Ako ste sa zmierili s tym ze nikoho v danej chvili nemate? Vsade vidim svadby, niektore zeny uz maju aj deti a to sme vo veku 26 rokov, cize sa to rozbieha a obcas na mna dolahne smutok, ci si aj ja este niekoho najdem casom 🙂
Hoci stretavam roznych muzov cez kamaratov a kamosky, vobec to necitim, ze by som s nimi nieco chcela mat, ale... spoznam este niekedy vobec toho, s kym to pocitim? Obcas ma to fakt zamrzi, ze niektore zeny si nasli skoro, a ja som sice vztah mala, ale rozpadol sa. Zazili ste take pocity aj vy?
Ano, zazivam to stale. Vzdy si pripomeniem, ze ludia vo vztahu to nemaju vobec jednoduchsie. To, ze niekto dava stastne fotky na fb, neznamena, ze su v skutocnosti stastnejsi. Na soc. mediach sa velmi lahko klame. Stastie je v hlave. Ber to z tej lepsej stranky. Nema ti kto robit nervy a vytacat ta. Nemusis sa hadat, nema ti kto co vycitat. Mozes si robit co chces a kedy chces. Mas celu postel pre seba a mozes si tam slobodne prdkat. Chyba ti laska? Adoptuj si psika a na chlapa si ani nespomenies 😀
Nebud😘 ja som mala prvy vztah v 21rokoch, dovtedy ma nikto nechcel🙈 vsetci okolo mna mali frajerov/frajerky uz pomaly od 14tich a ja stale nic, takze chapem. A nakoniec som mala len 2 vazne vztahy, z toho je uz jeden moj uzasny manzel. A ti, co mali vtedy furt niekoho, su teraz sami alebo az teraz v 30tich rokoch nachadzaju vazne vztahy a len teraz riesia zasnuby a pod.
Neboj, urcite si najdes vztah, vsetko ma svoje pre a proti. Bez vztahu mas viac casu na seba a hnevas sa len na seba😁
...rob tak, aby si sa citila dobre...ak si smutna z toho, ze nikoho nemas, hladaj a randi...ak sa citis fajn, bud sama so sebou...neporovnavaj sa s ostatnymi, ktovie ako to v skutocnosti maju a ktovie ako to budu mat o 10-15rokov...ma vyhody aj spoznavat muzov a aj naucit sa byt sama, nie len najst si hned v mladom veku zivotneho partnera...hladaj v tom, ze si tak ako si pozitiva a vyhody
Kam sa ponahlas? Skoro sa vydavaju a rodia tie, ktore nestuduju a necestuju. Este aj tie skarede (ako hovori moj sused-stary dochodca). Maju jednu sancu a tak ju chytia za pacesy.
máš len 26, ešte nie je všetkým dňom koniec
No toto ja nepoznám som s mojim od mojich 16tich- už 13 rokov😅 takze ti v dobrom hovorim - užívaj si to 😬😬 mas cely život pred sebou 😉
Ja som od 26-35r sama bez vzťahu. Bolo to veľmi ťažké lebo som prepadala depresiám že zostanem do konca života sama. Milujem deti a to ma najviac bolelo že nikdy nebudem mamou právom slovazmysle, Iba krstnou mamou. Ale prišiel prelom roka 2017-2018 a prišiel mi do života môj partner s ktorým som do roka otehotnela a skôr ako sa nás podklad narodil sme spolu začali bývať v jednom byte. Naš syn má 2r a neľutujem že som otvorila srdce znovu láske a ze on bol trpezlivý a čakal kým uverim že ma ľúbi.
Určite neprestan veriť a dúfať ze určite je aj pre teba na svete muž ktorý je pre teba ten pravý. Otvor oči a srdce láske.
samozrejme, zažila som, po rozvode. Najskôr som sa cítila super, ako všetko sama zvládam, nikto mi do ničoho nekecá, postupom času mi samozrejme začalo byť smutno. Ale ty si ešte mladučká, ja som mala podstatne viac rokov a čo malo prísť, prišlo. Radšej byť ešte rok dva sama, ako s bulom a potom tu zakladať smutné témy. Snaž sa o pravidelný výskyt, aj keď teraz je to veľmi ťažké - pandémia a ide zima. Ale nie nemožné a zima raz skončí. Prihlás sa do nejakého klubu (nie kde sú samé baby), turistický, alebo do jazykovej školy a pod., zabiješ možno dve muchy jednou ranou. Aj keď zrovna nemusí byť tvoj vyvolený jeho členom, alebo spolužiakom, ale môže byť bratom kamarátom atď. Niekedy treba náhode trošku pomôcť. Hlavne nedaj na sebe poznať, že zúfalo niekoho hľadáš, to skôr mužov odpudzuje, ako priťahuje. Si mladá žena, máš celý život pred sebou, užívaj si, na manželstvo a deti máš stále kopu času.
to si este mladatko. neboj, ty stretnes a oni sa uz mozno budu rozvadzat...
Jo, tiež budem 4everalone. Tie rádoby vzťahy, ktoré vydržali 2 mesiace a s ľuďmi s ktorymi som si bol sice blizky, ale stále tam bola nejaká prekážka, nejaká blbosť, niečo čo to prekazilo, pokazilo... Najlepšie, že vidím 14ročné-16ročné vo vzťahoch všade možne a aj celkovo páry, dvojice po vonku... nerobí to dobre na psychiku. Záleží aká si osobnosť, ale ja nie som ten, ktoremu je to jedno. Uvedomujem si čas, život, jeho trvanie, čo som dokázal, čo dokázali iní, koľko rokov má kto v čom náskok a stratu... Z tohto pohľadu je naozaj hlúposť študovať vysokú školu.
Ale čos, nie všetci musia mať vzťah a rodinu. Nevadí... 🙂
Ale ty si baba, ty si určite niekoho nájdeš. 😉
Mám viac a som po rozvode a občas je mi smutno.
Ale už nič nesilim a snažím sa neriešiť.
Čo ma prísť to príde a už som si možno všetko s láskou vybrala v tomto živote. Nebudem sa s tým trápiť, iba občas ma v noci a cez sviatky prepadnú smutné myšlienky.
Rozmýšľam nad nejakým koníčkom, ale zatiaľ som nenašla žiadny do ktorého by som chcela ísť. Turisti sú cez 50-60. Dobrovoľníctvo so zvieratami nechcem prežívať. Tým pádom sú dosť oklieštené možnosti v okolí.
Ale vždy príde nové ráno a ja s úsmevom chcem doňho vstať, čo príde, to bude tu a to možno budem mať.
@modrykun666 to je ako v poviedke že líška nedosiahla na hrozno, tak si povedala, že je aj tak kyslé... Autorka si ma teda nasugerovat, že nemá rada chlapov a nechce deti, a bude šťastná, nikto jej nebude chýbať...🙉🙈
Nesil to. Ja som stretla manžela v 36 rokoch. Teraz máme syna a čakáme ďalšie bábätko. Čiže nič ti neujde.
A jeho som stretla mesiac po rozchode s ex, s ktorým sme boli 4 roky a mali aj mat svadbu. Čiže nikdy nevieš, ako sa všetko zmení.
A nie, psík ti muža a dieťa nevynahradi... Ako sú takí ľudia, ale podľa mňa je to strelene, porovnávať lásku ku zvieraťu a k človeku.
@anonym0001 kamoška si kúpila psa, aby "cítila lásku"a preplo jej z toho.
Ok, je to milý pes, aj ja mam rada zvieratá, ale ako sorry, bozkávať ho, cmulkat všade, vlacit po rukách ako bábätko, objímať a držať na kolenách.. Kamoška tým každému už lezie na nervy, lebo ten psík je regulárne jej "decko". Nikde nejde lebo "jej psík bude plakať a bude smutný"
No a keď som jej povedala, že ten pes nebude u mňa sedieť na stoličke, jest šunku určenú pre nás ľudí a behať po gauči, tak sa urazila na smrť.
Keby teraz aj nájde muža (chce sa vydať aj deti) tak neviem kto jej bude toto tolerovať. Čiže bola by, som opatrná s tým zamienanim zvierata a človeka.Zviera je zviera, nemôže byť povýšene nad človeka, a rovnako ani nad lásku, aká patrí človeku.
Si ešte mladucka, nevesaj hlavu. Ja mám práveže pocit že v mojom okolí sú samí starý mládenci a slobodné ženy. A to všetko registrujem ľudí v mojom veku 35 ročných a starších. A všetci čo takých poznám bývajú s rodičmi. Ty si ešte mladá baba, buduj si kariéru a sustred sa na prítomnosť
ale jasne, to sa ti ani necudujem ze mavas take pocity, to je hold taka doba, ze sa ocakava ze zena bude mat rychlo svadbu deti a vsetko okolo toho, preto je aj taky tlak z okolia plus podvedome pretekanie sa. mas cas a vsetko si ta najde vtedy kedy ma 🙂
@sweetyna dnes je taká doba? Tak to si teda nemyslím, naopak, dnes sa už nikto nepozastavuje nad tým, že sa žena rozhodla žiť sama, nemá muža ani deti a ani ich nemieni mať. Možno v tvojom okolí, v mojom ani náhodou. Že bude mať žena rýchlo svadbu a deti sa očakávalo možno pred 30,40 rokmi, dnes ženy bežne do 30 rokov študujú, cestujú. A pretekať sa pretekajú len jednoduchšie ženy, rozumnú to ani nenapadne.
ahojte, v prvom rade vám všetkým veľmi pekne ďakujem za odpovede, hoci som si ich prečítala dnes, keď som mala ešte nejaké povinnosti. veľmi ste ma potešili, upokojili. viem, že určite časom niekto príde a záľuby mám, práve že s vyplnením voľného času nie je problém a v tejto sfére som spokojná 🙂 hlavne to som mala na mysli, že či budem ešte niekedy schopná sa zamilovať, či ešte príde ten muž, ktorý so mnou má byť 🙂
najviac ma to vždy prepadne, ak som na tých sociálnych sieťach... :/ človek si tam uvedomí, že niektorí už niečo budújú, rodina a zázemie, stavajú si domy, a ja som iba v tom, že si hľadám podnájom... tak vtedy ma tak pichne pri srdci, že škoda...: 🙂
Všetko sa môže zmeniť za jeden rok. Zamilujes sa otehotnies..... Láska je mocná čarodejnica
Zazila som to po rozchode. Mali sme sa brat,mala som viac rokov ako ty a bum ostala som sama. Rozpadol sa mi cely svet,myslela som,ze uz nikoho nenajdem ved v takom veku uz boli vsetci schopni chlapi zadani,zenati. Kamosky rodili deti,no ciste zufalstvo. A predsa som stretla,ked som to najmenej cakala. A odporucam ti uzit si cas osamote,venuj sa sebe,spoznavaj ludi a pride ten spravny chlap,ked to budes najmenej cakat. Neviem,cim to je,ale on pride vtedy,ked sme spokojne,vyrovnane. Ak z nas krici zufalstvo,tak si asi pritahujeme len zufalcov aspon v mojom pripade to tak bolo. Akonahle som bola zmierena so samotou,tak som stretla zdravo sebavedomehi slusneho muza. Dovtedy len podivne individua.