Nový život

10. sep 2023

Keby ste mali odísť od partnera ktorý vám nedáva lásku a správa sa k vám ako k vzduchu..ako by vyzeral váš nový život? Čo by ste robili?

marci77
10. sep 2023

s deťmi? či bez detí?

ckocka
10. sep 2023

Jedla, spala, pracovala, oddychovala - čo by som mala robiť? Možno tak hneď po rozchode by som otvorila flašu šampanského.

viestta
10. sep 2023

Zila svoj zivot so vsetkym co k tomu patri. A este by som si nadavala, za ten strateny cas s nespravnym clovekom

stanulienkat
10. sep 2023

Slobodne a so sebaláskou.

deti95060810
10. sep 2023

ako sa poznám tak zas len by som niekoho hľadala....nenapraviteĺný optimista....😉

beata_k
10. sep 2023

Cestovala

aurinia
10. sep 2023

Cestovala, spala, pozerala filmy, športovala, ....vseeeetko mozne....

autor
10. sep 2023

@marci77 bez

viestta
10. sep 2023

Ked nemas deti, mas pred sebou zivot taky, ako sa sama rozhodnes zit. Mozes akurat lutovat tie premrhane mesiace, co si zila s nespravnym clovekom. Nadych, vydych a zit tak aby si si uz nikdy nemusela vycitat, ze si spravila osudovu chybu. Zit zivot so sebeuctou, hrdostou a poznat svoju cenu. A pod tu cenu, nikdy "nepredat" ani jednu hodinu svojho zivota.

aurinia
10. sep 2023

....zivot je krátky....je toľko nádherných miest a veci....este by som venovala viac času starým rodičom som chcela dopísať....

mamamasama
10. sep 2023

Party, kozmetika, kadernik, fitko, vylety, knihy, rodina, kamarati,pomoc ludom, zvieratkam...

autor
10. sep 2023

Ďakujem všetkým za rady. Už len nájsť odvahu a odísť

hladamematku
10. sep 2023

no taky isty len bez neho??? na co sa mam zameriavat? ay som bola stastna a pripadne ludi okolo seba aby som nerobila nestastnych...

h2
10. sep 2023

Keď nemáte deti, tak nad čím váhaš? Akú odvahu potrebuješ nájsť? Má ťa v paži, tak nie je o čom. Odchod. (Jedine, že nemáš kam, ako to tu na koníku často býva. ☹️)

simona20201309
10. sep 2023

Fuha. To vás vážne partner tak obmedzuje??? Ja keď som sa zamyslela, tak by som robila všetko to co doteraz akurát bez neho. Asi s nejakou kamoskou, alebo sama.

sidicek
11. sep 2023

Vyhľadala by som psychológa,lebo ak nemáš "odvahu" toto opustiť, niekte je velka chyba .