Nie som uvoľnená

31. júl 2021

Občas mám pocit pri ľuďoch akoby kŕč .že som není uvoľnená . čím to môže byť ? A myslím si že celkovo ma ľudia nemusia ,žeby kôli tomu?ale veď ja to nerobím náročky. A mám dní keď som sama sebou uvoľnená ,ale aj tak nemám priateľovi takých a ktorými by som trávila čas 🤷niečo vyžarujem?

miankass
31. júl 2021

Nemyslím si ze kvoli tomu ta ľudia nemusia.. Ja ta chápem. Ja inak sa pri väčšine ľudí necítim dobre, možno je to tým co prežívaš že si si z ľuďmi prežila veľa zlého a teraz si opatrná, neviem. To musíš už vedieť ty. S týmto ti tu veľa neporadíme.

slovakboy
31. júl 2021

Asi si introvert. Pri ľuďoch sa veľmi kontroluješ a hodnotíš aj seba zle a ich možno preceňuješ. Uč sa mat seba rada a nerobiť si starosti s myšlienkami iných. Hovor si to a opakuj. Odporúčam si pozrieť videá od Jaroslava Dúška a nájdi si ako číta knihu 4 dohody. Mne to pomáha. Tiež som introvert.

autor
31. júl 2021

@slovakboy ďakujem si zlatý .

autor
31. júl 2021

@miankass ďakujem pekne aj za tvoju odpoveď a môžem potvrdiť máš pravdu . Vadilo mi keď ma ľudia súdia a tak si vyberám aj čo komu poviem a s kim sa chcem stretnúť a koho obidem

fleur1111
31. júl 2021

Podľa mna to je úplne v poriadku. Pokial si prežila s ľudmi aj zle situácie, je normálne, že si opatrná. Ja si tiež vyberám priateľov a je to najlepšie čo som pre seba mohla spraviť. Určití ľudia vnášajú do životov zbytočný chaos a intrigy (príklad).

ankaanka1977
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gdpr
31. júl 2021

Nemas nejaku zlu skusenost s ludmi? Ako dlho taky pocit mas? Napriklad teraz po II.vlne ma vela ludi problem sa zaclenit do spolocnosti aj ked nikdy predtym s tym problem nemali. A na tvoju otazku ci nieco vyzarujes tak ano. Prirodzene vyzarujes to, ako sa citis, to co si o sebe myslis. Priklad skus/predstav si byt par minut v miestnosti so stastnym clovekom, ktory cely cas by sa smial = urcite by sa aj tebe zlepsila nalada naopak predstav si byt s nahnevanym a nervoznym clovekom = urcite aj to bude mat na teba vplyv a to nedokazes ovplyvnit. Takze strucne a jasne ak si myslis, ze ludia ta nemaju radi tak mas pravdu resp. minimalne ich nezaujimas naopak ak si zacnes verit a budes pred nimi sebavedoma tak hned si ta vsimnu a aj ked nie vsetci ta budu mat radi - to by bolo nerealne urcite si v spolocnosti najdes ludi, ktori ta radi budu mat.