ahojte mozno mambudete odsudzovat alebo vycitat nejake veci ale musim sa vyrozpravat nemam ziadnu kamosku ktora by ma vypocula všetci maju svoje starosti , mam dve deti ktore lubim nadovšetko ale chlapa s ktorym niesom vobec stastna a ja uz nevladzem sa tvarit ze je všetko ok, proste to nejklape medzi nami jeho nic netrapi nezaujima len je za pc obskakovat ho treba ale že by on pomohol mne napr, s detmi tak to nie telka apc je na prvom mieste , a ja uz nevladzem mam malu dcerku ma 6 mesiac a druha ma 3 roky a som taka vystavena ze niekedy uz mam všetkeho dost som potom podrazdena na deti a to nechcem lebo oni za to nemozu ze mam všetkeho dost a ze mam takeho chlapa ako mam že na všetko kasle ,keby som mala kam ist tak idem ale byvam unho v jeho byte ja uz rodicou nemam a nemam ani nikoho ku komu mozem ist , som v zufalej situacii co by ste robili na mojom mieste lebo ja uz fakt neviem
@omnia23 rozpravala som sa ale nevnima ma uz som mu aj pohrozila ze ukoncim nas vztah ale on nic proste sa tvari ze je všetko ok ked uz prasknu nervy tak urobim scenu jeden dva dni seka dobrotu no akoze aspon niečo robi ale potom je to iste
@viktoria12 co ti presne povedal na ukoncenie vztahu?
@omnia23 že co roim zase sceny a tak on sa nerad o niecom bavi proste nechce nic riesit tvaril sa ze ma nepozuje a povedal ze si mam dat nejaku tabletku na ukludnenie
@viktoria12 kolko mate rokov ak mozem vediet?Podla mna tam je jedine riesenie sa porozpravat.Ale toto mi pride na dlhodobejsi problem ked ta odbil tabletkami
@viktoria12 ahoj,v prvom rade ti chcem povedat,ze pokial na teba priatelky nemaju cas,tak to nie su skutocne kamosky.
A teraz k tvojmu problemu:Rozpravala si sa s manzelom o tom,co ti vadi?Alebo este nie?