Nulový kontakt

16. nov 2020

Funguje pravidlo nuloveho kontaktu?

fokuska
16. nov 2020

Funguje na co?

autor
16. nov 2020

@fokuska nato aby som sa vyrovnala s rozchodom?

tenerifka
16. nov 2020

nuloveho kontaktu s kym? S cim? Kde? Ako?

ajka0207
16. nov 2020

Funguje.

anita6666
16. nov 2020

Nie nefunguje,je to hovadina a neodporúčam nikomu

mondolina
16. nov 2020

Funguje

ajka0207
16. nov 2020

@anita6666 prečo myslíš?

tenerifka
16. nov 2020

vsetko je v hlave, ale takisto zalezi, preco prislo k rozchodu

anita6666
16. nov 2020

@ajka0207 lebo som to zažila 😁 obaja sme držali nulový kontakt asi 4 mesiace,potom sa začal ozývať on,ja stále nulový kontakt, v zmysle "veď ja ti ukážem"...neudialo sa nič,nakoniec sme skončili v posteli tak či tak 😁 už sa mi nechcelo čučat do stropu a čakať na zazrak "uvedomenia si" ani neviem čoho...

fokuska
16. nov 2020

To sa tak neda povedat. Zalezi na tom ako preehol rozchod, z akeho dovodu, ci ste s tym uz obaja vysporiadani alebo su tam nejake nedoriesene veci, pre ktore este nevies celu tu kapitolu v sebe uzavriet a pod.
Vo vseobecnosti ano.

zuzanka.zuzu
16. nov 2020

"nulový kontakt" je nejaké mileniálna verzia pre porekadlo "zíde z očí, zíde z mysle"?

jany149
16. nov 2020

@zuzanka.zuzu asi áno,aj ja som to tak pochopila

anita6666
16. nov 2020

@zuzanka.zuzu ide o to,že za tých 30 dní ticha (čo je priemerný štandard) si ma druhá strana uvedomiť ako ďalej.... buď sa ozve alebo nie...niečo ako kto z koho....

autor
16. nov 2020

@ajka0207 mas vlastnu skusenost?

fokuska
16. nov 2020

@anita6666 Co si ma uvedomit? Ved ked sa rozisli, tak je koniec. Ide o to, ze ked sa s tym jedna strana nevie zmierit a neustale dobiedza, sleduje fb a pod. tak potom sa jednak trapi ak sa ten druhy uz pohol dalej a jednak si dava falosne nadeje v pripade, ze ten druhy kontakt opatuje (ale uz nie ako partner).
Vtedy je lepsie nekontaktovat, sustredit sa na seba, dat sa dokopy - a mozno v niektorych pripadoch po case spolu ludia vedia vychadzat ako kamarati.

autor
16. nov 2020

@fokuska presne to je moj pripad a prave preto som chcela vediet ci to realne funguje

kiwi3
16. nov 2020

to je velmi individualne. pre mna funguje velmi dobre, ked to rozhodnutie vychadza zo mna a chcem sa ho zbavit 🙂 vtedy chcem mat nulovy kontakt uz navzdy. inak je to podla mna jedno, clovek si musi prejst roznymi fazami a sam to v sebe vyriesit. niekedy to mozno aj pomoze, vidiet toho druheho, a uvedomit si urcite veci, ako ze to nema zmysel atd. samozrejme, nehovorime o dobiedzani a vymyslani si zamienok.

fokuska
16. nov 2020

Autorka cize on sa rozisiel s tebou a ty za tym nevies dat bodku? V tom pripade za nim nedoliezaj, daj si odstup, nechaj si cas aby si sa s tym zmierila a aby to prebolelo. Teraz si plna emocii a nie vsetky tvoje reakcie su rozumne.
Jeho egu moze lichotit, ze ti to neda pokoj a moze necitlivo vyuzivat to, ze sa stale ozyvas.

marca12
16. nov 2020

Mne pri rozchode pomohol nulovy kontakt. Kym sme boli v kontakte,stale som zivila nadej. Az ked ma vymazal zo vsetkych soc.sieti a prestal odpisovat na smsky,asi po 4 mesiacoch som prestala zivit nadej a vedela ist dalej.

ajka0207
16. nov 2020

Záleží čo presne tým myslíš, ale na zotavenie sa z rozchodu je úplne vynulovanie najmenej bolestivé riešenie.

verkaveverka
18. nov 2020

Áno, funguje.