Ahojte Baby s priateľom sme spolu 2 roky a máme spolu dieťa.. Priateľ mal 20 r.vztah pri ktorom bol iniciátorom rozvodu jeho ex ktorá si od dobroty a z rozmaru našla mladšieho chlapa atď.,k veci mám pocit že podvedomé ho stále zožiera že ho nechala keď zdiela takéto obrázky od tej doby čo sa rozišli 3r.dozadu , čo mi na to poviete?😄
20r vztah je 20r vztah, bez ohladu na vsetko. Mozno mu taketo zdielanie obrazkov pomaha a potrebuje si to pripominat, aby sa nastartoval… 🌸 A niekedy chce dat clovek iba vediet svetu, ze take nieco zazil.
@vitriolka Mám omnoho viacej sračiek za sebou čo sa týka mojich vzťahov kde som bola aj týraná..Ako on čo mal vzťah idylický tak nechápem tomu 🙂
Kazdy sme iny 🙂 Malo sraciek, vela sraciek, ved to neurcuje narok na nejaky smutok…. ci podla seba sudim teba?
@beata_k Nie som škodoradostna len mi to príde tak ako keby stále nieje vysporiadaný s tým...
@beata_k Na toto mi povedal že až sa ľudia uvedomia....🤔 Nuž ja mám na to svoj názor že nieje s tým podvedomé zmierený že ho nechala atď..
Tak keď Ty máš za sebou zlé vzťahy, je podľa mňa logické, že rozchod znášaš lepšie, keďže bol pre Teba vykúpením. Než on, ktorý mal idylický vzťah, ktorý navyše trval 20 rokov. To sa potom s tým človek ťažko zmieruje. Buď mu oporou, zrejme bola hlboko zasiahnutá aj celkovo jeho dôvera v ženy/ľudí/vzťahy.
@beata_k To bolo ako prvé čo som sa spýtala a odpoveď bola ty to nie si 🤔😀
@beata_k ,🤣🤣🤣 zabila si
mužské ego, resp. nevie spracovať rozvod. dali ste sa dokopy hneď po jeho rozvode? a hneď dieťa?
nemá to spracované.
@mondolina Ahoj po rozvode mal známosť ktorá trvala necelý rok a potom našiel mňa
a aký máte vzťah? si spokojná? cítiš sa milovaná?
@mondolina Vzťah je dobrý a či sa cítim milovaná 🤔 Ja neviem aké to je 😄 akože nič v zlom ale asi som to ešte nezažila ale s priateľom máme vzťah kde nie sú žiadne hádky, výčitky atď.. Lenže mne občas príde na um že nie som ta prvá manželka atď..Asi pretože vždy som chcela mať aj svadbu v kostole atď to by bola na dlho ..A tak môžeš popísať aké to je sa cítiť milovaná?😀🙂
tak prvá manželka už nebudeš, to nezmeníš, ale môžeš byť lepšia ♥️
a niekto na sieťach zdieľa každú hlúposť, aj keď sa ho to netýka.
Mne sa to nezda take jednoznacne, ze mysli na ex. Ona ho opustila, nie on ju.
Evidentne nieco este nespracoval, zbytocne sa ho pytas, mozno on to nevie ani vysvetlit, co citi. 20 rokov je velmi dlha doba.
Tes sa tomu, ze ste spokojny par a mate spolu dieta.
Vstala a odisla ona. Nesedi to na jeho ex . Je to take vseobecne. Toto este rypat rozoberat kazdu blbost co clovek trepne na fb ze ako to bolo myslene., Neviem co on ale z tvojej strany vidim ze si nim nie si uplne ista ked toto riesis na koni. Mas nejake komplexi voci jeho ex? Bol snou 20r stebou len 2 mas pocit ze smuti za tym co bolo? S ex mà deti ? Chcela si mat svadbu v kostole no s rozvedenym to nejde. Pises ze s priatelom.. svadbu by ste mohli mat krasnu aj na urade ., medzi riadkami sa dozvedam viac o tebe ako o jeho fb zdielanej foto. Ty by si potrebovala od neho nieco co by ti pomohlo citit ze si prenho na prvom mieste. On kludne moze mat vyriesenu minulost ale vy nemate doriesenu pritomnost.
a myslis, ze to automaticky myslel na nu, ked tebe odpovedal ze ty to nie si? mozno mu to len dobre padne takto pozdielat obrazok s nejakym posolstvom, nazvem to tak.
20 rokov je 20 rokov. Tie len tak nevymazes. Ona bude navzdy sucastou jeho zivota. Bud to budes akceptovat alebo si najdi ineho.
@anonym0001 Ako to myslíš 😀S mojím ex mám tiež dieťa a necítim a necítila som to tak že by bol súčasťou do konca môjho života 😀
zakladať kvôli tomuto diskusiu??? Aj hlupák pochopí,že nie je zo vzťahom vysporiadaný. Si prechodná stanica, taký ten "prevoznik",avšak moc sa ti nedarí byť ani náplasťou, pretože chlapi väčšinou obrázkové výlevy nepotrebujú zdielat ani svet informovať o svojich pocitoch. Zúfalý chlap to musí byť.
@anita6666 Niečo na Tom bude a popravde aj sa tak cítim aj keď mal predomnou už nejaký vzťah 😀
ako je to také, aki niečo také robí chlap, tak by som tiež povedala, že z jeho strany niečo nie je v poriadku
Nechápem,načo si sa zamotala s takýmto chlapom,toto ti fakt nebolo treba
@anita6666 To veru nie...
Nerieš somariny na FB, ries reálny život. Je s tebou, máte dieťa, nehadate sa, mala by si byť spokojná, keďže predtým si mala hrozné vzťahy. Keď s ňou bol 20 rokov, tak jasné, že na ňu asi za rok nezabudne, ale tak to je úplne normálne, zvlášť ak majú aj deti spolu.
Niektorú ľudia zdieľajú na FB každý somarinu, ako moja mama napríklad. Vôbec to neriešte, možno mu to len prišlo trefné na to ako to na svete chodí