusa. A je normalne, ak ju aj stopnes.

tykat
5. aug 2020

Ja zacinam pomaly chapat preco nemam kamaratky... taketo veci s nikym nerozoberam a ani nemam potrebu zdielat ...vacsina babskych rozhovorov mna bud nudi alebo unavuje

autor
5. aug 2020

@ckocka
@lintu Sùhlasím s vami. Lajkovať ako anonym neviem.

@dskjhfdlkdjhl Tak jej to aspoň vyhovorím. Nech neurobí hlùposť.

dskjhfdlkdjhl
5. aug 2020

Tak Tebe vadia jej doverne otazky, ale kludne by si jej chcela nieco vyhovorit. Nuz, tak trochu si premysli, o co Ti vlastne ide.

autor
5. aug 2020

@tykat Ja som človek, ktorý nepotrebuje vedieť a ani zdieľať počet sexuàlnych stykov za týždeň. Ako čo mi to dà? A porovnàvanie, že Betka denne 3 x, mne je to o ničom rozhovor. Pràveže v minulosti, diskusia s touto kamoškou bola dobrá.
A tajiť trebàrs jej milostný pomer, ak by mala, tiež nechcem.

autor
5. aug 2020

@dskjhfdlkdjhl keby mi priamo povedala, že màm niekoho, iba vtedy by som jej to vyhovorila. V opačnom prípade nie je čo, keď sa pýta a pýta tak " obklukou".

dskjhfdlkdjhl
5. aug 2020

Tak aky je vlastne problem? Ze ma novy vyzor a lepsiu pracu? Zmen aj ty ten svoj a najdi si lepsiu pracu.

kittykat22
5. aug 2020

Ludia sa menia. A niekedy sa stava ze sa zmenia smerom ktory nam nie je prijemny. Ale pre stare dobre casy a dni to s nimi tahame dalej, dufajuc ze sa stare casy vratia. A obycajne to tahame a tolerujeme tak dlho, az kym nevybuchneme ako sopky a povieme veci ktore sa nedaju vratit spat. A ty, si k tomu vybuchu uz nakrocila tou spravnou nohou 🙂 Preco si od nej nedas na chvilu pohov a nesustredis sa na ine kamaratky v okoli? Veci sa utrasu, ukludnia a uvidis co dalej. Pre stare dobre casy a spomienky ...

autor
5. aug 2020

@dskjhfdlkdjhl Verím, že žiadny. A pràca ju naštartovala len tým pozitívnym smerom. Ale, keď jej muž si pýta číslo na mňa a na jej druhù kamošku ... Tu mi tak začala blikať kontrolka. Toto mi dnes povedala.

marygk
5. aug 2020

Asi by som neriešila, čo je za tým. Keď ti je nepríjemné na takéto otázky odpovedať, tak jej to povedz, nastavíš tým hranice odtiaľ-potiaľ. A takéto veci spolu nebudete riešiť.

evkakozickova
5. aug 2020

@kittykat22 neviem ale toto slovo keď počujem že ľudia sa menia tak mi to príde smiešne neviem poznáš niekoho kto bol napríklad veľký neverník stále klamal bol falošný a zmenil sa k lepšiemu strašne ma to zaujíma lebo poznám niekoho kto toto rieši a stále si povie že však on sa zmení

mirabelia
5. aug 2020

@evkakozickova Myslím si, že ľudia sa naozaj menia..možno slovo MENIA by lepšie nahradili slová - vyvíjajú, formujú....ale svojím spôsobom sa menia. Ty zmýšľaš rovnako ako pred desiatimi rokmi? ja už nezmýšľam ani rovnako ako pred rokom 🙂 život nás formuje...kedysi som bola plachá a keď sa mi niečo nepáčilo, tak by som neprejavila svoj názor, dnes s tým problém nemám....veci, ktoré som odsudzovala by som dnes schvaľovala a opačne...Bola som aj prchká, dnes nad veľa vecami už len mávnem....príkladov je veľmi veľa...tiež som niekedy klamala, zahmlievala a dnes neznášam klamárov a hovorím všetko narovinu a často ostro.....príkladov je veľmi veľa 🙂

evkakozickova
5. aug 2020

@mirabelia áno viem že je príkladov veľa ale myslím tých neverníkov čo podvádzajú svoje ženy ti sa asi nikdy nezmenia

autor
5. aug 2020

@kittykat22 Môže byť, že som k tomu výbuchu nakročila tou správnou nohou. A to sme 2 týždne boli odcestovaní. A dnes pokračuje opäť týmto smerom. A ešte povie, že dostala od muža papierik snemom a tel. číslom. Od cudzieho muža, isté.

autor
5. aug 2020

@kittykat22 oprava s menom a tel. číslom. Od cudzieho muža, iste.

mirabelia
5. aug 2020

@evkakozickova to je ťažká otázka a aj zo široka postavená 🙂 lebo napríklad poznám ženy, ktoré neustále striedali partnerov, boli neverné a jedného dňa sa zrazu vydali, majú dieťa a idú sa kvôli manželovi pomaly rozkrájať, nepodvádzajú, žijú usporiadane...akoby iné osoby, poznám zo svojho okolia cca 4 takéto ženy 🙂 A napr. zo showbiznisu taký Leoš Mareš, tiež striedal modelky, nebol niektorým ani verný a už je ženatý a sú ako dve hrdličky. A sú aj ženy, ktoré schudnú, zmenia výzor, nadobudnú sebavedomie a zapáči sa im, že je o ne záujem a začnú striedať mužov aj keď predtým žili svätuškársky...Ľudia sú nevyspytateľné bytosti 🙂

evkakozickova
5. aug 2020

@mirabelia 😊😊 dávaš veľmi dobre odpovede 😊 a ešte jedna otázka žila by si s neverníkom a strašne dúfala že ho raz dokážeš zmeniť alebo že sa zmení že mu to dojde samo že je to nesprávna cesta a má byť verný a vďačný len jednej žene ?