Nosí váš muž na wc telefón?

mata2202
4. aug 2024

Nosi váš muž na wc telefón?

lula313
4. aug 2024

Nie, ale ja nosim, ale aj preto, že aj počas cikania viem si v klude niečo pozriet bez mrncotu deti😀

mandzula
4. aug 2024

Cely nas vztah, preto tomu nevenujem pozornost. Rovnako ho tam nosim ja a nic zle nerobim.

dusankomoj
4. aug 2024

Keby len muž! Už som ,,vymákla" aj syna!

lakebabe
4. aug 2024

@mata2202 odjakživa

deti95060810
4. aug 2024

áno.. nič nezvyčajné..

lindous
4. aug 2024

Ako kedy, obaja, trochu smutná závilosť od sociálnych sieti a hier 😅 😂

candii
4. aug 2024

Jasne.. aj ja

sisska96
4. aug 2024

Veľakrát. Minule tam telefonoval v smrade 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ale nevymýšľam že prečo

viestta
4. aug 2024

Ano, serie ma to, lebo zdrzuje premavku. Moj otec si bral na WC-ko noviny a tiez zrdziaval premavku

viestta
4. aug 2024

@dusankomoj aj moj sa uz "potatil". Mala som sefa, ktory v hajzli utopil sluzobny telefon Potom vydal zakaz nosenia sluzobnych telefonov na hajzlik 😀

minesasubu
4. aug 2024

áno berie a je mi to jedno nech robí čo chce tam ale v poslednom čase si berie knihu
dokonca v robote tiež ide s mobilom

evcagabi
4. aug 2024

Hej aj ja

viky7
4. aug 2024

ja som za mlada citavala knihu na zachode 🙂

viky7
4. aug 2024

ale muz nenosi mobil na wc 🙂

dusankomoj
4. aug 2024

@viestta veď to. Ale autorka určite nebude skúmať toto,ale podozrenie na prípadnú neveru( lebo do teraz chodil na wc bez mobilu......)🤔

viestta
4. aug 2024

@dusankomoj vsak ja som pochopila co sa tu riesi... Problem nie je ani mobil, ani hajzlik, problem bude niekde inde...

diewcatqoo
4. aug 2024

Nenosi. Ani ja nenosim a ucim aj syna, ze nema nosit. Je to totalne debilny zvyk, nemam rada, ak to niekto robi. Pride mi to rovnako nechutne, ako ked si niekto po wc neumyje ruky.

bessie12
4. aug 2024

@mata2202 áno nosi a ja tiez. A nie, nie je v tom ziadna nevera a ani podozrenie na to.

ina2405
4. aug 2024

@viestta 🤣

maranco
4. aug 2024

Keď je vo vrecku ide so mnou, ak nie je vo vrecku vyslovenie neberiem, je to nechutné rukou chytať mobil a pridržiavať toaletný pri trhaní, telefonáty počkajú. Jedine ak by bolo na pláne veľmi dlhé sedenie.
Rovnako ho neberiem do sprchy, vlhkosť elektronike neprospieva.

trinityf
4. aug 2024

Nie. Na toalete vykoname co treba a ideme prec. Poznam aj prijemnejsie miesta na "mobilovanie".

peknyvladko
4. aug 2024

@mata2202 kazdy nosi na wc telefon. Je 2024. Nebud paranoidna.
Ci co cakas ze bude citat sampony?

tiezjedna
4. aug 2024

od doby, kedy sa z odborných kruhov dozvedel, že dlhé vysedávanie na záchode môže výrazne napomôcť vzniku hemeroidov, tak nie😂

minenkak
4. aug 2024

@mata2202 telefón alebo tablet

koniarova
4. aug 2024

Pokiaľ tam nenosí počítač. 😁😁

vilma7
4. aug 2024

Bud telefón alebo knihu. Buď pozerá videjka alebo číta niečo. Véd co by tam ináč robil kým sa ...... 🙂 a ja nosím tiež niekedy, lenže ja sa vždy rýchle vyložím ;)
Ale.nenosi ho tam na to, aby tam neviem s kým chatovanie...na to môj manžel jednoducho nie je.

maranco
4. aug 2024

@vilma7 Dlhodobé sedenie môže spôsobiť problémy s vyprázdňovaním, zápchu, hemoroidy a problémy s močovým mechúrom a oslabenie svalov panvového dna.

Knihy môžu byť aj zdrojom baktérií a zárodkov, ktoré sa môžu prenášať cez ruky, pretože tieto veci sa vykonaní potreby neumývajú.
https://doktorpro.sk/blog/reading-in-the-toilet

vilma7
4. aug 2024

@maranco môj manžel to vie aj sam, je plnolety, takže je to len jeho rozhodnutie...nemám v pláne vychovávať manžela 🙂

sense
4. aug 2024

Nosí aj ja nosím...

vieronika14
4. aug 2024

@mata2202 nosi a je tam min pol hodinu