Nový vzťah a náhle cúvnutie

21. dec 2020

Dobry večer.

Ked som bola pubertiačka mala som priatela, ktoreho som velmi lubila. Len neako kedze bol starší, išiel na vojnu, ja neskor za pracou do iného mesta, tak náš vztah neak sam skončil. Ubehlo asi 15 rokov medzitym som bola vydatá a mam jedno dieta. Teraz v septembri sa mi nahodne ozval na FB. Začali sme klasicky co kdo robi, kde kdo zije atd. Po mesiaci pisania sme začali telefonovat. Denne hodinove hovory. Doslo to tak daleko ze mi napisal ako sa na nas teši, a ako nam bude spolu dobre. Ze ho mrzi ako to vtedy dopadlo ale ze stale na mna myslel.
Ja som mu na fobinu povedala ze po nom som mala uz len manzela a ze som sa velmi sklamala a teraz sa dost bojim. Čize ked on posielal pusinky a nazyval ma láska tak som to nekomentovala. Pred par dnami som to nezvladla a vyznala mu city z mojej strany. On sa potesil ale na druhy den mi napisal, ze zostaneme len pri kamaradstve. Ako ja teraz absolutne nechaoem o co mu islo? Celu dobu ma podporoval, posielal mi darčeky, kvety atd. A zrazu toto. Sme stale v kontakte a mame sa stretnut na druhy tyzden. On dokonca pose ze chce a musi ma vidiet. Ale potom preco chce byt zrazu kamarát?

denkatn
21. dec 2020

len sa trochu zlakol., daj mu cas, aj ty trochu cuvni a nevyznavaj mu lasku, ked sa tak prelakol a ostatne uvidis. ak na teba naozaj myslel, tak casom na teba bude mysliet zase. ale nebud krok pred nim, nechaj jeho nech prvy navrhne vazny vztah..

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mondolina
21. dec 2020

Od septembra ste sa prečo nestretli? Mňa by tieto messenger písačky nebaaavili. Bože. Buď alebo.

deti95060810
21. dec 2020

čo vieš o ňom? má manželku, priateľku alebo? vyznať mu city, bola chyba...😉

kubkovamama
21. dec 2020

Aaaaaa🤦to nie,písanie si nemôžeš zamieňať so vzťahom,ešte aj názov témy,že nový vzťah. Neinvestuj city do v podstate nereálne osoby,prešlo x rokov a to koho si pamätáš už je dávno preč.On ani ty už nemáte 17r,zmenili ste sa a net a telefonáty vedia strasne namotat a oklamať.

lija22
21. dec 2020

jeho cuvnutie ti kludne moze hrat do karat. ked stretnete moze to byt kadejake. mozno aj on si toto uvedomuje. predsa len 15 rokov je vela. ale prajem nech mate prijemne stretnutie. dufam, ze nam napises ako bolo 😉

kitycat
21. dec 2020

NEAKO?! Co to ma zanmenaaaat jaaaaj... No a tvoje vyznavanie lasky... Najskor bojim sa vztahu a potom bum-bac laska ved ste sa ani nevideli. Porandote troskua potom si vyznavajte lasku 😊

autor
21. dec 2020

@denkatn Ja som mu nenavrhla vztah len jed stále tlacil na city z mojej strany tak som mu povedala ze si to viem
Predstavit a ze ukáze čas co z toho bude.
@taskataska To ze mam dieta vie 10rokov, pravidelne sme sa stretávali, kedze sme z jedného mesta a mame spolocnych priatelov.

@mondolina pretoze ja nie som ešte na Slovensku a ked som bola tak bol akurat kamionom na cestách.

@deti95060810 Nie nema nic to mi povedal hned na zaciatku. Vedela som ze mal dlhe roky priatelku ale aj to ze sú uz dlhsie od seba.

autor
21. dec 2020

@kitycat nie tak ze ho chcem a neviem co. Len on tlacil a pisal staral sa pobyvaboval co bolo treba a zrazu obrat

denkatn
21. dec 2020

tak uvidis, vztah zacina v realnom svete, vo virtualnom sa je mozne kontaktovat, ale ostatne budes vediet posudit az v reale. chap ho, ze ak nema deti, tak sa mohol nalakat ked si uvedomil, ze by to naozaj mohlo vyjst. preto bez predsudkov ho skus spoznavat, neunahluj sa s vyjadreniami, lebo on to bude mat tazsie koli tomu ze ty mas dieta a on nie, tak by sa musel viac prisposobit novym veciam drzim ti palce, nech to vyjde podla tvojich predstav. ale ani mat kamarata po ruke nie je zle.

autor
21. dec 2020

@denkatn ano to je mi jasne. Sam povedal ze sa zmieril s tym ze nema deti a uz mat nebude a preto je rad zato ze mam ja maleho.

kitycat
21. dec 2020

Mozno to tvoje vyznanie prislo prilis neskoro... Ale vyznavat si city po X rokoch bez osobneho stretnutia? Hmmm

jajka71
22. dec 2020

Pozri. Treba sa stretnúť a vyjasniť so to my môžme hypotetizovat co by za tým mohlo byt...
Kezdopadne obaja vedome ci nie bojujete v hlave s tým ako by to bolo keby to vtedy dopadlo ináč a je možné že si vzájomne druhého idealizujete.... Obaja ste medzitým mali vzťah a možno on nevie co je viac vo vzťahu s vami ci to všetko co si teraz predstavuje a co by chcel od vás počuť je fakt alebo len predstava a stále tu bude v hlave Ta, s ktorou bol pred rokmi, ta s ktorou bol medzičasom a vy teraz.....
Veľakrát si minulosť idealizujeme a nechceme niektoré veci vidoet. Možno sa mu páčila predstava že bude mať možnosť vychovávať vaše dieťa no nvm ci nebude bojovať s predstavou že by chcel mať vlastné....

To sú všetko teórie..... To co bolo nezmením vieme zmeniť co bude dôležité je, že on by si mal ujasniť to, či chce byť s vami alebo s " bývalou" lebo ak vstúpi do vzťahu s vami vstupuje aj do vzťahu s vaším dieťaťom.....

autor
22. dec 2020

Baby ja si praveze neidealizujem co by bolo keby. Ja sama som mu povedala ze nemame 17-18 a obaja sme sa niekde posunuli a zili svoje zivoty. On bol ten co stale zacal s tym ze ako sa mu pacim aka je zo mna pekna zena a mamina, ako o seba dbám std. Ja som udrzovala konverzáciu v normále. A az ked som sa otvorila tak mi povedal ze tym ze som bola uzavretá radsej cúvol.

janickacrazy
22. dec 2020

ked sa stretnete, tak uvidíš aké to bude, zatiaľ to nechaj proste plynúť a neupínaj sa na ten vzťah, niektorí chlapi sú proste zbabelí a nasľubujú po telefone alebo pri písaní hory-doly a ked príde na lámanie chleba, tak zrazu cúvnu, lebo si uvedomia, že vlastne v realite sa im do toho nechce a tie reči, že už nemože mať deti to sú také bludy, teda neviem koľko má rokov, ale asi okolo 37-40, keby aj 45, tak može mať detí ako smetí, chlap predsa može aj vo vyššom veku

autor
22. dec 2020

@janickacrazy on ma 43 a ano detí moze mat ako smetí aj v 50tke ale ja deti uz mat nemozem. To on ale nevie

janickacrazy
22. dec 2020

potom daj vedieť, ako to dopadlo, veľa šťastia

oli18
22. dec 2020

Ako sa vyznavaju city? Nie tak, ze povies, ze ho lubis? To, ze si mu povedala, ze si vies predstavit vztah nie je predsa vyznanie citov.

autor
22. dec 2020

@oli18 nie to nie to mas pravdu. Ja som mu nepovedala ze ho lubim. Ako to ze si z niekym pisem zase neznamena ze je to lska za hrob a ani tak to neberiem. On zacal s tym ze tam stale nieco je, ze sa mu pacim azd. Ja som nehovorila nic. Az potom som mu povedala ze tiez na neho neustale myslim, ze mi chyba ak sa neozve. Ze sa tesim na stretnutie po vianociach a ze uz teraz premyslam nad tym ako ho potesim. Pripomeniem ze on bol ten co ako prvy isiel kupovat darcek pre mna na vianoce. Ja som dlho nemala nic.