Nymfomanka

agnes16
21. mar 2015

Nove konto som si založila len preto že je to dost "chulostiva"tema som tu už roky a mam tu dosť známych.až teraz som sa odvážila svoj "problém"napísat a chcela by som počuť názory,kedy je závyslosť na sexe ešte v norme a kedy si vyžaduje pomoc.trva to už dlho a moj manžel s tym veru nadšený nieje,neverná som mu počas manželstva nikdy nebola aj ked som nato pomýšlala ale svedomie mi to nedovolí,navyse mam malé deti a aj keby som chcela nemožem si dovoliť sa flákať v podstate som len stále s nimi.nechodím nikam.neviem ci mam navstivit nejakeho sexuologa alebo ineho odbornika ani neviem vlastne coby som od nich ocakavala aby mi povedali či poradili,moj muž chce sex tak v priemere raz maximalne dva krat do tyzdna co je pre mna strasne málo "otravujem"ho denne niekolko krát no vždy mi povie že je unavený atd...že som nymfomanka a ja mu argumentujem ze kolky chlapy by boli radi...milujem adrenalinovy sex kdekolvek no on NIE len v posteli maximalne v obyvacke,strasne ma to trapi som cele dni neskutocne z toho nervozna ja by som chcela sex aj tri krát denne a hlavne tak prirodzene a nie ze si doobeda naplanujeme ze budeme sexovat vecer ked deti zaspia,unavuje ma to stale sa mu doprosovat a vtierať a ničí ma to dosť neviem už čo mám robiť nechcem ho podviesť aj ked ma odmieta tak nato pomýšlam...
táto diskusia je založená na faktoch tak mi prosím hlavne nepíste že sa niekto nudí,že je víkend atd,potrebovala som to zo seba dostať a nejaké rady dakujem

sissy27
21. mar 2015

@agnes16 každé ráno bróm do čaju? 😅 zamestnať sa na plný úväzok? 😅 šport? 😅

agnes16
autor
21. mar 2015

@sissy27 ak narážaš nato tak nudou to určite nieje,za celý den sa veru nenudím deti,domácnosť atd stále niečo...

lolonka
21. mar 2015

@agnes16 ..ahoj..vždy mu stačilo tak málo sexu?

agnes16
autor
21. mar 2015

@lolonka ahoj,prábeže nie ked sme spolu začínali chodiť,až kým sa nenarodilo prvé dieťa tak mi to vyhovovalo bolo to dosť často,ked som sa spytala že prečo teraz tak málo tak povie že už je starší ako vtedy a že je unavený z práce a že ho tým že chcem neustale sex vyčerpávam...

ali08
21. mar 2015

@agnes16 neviem či ti to pomôže ale skus sa opýtať na nejaké homeopatiká ak sú na zníženie chuti na sex.U mňa to je naopak ja tej chuti moc nemám ale zato manžel aj keď Ťažko pracuje má sex rád aj každý deň.zato ja som večer zničená A som rada že zaspím o 10.poznám tiež pár ľudí ktorí aj denné 3x môžu občas im aj závidím ale ono každé telo je iné A aj inak ma chuť.určite som ti dobrú radu nedala ale za opýtanie nič nedáš ak by si ale chcela trosku znížiť chuť.

mysuliatko7
21. mar 2015

@agnes16 Podla mna je uplne normalne,ze chces sex kazdy den..

nasta55
21. mar 2015

@agnes16 a vies sa urobit pri tom? nemas chut nato len preto ze si neni dokoncena. Potom by som to chapala 🙂

jamabe
21. mar 2015

Čo by za takú ženu iní chlapi dali!.. A tvoj to neocení... 🙄

lolonka
21. mar 2015

@agnes16 ....ale píšeš , že máte malé deti...tak manžel určite nie je ešte starý.........no neviem.../mne napríklad znížila chuť na sex antikoncepcia...preto som ju vysadila../............ale asi by bolo lepšie keby ste boli s manželom na rovnakej vlnovej dĺžke...ako by si si mala znižovať chuť na sex...........môj manžel mi treba po veľmi dlhej dobe povedal, že by chcel tiež viacej sexovať..........a začal sa úplne inak správať ku mne..je pozorný...cez deň mi dá pusu..pohľadí ma............a tým, že sa takto ku mne správa mám aj väčšiu chuť....tak skús byť k nemu milá...cez deň si ho viacej všímať....pohľad ho..daj mu pusu....držím palce..

rebekamarcusko
21. mar 2015

podla mna je to.uplne normalne,ja to mavam.niekedy s manzelom podobne.tiez ja chcem a in nie ale potom dojde obdobie,ze kazdy den a ked to obdobie pride,tak ja zrazu taku chut kazdy den nemam.mozno keby to bolo kazdy den by ti neskor toho bolo dost 😀

sue
21. mar 2015

No...ako pisu kocky vyssie.. Poradila by som sa s gynekologom o sposobe hormonalneho riesenia (napr.HAK)....alebo potom,ak by sa ti to nebridilo a uspokojilo ta to,tak pekne rucne strucne sama seba... Nie vzdy su partneri zladeni v tomto a nevidim dovod na to byt frustrovana,radsej to vyriesit masturbaciou a fantaziou ;)

hrcavdeske
21. mar 2015

@agnes16 prepac, ale dva krat za tyzden je aj pre mna malo... ked je manzel doma mame sex kazdy den.. ale su dni a chvile ked nemame sex aj cca 8 dni ( asi nase maximum, ked nepocitam 3 mesacnu odluku koli praci ) no kedze casto cestuje, a zas chodi domov a zas cestuje tak nam to vyjde za mesiac tak nam to vyjde tak 3-4 krat vy tyzdni.. a veru prijali by sme aj viac.. 😉 a to, nie sme uplne mlade zajaciky ani nie sme cerstvo zalubeny, sme spolu 9 rokov a spolu mame 64 rokov 😀 ak ti to vlemi prekaza, tak by som sa poradila so sexuologom.. mozno aj gynekologom, mozno mas prebytocneho hormonu nejakeho

veronikax
21. mar 2015

Urcite nie si nymfomanka :D Iba ak v dobrom slove 🙂)) 1-2x do tyzdna nie je vela 🙂)))) Skor malo :P Necudujem sa.... ze ti to nestaci :DD to by asi malo komu stacilo :DDD Moj chlap pride vecer domov z prace... unaveny ako pes .... ale na milovanie sa energia stale najde :DD Nema nahodou on s niecim problem ? Co ho brzdi ? alebo nerozmysla nad niecim ? netrapi ho nieco ine ? Mna by rovnako nudilo milovanie len v posteli :P a na povel :DDD alebo na dohodnuty cas :P Skus sa s nim este porozpravat .. mozno ho nieco trapi ... a preto nechce .. 🙂 skor by som riesila chybu u neho ako u teba :D urcite si tu chut nijako nezastavuj :DDDDD

hrcavdeske
21. mar 2015

@veronikax ono je jedno ci je alebo nie je. jednoducho pokial par ako taky nie je spolocne v tomto smere spokojny, je to problem a treba to riesit..

ak by obom stacila intenzita sexu raz za tyzden. bolo by to ok, ak raz za mesiac obom a boli by spokojny tiez ok. ak by obaja boli spokojny s intenzitou dva krat denne, ok... ale tu je prbolem ze ona chce viac krat za den a muz raz - dva krat v tyzdni ....

@agnes16 takze uz len najst kompromis.. osobne by som dala rec s muzom, kedze vie aky ma apetit jeho manzelka / cudujem sa, ze pri takom apetite, on nema snahu a sex mu staci tak malo ú
cize muzovi by som doporucila afrodiziakalne pripravky na prirodnej baze / lebo ved aj muzi mozu mat problem s hormonmi /

nechapem preco by si mala hne dty riesit svoj problem.. tne problem je spolocny.. a tu to ma jednoduchsie muz.. nech skusi zvysit svoje libido, nehovorim o viagre a podobnych hovadinach ale o prirodnych pripravkoch , ako napr maca , zeler , a neviem co vsetko.. skus poguglit...
a ked sa jeho libido zvacsi na mozno z 1-2 krat v tyzdni na 3-4 krat.. mylsim ze aj ty budes spokojnejsia a mozno ta to nebude tak trapit.. a ak aj nadalej ta to trapit bude, tak skus si ist zabehat. alebo nejaky adrenalinovy sport , niekde vybi energiu

janickacrazy
21. mar 2015

@agnes16 Neviem, koľko rokov majú vaše deti, ale možno keby si nastúpila do práce full-time, plus deti plus domácnosť, tak by si mala toho toľko na starostí, že by ti ten sex ani tak veľmi nechýbal. Akú prácu má manžel? Nejakú náročnú? Je ozaj možné, že je len unavený, moj pracuje 12tky každý den a príde pekne vyšťavený koľkokrát. Ked som robila aj ja a ešte na smeny obidvaja, tak niekedy sme sa tak obišli, že aj toho sexu bolo menej, jednoducho nebol čas na všetko. Musela som aj každý den variť, lebo synovia majú dietu obaja, takže som nič nestíhala. U mna tiež HAK znižuje chuť, takže môžeš skúsiť aj to.

miadi
21. mar 2015

akurat som videla jeden dokument o zene ktora prezila autonehodu zranila si hlavu a odvtedy sa u nej aktivovala cast mozgu ktora ovplyvnuje libido a ma chut na sex non stop a je jej jedno s kym...jej muz ju nesmie nechat samu lebo len co ju spusti z oci tak sa na ulici olizuje s prvym chlapom ktoreho zdrapi...stihla ho 8krat podviest ale svojho muza vraj miluje len on jej nestiha v sexe..su spolu 20rokov ona na ulici ked idu spolu na kazdeho chlapa zmurka ..ziadne lieky na to nejsu vraj jej trosku pomaha terapia..kde rozprava o tej svojej chuti na sex..
takze nema moc zmysel hovorit partnerovi ze co by iny chlapi za to dali ked ma zena viac chut ako on ..
extrem nie je nikdy dobry dobra je zlata stredna cesta..2krat za tyzden tiez nie je vela..mohol by castejsie a ty by si mohla menej drankat 🙂 chlap moze byt unaveny jak drevorubac a v pohode aj o 1rano pretiahne zenu...ale ked je dusevne unaveny zo stresu je to ina vec-oni tiez maju svoje city nie su len sexualne masiny
fyzicka unava nie je problem ked je zatazeny mozok-ten pracuje nema chut poslat vsetku krv dole ..to nevies kolko debilov stretol cez den v praci a nevie vypnut zmenit naladu uvolnit sa mat este chut na sex..mozno mu daj masaz alebo mu urob lapdance nejak ho do tej nalady mozes dostat v najhorsom mu do kavy nasyp spanielske musky ale to neviem ci funguje 🙂 skus mu davat potraviny ktore su povazovane za afrodiziakum..mozno mu len chyba nejaky ten vitamin urcite mu nerob vycitky a natlak ze preco nechce a malo atd ..ked toto robi chlap zene tak sa nam to nepaci nazveme ho sebeckym hajzlom..a vzdy sa mozes uspokojit aj sama

jalucija
21. mar 2015

vibrator nestaci? predpokladam ze mas

steinarka
21. mar 2015

@agnes16 možno by nebolo odveci byť závislá napríklad na študovaní gramatiky 🙂

mima4
21. mar 2015

@steinarka tak to radsej na tom sexe 😀

peneloppe
21. mar 2015

Najlepsie urobis ked navstivis odbornika, mozno aj spolu s manzelom a poradite sa. Nie je to bezny problem, preto si myslim ze tu sa hodnotnej rady nedockas.

megika1
21. mar 2015

@peneloppe krátko a výstižne si poradila 🙂

alana1
21. mar 2015

hehe posli trocha aj mne...uprimne? podobne stavy som mala na materskej dovolenke, lebo som mala nato cas...teraz? jeden kolotoc od rana do vecera, na sex mi veru cez tyzden neostava vobec cas a cez vikend som unavena tak sa mi nechce...takze sup do prace a uvidis, ze sa to "zlepsi" 🙂

alicka850
21. mar 2015

Ja len technicku otazku... Ako sa.da.3x denne sexovat pri kalych detoch? Kedy?Kde? 😀

maznacik007
21. mar 2015

@agnes16 podla mna si neni nymfomanka... a to ze ti to nestaci 1-2 krat do tyzdna je uplne normalne ... mozes skusit povedat manzelovi na rovinu ze ti to nestaci a chces aby to aj on riesil ... lebo mozno ma nedostatok testosteronu /nech si kupi Maca napr./ alebo ist k odbornikovi .. ak to nechce riesit tak bud sa s tym zmieris, budes mu verna a stane sa z teba frustrovana nervozna zena alebo si to poriesis inak ....

nemyslim ze praca nieco poriesi mozno da len skor prilezitost k tomu inému rieseniu a podobne blbosti ako brom ci co ti tu radia .. preco to mas riesit ty ... tvoj muz by to mal primarne riesit ...

ale teda tak ako nevydrzi muz zijuci v manzelstve ci partnerstve celibat tak ani zena ....

gubiko
21. mar 2015

súhlasím s @hrcavdeske, že je to spoločný problém, ako sa zosúladiť. a spolu s partnerom ho treba aj riešiť.

lucinkaboz
21. mar 2015

3 x denne nie je uplne ok, vyhladala by som sexuologa

mata128
21. mar 2015

@alicka850 vies,ze to aj mna napadlo???som rada,ked sa nam podari 2krat tyzdenne vecer a nie ze 3 krat za den 😀

laskavocka
21. mar 2015

@agnes16
No my dve nymfomanky si mozeme akurat tak podat ruky 😄

lucinkab
21. mar 2015

My sme mavali sex 3-4x do tyzdna,ked sa narodila malinka,mavame raz az tri krat do mesiaca 😀 tak bud rada 😉 no my sme vycerpany ze ked by aj chut bola mm zaspi skor akomalinka 🙂 ale mali by ste sa zosuladit...

rudkocam
21. mar 2015

Absolutne to nie je stav na liecenie sa :DD moj mangel by Ta hned bral 🙂))) ja po porode som akasi nemastna neslana a zase tehu - no hotova katastrofa 🙂)) 1-2x do tyzdna to je aj pre mna malo 🙂 Idealne kazdy den, aj ked tiez vzhladom na okolnosti. Tvoj chlap by mal Bohu dakovat, ze mu dal taku zenu. Pred casom tu bol prispevok, co chlap vyplakaval, lebo si dlho nevrzol, zena akosi nejavila zaujem...a to nie je jediny pripad. No drzim palce, nech sa to vsetko dostane do ciela obojstrannej spokojnosti ;)