Nový vzťah - zoznámenie sa s deťmi

1. máj 2022

Dobrý večer prajem. Nasla som si priateľa sme spolu rok. On ma 1 dieťa ja mam deti 2. My sa stretávame, ale ešte sme sa nezoznamili s deťmi medzi sebou. Ma niekto podobný vzťah? Bojím sa, ako si budú rozumieť medzi sebou, ako to vlastne všetko bude. Zatiaľ sa ešte spoznávame. Ďakujem za odpovede.

pribinak
1. máj 2022

Vek deti?

dzulli1980
1. máj 2022

Rok sa mi zdá už dosť ... nehovorím, že deti treba ťahať hneď na prvé rande, ale sú Tvojou súčasťou ... tak ako to jeho dieťa je jeho súčasťou ... spoločné výlety, spoločné aktivity ... aj tak sa buduje vzťah ... neviem, za mňa ste ich mali už dávno zoznámiť ... človek sa správa kúsok inak, keď je v polohe "single" a keď má pri sebe deti.

badox
4. máj 2022

U nas boli deti len na jednej strane. Na to “rande” som sla najnervoznejsia 🙂
Kazdopadne nech su osudy ostatnych akekolvek, ci si vase deti budu rozumiet zistis len ked budu spolu. Zacala by som nejakou detskou akciou, teda ak su aspon priblizneho veku. Alebo vyletom ale naladu nan musia mat vsetci. Hlavne hladaj aktivity pri ktorych su deti v pohode aby z ich nepohody v nejakej situacii nedoslo k zlemu zaveru co sa tyka vzajomnych vztahov.