Keby ste mali odísť od partnera ktorý vám nedáva lásku a správa sa k vám ako k vzduchu..ako by vyzeral váš nový život? Čo by ste robili?
Jedla, spala, pracovala, oddychovala - čo by som mala robiť? Možno tak hneď po rozchode by som otvorila flašu šampanského.
Zila svoj zivot so vsetkym co k tomu patri. A este by som si nadavala, za ten strateny cas s nespravnym clovekom
Slobodne a so sebaláskou.
ako sa poznám tak zas len by som niekoho hľadala....nenapraviteĺný optimista....😉
Cestovala
Cestovala, spala, pozerala filmy, športovala, ....vseeeetko mozne....
@marci77 bez
Ked nemas deti, mas pred sebou zivot taky, ako sa sama rozhodnes zit. Mozes akurat lutovat tie premrhane mesiace, co si zila s nespravnym clovekom. Nadych, vydych a zit tak aby si si uz nikdy nemusela vycitat, ze si spravila osudovu chybu. Zit zivot so sebeuctou, hrdostou a poznat svoju cenu. A pod tu cenu, nikdy "nepredat" ani jednu hodinu svojho zivota.
....zivot je krátky....je toľko nádherných miest a veci....este by som venovala viac času starým rodičom som chcela dopísať....
Party, kozmetika, kadernik, fitko, vylety, knihy, rodina, kamarati,pomoc ludom, zvieratkam...
Ďakujem všetkým za rady. Už len nájsť odvahu a odísť
no taky isty len bez neho??? na co sa mam zameriavat? ay som bola stastna a pripadne ludi okolo seba aby som nerobila nestastnych...
Keď nemáte deti, tak nad čím váhaš? Akú odvahu potrebuješ nájsť? Má ťa v paži, tak nie je o čom. Odchod. (Jedine, že nemáš kam, ako to tu na koníku často býva. ☹️)
Fuha. To vás vážne partner tak obmedzuje??? Ja keď som sa zamyslela, tak by som robila všetko to co doteraz akurát bez neho. Asi s nejakou kamoskou, alebo sama.
Vyhľadala by som psychológa,lebo ak nemáš "odvahu" toto opustiť, niekte je velka chyba .
s deťmi? či bez detí?