Niekto mi chodi do bytu. Zmizlo mi kopu spodneho pradla, 2 krat kefka na zuby a raz som si nasla v bytu gumicku s napisom I love you a rucne vyrobene srdiecko. Policii neverim, nevolala som ich. Tiez mi niekto chodil buchat v noci na dvere. Ked manzel dal hore nad dvere bytu kamery, na chvilu to prestalo. Ked sme ich dali dole, znova to zacalo. Nie buchanim ale zmiznutim mojej zubnej kefky. Znie to cudne ale ja uz mam z toho hlavu ako slon. Neverim, ze by mi policia pomohla, nakolko mam s nimi iba zle skusenosti. ( Ututlali v minulosti nehodu, pri ktorej ma zrazila nejaka zenska v polovici priechodu pre chodcov)
Mam podozrenie, kto by to mohol byt. Napada niekoho sposob, akym by to slo riesit bez policie?
Myslím že by si sa mala spýtať manžela kto to je :D
Daj namontovať kameru bez manželovi vedomia a možno budeš prekvapená
Povedz mazelovi, nech si jeho frajerka berie na zalety vlastne spodne pradlo a vlastnu kefku na zuby.
Nejako nechápem prečo ste dávali preč kamery
Rozmýšľaj reálne. Keď nemáte poškodený zámok a je to opakovane, tak proste niekto ma kľúče od vášho bytu (alebo ho tam niekto púšťa).
Bud si daj namontovat kameru bez vedomia manzela, pripadne nechaj zapnute niekde nenapadne nahravanie, alebo odid akoze z domu a skry sa pod postel
Stačí vymeniť zámky. Ak niekto ku tebe chodí do bytu tak načo by tam niekto nechaval ručne vyrobenu gumku do vlasov a to je detská či dámska? Veď by tam nechal aj iné veci z iných domácnosti či nie? Keď bude manžel doma príď nečakane z práce. Keď boli kamery tak nik nechodil a to znamená že ak aj pravdepodobne nejaká dáma chodí ku manželovi tak musela o tých kamerách vedieť alebo osoba musela byť v zázname. A manželovi nechýbajú slipy ani kefka? Či len dámske veci? Buď je to výmysel alebo manžel vie kde sú veci
Toto je snáď vtip nie? 😀 manžel asi bude veľmi dobre vedieť kto to je, zrejme on tu osobu pustá do vášho bytu keď tam nie si 😀 ale robiť to takto okato a tebe nedoplo o co ide? Tvoj muž musí mat z teba poriadnu prdel. To už tá musí ako brať ked ti natrepe do hlavy historku o tom že sa vám niekto vlámal opakovane do bytu a ty si tomu uverila 😀😀😀
Vymen zamky, daj tajne spat tu kameru a ked nic nepomoze daj sa hospitalizovat pretoze totoje riadny bizar
Manzel to asi nebude. Zoparkrat som nechala doma zapnuty mobil s nahravanim a nic sa nedialo. Muz milenku nema, to viem urcite.
Prosím tá nebuď naivná autorka, netrep, aj keby si tam ten mobil s nahrávaním nastrčila, asi si ho tam nemala pól roka položený 😀 a tvoj muž si tam nemusí vodiť tu dotyčnú každý deň. 😀
no kurnik... teraz sa bojim aj svetlo vypnúť v chodbe...😉
A kto to podľa teba je? Niekto z tvojej rodiny alebo jeho? Susedia?
Byt je spoločný alebo tvoj?
Nehnevaj sa, ale niekto vám chodí do bytu, zamka nie je poškodená, deje sa to opakovane a manžel nevymenil zámky? Ak nie, tak si z teba robi prdeli, ak áno tak ešte väčšiu lebo niekto s tou osobou co k vám chodí musí spolupracovať. Alebo to robí on, a chce ta vytocit😀 alebo dostať do blázinca, 😀😀
ved to vyzera ako pacene
Myslis si, ze ten "zlodej" by si vzal tvoje vytahane gatuse a zodratu zubnu kefu a mobil by tam nechal?
Dala som nahradne kluce od bytu svojmu otcovi. Myslim ze ich dal osobe, s ktorou sa pozna a ktora sa dlhy cas chovala v mojej pritomnosti dost cudne. Vytkla mi napr. Ze som sa vydala atd
Potrebujete kvalitne dvere a uplne iny zamok... a kameru do interieru, ja by som chcela vediet, kto to je, su kamery na psov/macky, presne toto potrebujes...
tak vymen zamky
Vymen zamky a zamykaj. To co je na fotke, je poskodenie pri otvarani nezamknutych dveri srobovakom, ze zapaci jazycek. Takto sme doma otvarali dvere, ked ich zabuchol prievan. Ked su zamknute, tak to zlodejovi nepomoze.
@dianka555 myslim ze viem kto to je
A naco by tvoj otec dával kľúče od bytu nejakej cudzej osobe ktorá ešte je navyše proti tebe? Veď otcovi asi dôveruješ keď si mu dala svoje náhradné kľúče od bytu. 🙄
a do suflika s pradlom nastraz pasce na mysi, uvidis, kto sa chyti
Porozmýšľaj, kto z tvojich známych má najväčšieho psa a ponúkni sa, že im ho postrážiš počas dovolenky.
Jedine co ma desi je, preco vzala moje zubne kefky. Nedokazem to pochopit. Keby vzala vonavku, alebo tricko, ci nausnice, pochopila by som....
A to ste doteraz ešte nevymenili zámok?
Toto su dajake labilne dvere. V pondelok objednaj nove
Vymenit zamok. Jednoduche.