Na doma som zvykla najčastejšie nosiť mikiny, ale nedávno som si kúpila na tento účel 3 pohodlné flanelové košele a zároveň pretriedila domáce veci. Mala som zbytočne veľa mikín, niektoré som už vlastne ani nenosila, iba mi zaberali miesto v skrini, tak som ich cca dobré dve tretiny vyradila. Nosím teraz miesto nich flanelky, ale celkom ma prekvapila reakcia partnera: vraj sa mu v tom nepáčim, čo som si to zasa vymyslela, že mikiny sú lepšie... Tak teraz som na vážkach, lebo tie košele sú fakt pohodlnejšie ako mikiny, ale ak je to preňho také "antisexy", tak sa v nich na druhej strane cítim pred ním akosi blbo a pristihujem sa, že teda radšej siahnem po nejakej z tých zvyšných pár mikín, čo som si ešte nechala... Ale je to také skôr už len, že kvôli nemu, z čoho mám vo výsledku vlastne tiež zlý pocit:/ Je na flanelkách vážne niečo také asexuálne, ako tvrdí môj drahý, alebo to mám brať skôr ako tradičný chlapský problém so zmenami?
A my nosime doma teplaky a tricka. Tak nam je najlepsie. Cim pohodlnejsie tym lepsie. Oblec sa ako to citis. Zvlastne co ludia riesia😊mne by nenapadlo riesit teplaky mojho muza alebo jeho moje.
Ja nosím doma väčšinou legíny a pohodlný vrch, muz tepláky a v živote by ma to nenapadlo riešiť. A myslím, ze ani jeho 😀 A v com máš chodiť? V satach?
@zuzanka.zuzu A co nosite na doma?
my sme teplakove typy, dokonca tak chodime aj na navstevy, a co :D raz som mala take uuuplne obycajne teplaky, vytahane, a to sa mojmu muzovi nepacilo...tak som ich vyhodila, necitila som sa uz dobre, ked sa mu to nepacilo :D
zalezi na tebe, na nom ako moc sa mu to nepaci a pod :D to si rozmysli ty...ja by som si kupila krajsie kosele ked tak :D
Minule tu bola opacna tema, ze sa mu nepozdavalo ze ona chodi elegantne oblecena. Chvalabohu za mojho muza ktory absolutne toto neriesi. Doma normalne teplaky, tricka,alebo leginy a vonku rifle. Neviem si predstavit ze by ma v tomto muz obmedzoval a ja by som mala byt cely den v niecom co mi je nepohodlne. Skus mu vybrat koselu s motylikom a nech ju ma cely den na sebe aj doma ci by sa mu to pacilo.
Ahoj, mňa by zaujímalo, kde si kúpila pohodlné flanelky..daj inšpiráciu, tiež na doma zháňam. Ďakujem
@belllinka ja tielka, kraťasy, sukne, šaty, manžel športové tričká (on sa v nich výborne cíti a za mňa - vyzerá v nich fantasticky) a šortky... materiál a dĺžka samozrejme prispôsobené ročnému obdobiu (napr. teraz mám teplejšie šatky, v lete tenké na ramienka), ale ako som napísala, u nás doma ani v skrini nenájdeš tepláky/mikinu.
Bože, to sú problémy toto?! 🙄
@zuzanka.zuzu cize denne mas doma saty? A pancuchy? Saty a sukne nosim v lete aj ja, ale aby som sa teraz obliekala do pancuch nehrozi, ked som doma.
@mirage mne sa už nechce na túto tému odpovedať, takže posledný príspevok - to nie sú róby 🙄 normálne šaty. áno, denne, pre mňa domáci odev..... a prečo pančuchy??? tie som nikde nespomenula. ešte raz - ja nie som oblečená do spoločnosti (tzn. puzdrové šaty a silonky), ale na doma. cítim sa v tom pohodlne 🙂
my chodíme doma takto, ostatní nech si chodia ako chcú. čaute
@zuzanka.zuzu ale co sa certis? Viem, co su pohodlne saty na doma. Len sa pytam, ci pancuchy - co je otravne a vadi mi, ci ponozky - co vyzera spolu divne, bose nohy podla mna denne doma nemas.
Daj si na seba v jeden den len tu flanelku a uvidis ako sa mu to bude pacit 🙂
Ja som si kupila flanelku v KIK. Striedam s trickami alebo hodim na tričko miesto svetra.
Moj vôbec nerieši, hlavne čisté a pohodlné podla potreby.
Daj si pod flanelku sexi prádlo pár krát sa pred ním takto rozopnuta poprechadzaj poprovokuj......hneď bude mať s flanelkou iné asociácie 😁😁😁
@zuzanka.zuzu uz tu raz taka tema bola a nechce sa mi to pisat znovu ale ano presne aj ja doma nosim saty.samozrejme nie elegantne a nie pancuchy, ale lahke saty pohodlne domace saty a citim sa v nich lepsie ako v teplakoch, to vobec nenosim.takisto vonku v zahrade ked robim stare rifle, v lete sortky.tiez sa upravim, urobim si nieco s vlasmi, dam maskaru a ruz, kazdy den.citim sa pohodlne a pre mna je to standard,minule ma tu zvozili zeny za to ked som sa priznala ze nosim aj nausnice doma.no hej, nosim, mam ich vela, mam celkovo taky etno styl a rada dobre vyzeram, aj ked som sama doma.
@nenne27 inak nato,ze my sme teplakove typy, tak tiez nosim aj saty - teplaky alebo saty, lebo je to pohodlne. Ci si dam teplaky alebo saty, rozhoduje ako som "zmrznuta" :D
Mozno si len potrebuje zvyknut. Skusila by som presne to co tu radili - nech si to asociuje s tebou - dake spodne pradlo pod to, alebo nic, obtiahnute tricko, nedat si k tomu tepláky, aj su dlhsie tak pouzit ako šaty (opasok).. pripadne aspon obcas si dat aj nieco ine.. a po case sa ho otvorene spytat.
Neviem, co na to napisat.. daj si raz mikinu a raz koselu, on si zvykne
- mama môjho muza na sebe okrem teplakov a rifli vonku nic iné nenosi. V lete tiez iba nejake tristvrtaky. Elegantnejsie - čierne nohavice ma iba na slavnosti ako svadba. 🙂 Môj muž mi praveže vzdy vycital, kde su botasky v mojom satniku. Nosila som casto suknu a elegantnejsie nohavice, vsak do prace. Prenho sú opatky a sukne a elegantne oblecko fintenim. Normalna zena nosi mikiny, rifle, botasky a vyzera sportovo. Flanelku by u mna urcite ocenil. Len mne pripominaju 90-te roky a opekacku v zahrade v lete, takze doma ich nenosim.
Môjmu bývalému strašne vadili flanelky (mala som len jednu), tvrdil, že si pripadá, ako keby žil s drevorubačom. Na jeho veľkú radosť sa košeľa dosť rýchlo rozsypala a odvtedy som si novú nekúpila. Vlastne ani netuším, čo si môj "terajší" mysli o flanelkach.... Tuším idem o mrknúť, čo na Amazone nejakú majú 🤣🤣🤣
@pupavka89 neprezivam, ani sa neobhajujes, mna to fakt zaujima.. Lebo su teplaky a teplaky- pekneho strihu , ja som upravena, ano, aj nausnice doma nosim.. a su teplaky rozgajdane pre fuchtlu.
Inak ja mam cez sviatky doma pyzamo a perly.. lezime cely den na gauci, ale mam nausnice a perlovy nahrdelnik, robim to len cez vianoce.
a su saty a saty - vrece pre obeznu zenu a pekne jersey saty na doma, mna len zarazilo, co si obliect na nohy, kedze mi je zima, ked nemam ponozky ci papuce.
Flanelky su na zene nechutne. Je to chlapske oblecenie. Mne by sa zena vo flanelovej koseli nepacila. Doma treba nosit tricko a teplaky, chlapi na von flanelka - OK.
@belllinka nemusia kurit.my byvame v dome a 30C sme nemali.v zivote.uz 24C je prilis vela.som otuzila, neznasam prekurene priestory, sprchujem sa vlaznou vodou, chodim velmi nalahko oblecena.jedine co mi vadi je ked na mna niekto cumi " a tebe nie je zima?" No nie, nie je, a co to je telesna vada? Takze uplne v pohode bez pancuch
ak si večer nahodíš sexi košielku, tak by som to frflanie ignorovala 😀 ale ak si v tom celý čas, tak ani mne by sa nepozdávalo keby muž mal na sebe vyťahané tepláky a potom si ľahol vo vyťahanom pyžame (napríklad) našťastie ani jeden z nás nie je mikinovo-teplákový tak toto neriešime