Noví susedia majú hluční sex

helenka72
8. nov 2022

Dobrý deň, prisťahovali sa k nám nový susedia a suseda sa pri sexe nadmerne hlasovo pravuje. Problém je v tom ze cez deň sú deti hore a ja už neviem ako im to mam vysvetliť ze co sú to za zvuky. A je mi tak trochu trápne to riešiť zo susedou. Co mam robiť.

petulda333
8. nov 2022

Napis im list,ak nechces osobne.

pribinak
8. nov 2022

@helenka72 u nás v paneláku bol odkaz vo výťahu a upozornenie pre pani zo 4. posch, bola to celkom sranda

janai1
8. nov 2022

u nás v paneláku fičali odkazy vo výťahu 😀 vyskúšaj 😀

miadi
8. nov 2022

Ved zabuchaj na stenu ked budu v akcii a zakric ci potrebuju pomoc ze tvoje deti sa boja ze tetu Niekto vrazdi. Ci to nejde stišit.

petkazamborska
8. nov 2022

ja by som to tiez riesila najprv listom do schranky , nemusite sa popdpisovat , ked nepomoze tak do vytahu :D ....

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bluemoon24
8. nov 2022

@helenka72 jej uplne jsem si vzpomnela na studentske leta na koleji, kdy si studentka pod nama uzivala sex :D vzdycky pak mela nalepena na dverich “dneska davam 9/10” atd 😅

helenka72
autor
8. nov 2022

@bluemoon24 tak to musím vyskúšať :D

kornelies
15. nov 2022

@helenka72 Napis list. Slusne ich upozorni, ze su hlucni pocas prijemnych aktivit, len nevies,co mas povedat detom, ked sa pytaju. Popraj im pekny den a aby sa stale mali radi. V prvom rade slusnost, slusnost, slusnost. Pani si evidentne neuvedomuje, ze je v byte a nie v dome.

petrad15
15. nov 2022

Heh tak ako vidim, niektori nemate o zabavu nudzu xixi