Pracujem v kolektíve a môj (neviem či) problém je, že nie som moc ukecaná. Nebavia má také tie reči o ničom. Ja pokecám rada, ale tárať celé hodiny ma fakt nebaví. Milujem, keď pracujem sama. Iba ja, moje myšlienky, nikto "zvonku". Nedávno som musela ísť na jeden deň na iné oddelenie a tam chcel kolega vkuse kecať, stále za mnou chodil a kecal. Ja som bola úplne vyšťavená. Jednoducho ma nebaví nonstop o niečom hovoriť, ale potom som u kolegov za nudnú. Dokonca sa čudovali, že rada chodím na zábavy...
Som divná? Mala by som to zmeniť? Lenže to by som išla proti sebe, mňa cudzí ľudia dosť unavujú keď sa im musím venovať celý deň a vymýšľať o čom hovoriť, vymýšľať témy na rozhovor.
Je to úplne v poriadku ;)
Trochu ma to trápi, že som pre nich čudná. Viem, že by nemalo.
Určite nič nemeň a čo si myslia ostatní ti môže byť tak jedno...tiež mi to liezlo na nervy keď sa niekomu nezastavila huba celý deň,najradšej som mala nočné len ja a pustená hudba,práca išla super aj čas zbehol...teraz si užívam na materskej 😀
Inak doma s manželom, s rodinou či s kamošmi nemám vôbec problém rozprávať o hocičom a neunavujú ma. Aj keď občas mám rada taký deň len sama so sebou.
Ja som taka ista, obcas mam naladu, ale som vdacna za homeoffice a ze nemusim stretavat ludi a rozpravat o nicom. Takze divna som aj ja 😅
A coraz viac sa separujem od ludi a hlavne tych co ma vycerpavaju.
Netráp sa čo si o tebe myslia je ich vec dôležité je čo si o tebe a tvojej práci myslí šéf
si typicky introvert, ja som taka ista a vobec ma to netrapi 🙂 ako nejaky small talk zo slusnosti dam ale nastastie aj kolegovci su taki introvertnejsi, takze je to super :D ale teraz som viac ako rok uz na homeoffice a je to este lepsie.
ja som taká istá, v práci najradsej si porobim sama, obkecavat blbiny ma nebavi. ked nieco treba, jasne, strucne bez omacok okolo a dat sa do roboty. a v sukromi tiez neznasam kecacky o blbinach. a vobec mi to nevadi a ani to co si o mne kto mysli. bud ma niekto ma rad taku aka som, alebo moze ist do preč. nebudem predsa robit nieco, co mi nevyhovuje a unavuje ma.
Nie si divná, ja som taká istá 😃
Ahoj, tiež to tak mám, podarilo sa mi nájsť prácu kde som úplne sama a je mi tak dobre, neviem čo bude ak by som zasa musela robiť v kolektíve, nemám na to ani najmenšiu chuť.
Poznam. Som introvert. Urcite najdes spriaznenu introvertnu dusu. Tiez ma ludia nebavia.
Tak zisťujem, že nie som jediná ❤️ To je super. Inak mám jedného kolegu, ktorý je celkom ako ja a rozoberajú ho, že aký je divný.. ktovie čo hovoria o mne.
Ono je to tazke. Este hlavne ak si nahodou pekna alebo mudra. Alebo bohata. Alebo vsetko. A k tomu introvert 😉 nevsimaj si ich, popripade sa snaz byt neutralna. Viem, je to na nervy.
Aj ja som taka a citim sa cudna, ale ja aj v sukromi zijem tak, ze sa okoliu pusa nezastavi, Vacsinu casu som vystavena aj doma. V praci inak keby som vkuse kecala, si asi pracu neurobim, to sa nemusia sustredit? Som sa odviazala az na zabave a vsetci cucali, ze ty si si drzala odstup. A co im mam vesiat na nos? TO by fakt mohlo niekoho aj zaujimat? Pretoze moja introvertnost vznikla tym, ze obcas som mala pocit, ze ked som niekomu nieco obcas rozpravala, ze ho to otravuje. Neviem, ci som len natrafila na typy, ktore potrebovali hovorit o sebe a druhi ich nezaujimali... neanalyzovala som to.
Ja to mám úplne rovnako. Moja kolegyňa ma chodí občas otravovať a melie a melie... Nekonečné prázdne kecy. Ja viem všetko o nej a ona nevie o mne nič. Koniec koncov keď už aj niečo hovorím, tvári sa akoby ju to nezaujímalo. Tiež mám svoju skupinu priateľov kde sa cítim dobre a v tomto kruhu som skôr extrovert. V práci skôr introvert. Unavuje ma, ak ma niekto otravuje a melie.
Milujem prácu v tichu, keď sa okolo mňa nikto nemotá a nikto ma neotravuje. Takže niesi divná. Chceš mať len svoj kľud.
Bože toto milujem
Tie otázky
A čo si tak ticho ? A prečo nič nerozprávaš ? Neviem asi začnem kričať po ľudoch ja : A prečo si tak nahlas ? A prečo tak veľa rozprávaš
To už nezmeniš lebo taká si. Aj ja som taká bola a možno ešte som v očiach iných. A pekne mi to dávali najavo . Hlavne aby si ty bola spokojná. Ostatný sú osraty ,píšem ako cítim. U mňa je to tak proste
A viem že ohovárajú ľudia, to bolo vždy a bude ,nech si robia dobre
@spolumatka no 😁to sú problémy . Možno niekoho sa to dotkne aj
Ja som taka ista a strasne mi v praci lezie na nervy, ze tam mam riesit nieco ine, ako pracu. Kolegovia/kolegyne ma v praci vycerpavaju a rozptyluju. Zatial som neprisla na to, co s tym. Ale rozhodne kvoli tomu o sebe nepochybujem, ze nie som normalna 😌.
Ide o to, že kopec ľudí energiu skôr vyčerpáva ako dodáva, alebo ti proste nič nedá, ničím ťa neobohatí.
@spolumatka presne!!😤😁 od mala tieto otazky neznášam.
Autorka- som úplne rovnaká, tiež ma nebaví to povinné tliachanie oničom🙄 prípadne hoď reč s tým kolegom, možno si porozumiete🤭
Ja som introvert pri cudzích a extrovert pri ľuďoch, ktorých poznám a som s nimi rada. Inak včera v práci, fakt výkvet inteligencie niektorí. Zastala som sa kolegu, ktorému sa smiali kvôli vzhľadu, takže teraz som upadla v nemilosť 😁
Hmm ja som tak nezapadla do “mamičkovského kolektívu” pretože ma nebaví počúvať toľko drístov o deťoch 😂 a predbiehať sa kto ma lepšie dieťa v niečom a bla bla bla
Som proste ticho , max s dcérou sa rozprávam keď jej niečo vysvetľujem ale nemám nejako chuť rozprávať sa s inými pre mňa cudzími ľudmi
Ja viem že nebudem sa s nejakou maminkou baviť hneď o nejakých vážnych veciach ale tak mám svoje kamošky kde sa mi “huba nezavre” a to mi stačí
Ahoj, ja som taka ista... za mlada ma to tiez trapilo. Po 40tke som sa jemne rozkecala... ale stale mam dni, kedy sa mi nechce ani otvorit usta. Ani doma.
Je to úplne v poriadku. Som muž a ja to chápem, pretože aj ja nie som moc ukecaný.
Ticho nie je trápne, trápne je báť sa niečoho, čo je tak krásne 🙂
Tesim sa ze je tu tolko divnych ludi 😊tiez som divna 😜 a nie vzdy to beriem s humorom
Nie si nahodou ryba? Znamenie? Aj ja som taka.. mna boli hlava ked vela niekto melie..aj deti uz musia ist spat o 20.00 lebo ja nemozem cely den pocuvat nejake zvuky reci atd. Milujem ticho klud, poriadok, rezim, system. A som jedinacik, mozno aj preto nie som zvyknuta na cirkus okolo seba.
Bud sama sebou a kasli na reci druhych.