Nový partner a zoznámenie sa s deťmi

janeri151
3. mar 2019

Ako ste oznámili a následne zoznámili svoje deti z vašim novým priateľom?😊

jamimka
3. mar 2019

Zaujímavá tema, pisem len kvoli upozorneniam.

miusa00
3. mar 2019

@jamimka tie sa dajú zapnúť 😉

jamimka
3. mar 2019

@miusa00 ale chcem aj reagovat. Ked bude k comu. 😉

kristiii
3. mar 2019

@janeri151 maly mi cumel do mobilu, ked som si s nim písala, dopadlo to tak, ze si pisali spolu bezo mna 🙂 ..neskor sme ho vzali do cukrárne..nie sme uz spolu, ale bolo to všetko tak nejak neplánovane a prirodzene

janeri151
autor
3. mar 2019

Moje deti sú už ale staršie SŠ a ZŠ😃

mirkava
3. mar 2019

@janeri151 nebola som v tejti situacii, ale asi by som im to povedaka narovinu s dodatkom, ze ked sa im na nom nebude nieco pacit nech mi to povedia. Mal by urcite sadnut aj detom a dat im moznost sa k veci vyjadrit by bolo super.

janeri151
autor
4. mar 2019

@mirkava tak pre mňa je samozrejme že beriem aj názor detí do úvahy ,😃

horalka1986
6. mar 2019

Najprv tak mimo domu ze ideme s kamaratom a ked som videla ze nemaju problem a paci sa im tak primerane veku (v tej dobe 3 a 6) som im vysvetlila ze je to niekto koho mam rada a ze ku nam bude chodit castejsie. Ono ani moc toho netrebalo. Cim viac sa im venoval, tym viac ho deti brali ako sucast nas.

smitjan
7. mar 2019

@horalka1986 len je asi rozdiel v akom veku su tie deti, lebo viem si predstavit ako by reagovali moje netere keby im segra povedala nieco taketo, ze s kamaratom. Podla mna detom je tiez najlepsie hovorit veci co najviac na rovinu a priamo

horalka1986
7. mar 2019

@smitjan ved ano. Primerane veku. Moji v tej dobe nechapali co je to frajer, ale taku 12 13 rocnu asi neodzubes ze kamarat. 😊