Niektoré ženy musia mať partnera pri sebe 24 hodín denne

6. nov 2022

Mne príde že niektoré ženy musia stále mať partnera pri sebe najlepšie 24 hodín denne. Ako ja tomuto nerozumiem. Potom robia scény že keď ide raz za čas von s kamošmi... Ved ešte niesu manželia aby museli furt byt len doma spolu

Ja si neviem predstaviť byt s niekym vkuse úplne mi stačilo byt s priateľom raz do týždňa keďže nemám rada keď je niekto pri mne stále...

estrella5
6. nov 2022

"Ved ešte niesu manželia aby museli furt byt len doma spolu" a manželia musia byť furt len doma spolu? 😁 Inak ja potrebujem čas aj sama pre seba, užívam si aj samotu a nepotrebujem mať chlapa stále za zadkom... Ale ak by som chcela s mužom tráviť čas len raz do týždňa, tak by som sa asi skôr zamyslela nad mojim vzťahom/citmi k nemu 🤷‍♀️

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindous
6. nov 2022

Aj medzi mužmi sa takí nájdu...dôležité je, aby sa našli dvaja, ktorí to vidia do spoločne stráveným časom rovnako... Ja tiež potrebujem nejaký čas osamote alebo s kamarátkami, ale každý nech robí podľa seba, ty s tými ženami nechodíš..

miadi
6. nov 2022

A kde je problem? Tvoj frajer nema s kym ist von ? Lebo frajerky jeho kamošov ich snim nepustia? A teraz ta otravuje ze ta chce vidiet castejsie?

lulaby1982
7. nov 2022

Z Vašich riadkov cítiť hnev a a aj prekvapenie a záhadu ,že prečo to niekto má tak ako to má. Pokiaľ mu to nerobí obtiaže a je to v poho , a funguje ,nech je aj nalepený ako lepkavé lízatko na druhom .Čo vyhovuje obom, niekoho môže iritovat.

Aj Vás postoj ,Vaša sloboda, Vaša emancipácia moze iritovat,prečo to tak máte. Veď oni raz pochopia ,že úplná závislosť nie je ok, a oslovia terapeuta ,že nie všetko

lulaby1982
7. nov 2022

v poriadku . Nech si každý žije ako chce, s kým chce. Keď mi nesiaha na moju slobodu majority , ži a nechaj žiť.

dankanka
7. nov 2022

Mne to tiez pride zvlastne, pridu mi potom ti ludua ako nezreki a nesamostatni..ale to sa tak len mne javi, mozno im to nevadi, co ja viem.

777januska777
7. nov 2022

Pozri nesud, lebo nevieš ako to doma každý s týchto párov ma, nepoznáš vsetky okolností. Co ak spolu nie sú často, ale vkuse majú povinnosti? Co ak ten chlap dá stratí ak majú niečo dohodnuté? Co ak je to výhovorka chlapa a v skutočnosti sa mu absolútne nechce ísť, ale keďže je zbabelec vyhovori sa na zenu? Co ak sa tej zene nepáči, akých kamarátov ma (ozrani, ľahké babenky v partii) a vždy po takejto party majú oni potom problém vo vzťahu? Joj a ešte by som ti par takých otázok vedela dat a bola by som zvedavá na odpovede.

renirv
7. nov 2022

tiez som taka, ze som velakrat rada aj sama a potrebujem to. myslim si, ze kazdy potrebuje obcas chvilku pre seba, bez toho by sa clovek zblaznil pravdepodobne.

vroni
7. nov 2022

Ale áno, si ženy, ktoré sú na chlapa pevne prilepené, bez neho ani k lekárovi, ani na výlet ani kamkoľvek inam. A keď sa ten nešťastník naozaj musí vzdialiť (do prace alebo tak), tak musí poslať aspoň 746 smsiek a aspoň 93 krát zavolať.... Zaregistrovala som také vzťahy, ale aj keď nechápem, neriešim. Ja by som po týždni takejto opicej lásky asi skákala z okna, im to zrejme vyhovuje.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
micusa2222
7. nov 2022

v tvojom prípade radšej sa nevydať...

queen_mary
7. nov 2022

Ja taky par nastastie nepoznam 😀 prinajmensom mi to pride zvlastne. Lebo som ja, je on, a potom sme my dvaja spolu. Vlastne jeden taky par poznam, ale s nimi sa nikto nebavi, tak si musia vystacit sami dvaja 😀

michaelammm111
7. nov 2022

My sme napríklad s priateľom tiež skoro stále spolu okrem času keď sme v práci a je to pre nás ideálne. Samozrejme nemáme problém ísť niekam sami a pravidelne chodime s kamarátmi ale 90% času sme len my dvaja. A nikdy som sa nad tým ani len nezamýšľala či to nieje divne😅Podľa mňa to je úplne normálne keď si s niekým vo vzťahu tráviť s ním čas. Chápem že niektorí ľudia nemajú toľko voľného času a musia veľa pracovať a podobne ale my si užívame väčšinu voľného času spolu a teda ani jednému to neprekáža. A neboj, na pivo ho púšťam a aj on mňa😅🤦🏽‍♀️

selest
7. nov 2022

Kazdy ako mu vyhovuje.. ked budes mat muza a 3 deti tak to sa budes isto vzdy tesit na sobotu ked pride muz raz za tyzden na navstevu🤣

mandzula
7. nov 2022

To, ze ty tomu nerozumies, je tvoj problem. Kazdy par nech to ma tak, ako mu to vyhovuje.

katka700
7. nov 2022

Vieš ja zasa nechápem kvantum diskusii na tému "ja robím aktivitu XY takto/môj názor na tému XY je takýto...... Ach prečo to len tie ťapy zadubene nerobia ako ja pani úžasná?"
Každý je iný a preto vo vzťahu každému vyhovuje niečo iné. Niektorí partneri/manželia žijú akoby ich zlepili polyuretánovym lepidlom, iným vyhovuje vzťah na diaľku - jeden doma s deťmi, druhý na týždňovkach v zahraničí a vidia sa cez víkendy alebo aj menej.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katka700
7. nov 2022

@mamula20 Viem aj o rodine kde je v zahraničí žena a muž pracuje na Slovensku a deti chodia do školy 😊

terezia323
7. nov 2022

Jasné, že každý potrebuje čas aj pre seba, ale ja napríklad neviem dobre spať keď nie je manžel vedľa mna v posteli. keď ide von s kamošmi tak nespím až kým nepríde domov.

retatka
7. nov 2022

Zbláznila by som sa v takom vzťahu ,je to závislosť od partnera .A potom keď si taký niekoho nájde ,tak ten podvedený ide skákať z mosta .A netvárme sa ,že keď je niekto doma ,aj sa tomu partnerovi venuje.. .Ako vidno aj tu ,celé dni sedia pri Diskusiách ,v každej jednej mudrujú .No mat takého partnera ,ktorý síce by bol doma ale diskutuje s cudzími ľudmi ,nevenuje sa mi ,to je len fyzická prítomnosť .Radšej keby išiel do fitka,robil niečo zmysluplné.A nehovorím chlapi a Diskusie 😀

vroni
7. nov 2022

Zase tu poniektoré nevedia čítať. Ze trávim väčšinu voľného času s partnerom, mame sa o čom rozprávať a sme spolu radi, je snad normalne. Keď bez muža nejdem ani s deckom na ihrisko, na moju preventívnu u gynekológa si musí brať muž dovolenku a keď musím ísť sama do potravín, tak musim poslať aspoň 7 sms, ako ho strašne milujem, tak to považujem za opiciu lásku, závislosť a niečo, čo sa vymyká môjmu chápaniu.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
7lenka11
7. nov 2022

nechápem, na čo to ty riešiš... každý si žije, ako vyhovuje jemu.. ja si napríklad neviem predstaviť byť 24 hod spolu, ale tiež je extrém byť s partnerom 1x do týždňa.. to ste sa ako stíhali spoznať? mať spoločný program? ja som kedysi so svojím mužom pracovala, fakt sme boli spolu nonstop, aj celú Covid domu sme absolvovali spolu doma na home office v 2izbáku.. nikdy sa nestalo, že by sme si išli na nervy alebo niečo podobné.. pohádame sa asi raz do roka.. ale vždy sme radi, keď máme čas len pre seba... napríklad víkendy trávime výlučne spolu

mandzula
7. nov 2022

@retatka ja som si s muzom vyskusala obe verzie existencie. Pred koronou sme obaja chodili do prace, potom spolu do fitka, cez vikend na vylety, bolo to fajn. Od korony sme spolu 24/7, kedze pracujeme z domu a sme stastni, ze nemame ziadne problemy, ze je nam fajn, nelezieme si na nervy, no zaroven nie sme od seba zavisli. A zas si povedze pravdu, ze byt s niekym cely den, neznamena, ze na sebe visime a vedieme cely den hlboke filozoficke debaty, v pracovnom case si kazdy si robime svoje, prehodime par slov a poobede uz mame cas pre seba/rodinu. Dolezite je, ze si nelezieme na nervy. A ze pisem na MK - no a co? Dajme tomu, ze je to pre mna relax, moj osobny cas. Muz si tiez napise s kamaratmi, znamymi, to je zas jeho relax.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
retatka
7. nov 2022

@zoro9836 No tak teba mať doma ,tak koniec .😀Kedy sa tej tvojej žene venuješ ,keď tu takmer celý deň rozoberáš s cudzími ženskými rôzne témy /aj chúlostivé /Chlap má byť chlap .A nie nepotrebujeme na sebe lepit ,keďže mame aj svoje záujmy 🙂a okruh priateľov .Vieme byť aj spolu ,venujeme sa sebe naplno a aj bez seba.Všetko v rozumnej miere .

katkine_terapie
7. nov 2022

Autorka: "Mne príde že niektoré ženy musia stále mať partnera pri sebe najlepšie 24 hodín denne. Ako ja tomuto nerozumiem. " Na pochopenie pomoze empatia a tolerancia inych a ich vlastnych zivotov.
"Ja si neviem predstaviť byt s niekym vkuse úplne mi stačilo byt s priateľom raz do týždňa keďže nemám rada keď je niekto pri mne stále..." To, ze si to nevies predstavit a tebe to vyhovuje inak, je ok, tak ako je ok ked to druhi maju inak. Kazdy ako citi 🙂 BTW muz nie je vo vztahu nesvojpravny, aby, ak chce ist s kamosmi von, nesiel, pretoze mu to niekto zakaze.