Nie som ešte rozvedená, ale chýba mi vzťah

biankina_mamka
8. júl 2014

Ahojte 🙂 Ja s mojim manzelom nezijem skoro rok ziadost o rozvod sme nepodali no dufam ze tento tyzden aj to bude... no ja pocitujem ze potrebujem mat zas niekoho pri sebe niekoho lubit... zeny je normalne mat novy vztah ked este nie sme oficialne rozvedeny? Su tu aj take ktore takto fungovali? Proste sa objavil niekto s kym by som si to vedela predstavit len mna brzdi to ze este som papierovo vydata...

zutera
8. júl 2014

@biankina_mamka já jsem nežila se svým ex taky asi rok a potkala jsem svého terajsiho manžela 🙂.Než jsem se rozvedla trvalo to další rok.Pet měsícu po rozvodu jsem se ,, musela "znovu vdavat 🙂.Teď žiju ve velmi šťastnem manželství už třetí rok a to i já jsem se bála že jsem si měla raději od chlapů oddych.Dneska toho absolutně nelituju.Kašlat na všechny předsudky a udělej to tak abys hlavně ty byla šťastná 🙂

biankina_mamka
autor
8. júl 2014

@zutera tak to je super 🙂 tiez dufam ze niekto mi ukaze ako velmi ma dokaze lubit a robit stastnou a ze nemusim nic lutovat ... ja som si tiez chcela dat oddych od chlapov neriesit to ... no asi pol rok po tom ako som sa odstahovala som zacala pocitovat prazdno vecer ked mala zaspala ked sa nieco dobre stalo s niekym sa o to podelit nie s kamaratkami ale s partnerom ... ale tak neriesila som to pride nieco pride nepride tak pockam 😀 ale on prisiel a ja som velmi stastna ze je len neviem prestat mysliet na to ze som este vydata a brzdi ma to dost...

aemy
8. júl 2014

@biankina_mamka držim ti palčeky ... aj ja by som chcela byt taka silna ako ty .... ja mam pocit ako by som to vzdavala ... po rozvode som 5 rokov mam aj 5 ročnu dcerku mam priatela ale malinka je chora ma autizmus a celiakiu alergie ..mam pocit že to nezvladam ... že ma nikto nechape ... že už nevladzem ... mam pocit uzkosti či to zvladnem alebo sa zrutim ... preživam strašne obdobie ... asi nemate detičky ...nepreživaj to tak strašne lebo su na tom iny ešte horšie ...

biankina_mamka
autor
8. júl 2014

@aemy dakujem ... myslim si ze si sto krat silnejsia ako ja ... neviem si ani len predstavit ze by som mala dietatko ktore by bolo chore... urcite je to tazke hlavne na psychiku... kludne ak potrebujes nejaku psychicku podporu rada ti ju dam 🙂 moja mala je nastastie zdrava a to ma zenie vpred ... a dala mi dost sily ked som sa rozhodla nezit v manzelstve ktore nefunguje... viem ze su na tom horsie ja sa ani nesnazim z toho robit tragediu ja to beriem tak ze niekedy to proste nevyjde 🙂 ja len sa obavam zacat nieco nove ...

zutera
8. júl 2014

@biankina_mamka neboj se toho, já si pořád říkala že o nic vážného nejde a uvidíš sama jako se to všechno vyvine. Každopádně držím pěsti, každý si zaslouži být šťastný a či ještě máš nějaký papír nebo ne, to je jedno 😉

biankina_mamka
autor
8. júl 2014

@zutera no urcite davam tomu cas nehrniem sa bezhlavo do toho... ja som si aj myslela ze som v pohode vzivote som neriesila co si kto o mne a o tom co robi mysli okrem mojich blizkych a rodiny no ak ma zacne niekto moralizovat zrazu ma to zneistuje...

aemy
8. júl 2014

@biankina_mamka tak neboj sa začať niečo nove ... keď si presvedčena že to chceš tak bez zabran to skus ... snad ti to vijde .. a budete obe štastne .. ja som tiež po rozvode mala vztsh ale som citila že ten chlap by nikdy nemal rad moju dceru tak som to hned ukončila ... vieš malo kto by sa staral a mal rad cudzie dieta ... možno naopak len ja som nemala to štastie...ale na tvojom mieste sa nebranim ... vela štastia 🙂

biankina_mamka
autor
8. júl 2014

@aemy a ty si momentalne bez partnera? A preco si si myslela ze by nemal rad malu? Podla mna aj pre vas je niekde niekto a bude vas mat rad ako jeden celok ;)

ketrin12
8. júl 2014

Ahoj ja mám rozvod tento piatok ale poviem ti keby som chcela mužov mám koľko chcem ale nie potrebujem si oddýchnuť načerpať nové sily venovať sa synčekovi....neviem moja rada možno asi taká vyčkaj všetko príde lebo nasilu nejde nič ukonči jednu etapu a príde lepšia uvidíš ver a dufaj nemysli na zlé ja viem že ma čaká v živote muž ktorý si nás spolu so synčekom bude vážiť a milovať nás a že budem mať ešte dcerku....moc ti želám ak sa rozvádzaš nech ti to dobre dopadne a hlavne veľa sily a viera to je najdôležitejšie ničoho sa neboj všetko bude dobré a ešte pekný večer. 🙂

marlene
8. júl 2014

@biankina_mamka , ja som bola v rozvodovom konani ,ked som zacala chodit s mojim terajsim manzelom . neplanovala som to,vyvinulo sa to tak ,rozvod bezal ,takze to bolo pre nas oboch ok .

biankina_mamka
autor
8. júl 2014

@marlene a neriesila si ze este nie si rozvedena ked ste spolu niekam sli? Lebo ja mam taky zvlastny pocit ked niekam ideme a ze niekto kto pozna mojho este muza bude mu rozpravat ze ho podvadzam a podobne reci co nemusi byt jemu prijemne... asi beriem ohlad na neho aj ked neviem preco...

marlene
8. júl 2014

@biankina_mamka , ani nie,kym som nebola rozvedena,tak sme sa na verejnosti chovali len ako kamarati,ale chodili sme spolu do kina,niekam si sadnut ,prejst sa a pod.

aemy
8. júl 2014

@biankina_mamka mam partnera a miluje nas len ja sa teraz bojim a niesom si ista ničim ... je tažke obdobie pre nas .. som štastna teraz ale stale sa bojim že sa niečo pokašle ... tebe a malej prajem vela štastia určite si najdete niekoho kto vas bude milovat ale zasa si na neho možno počkate dlho ... ja pišem svoju skusenost 😀 taku smiešnu 😀 ked som sa rozvadzala myslela som že hned budem mat lasku s ktorou budem navždy štastna 😀 jasne ked je človek v nudzi zavola aj jasnovidke 😀 a ja som aj tak urobila povedala mi že budem mat partnera tak za 4roky ktory si ma bude važit a milovat aj moju dcerku ... ja som sa vtedy smiala že nezmyslel tak dlho to nemože trvat ... ale pravdu mala presne tak sa to udialo 🙂

borkavan
8. júl 2014

@biankina_mamka jasné, že je to normálne. neváhej a toč. proste choď do toho dievča ale buď úprimná k nové priateľovi, že ešte nie ste rozvedení.

biankina_mamka
autor
8. júl 2014

@aemy no asi uplne iste si nemozme byt nikdy 🙂 stale sa moze nieco pokaslat ... necakam ze to bude laska na cely zivot (aj ked by to bolo super)no ja nemam ocakavania ja proste nechcem riesit co bude o rok dva ja citim potrebu mat niekoho po boku na koho sa mozem spolahnut kto ma obijme pochopi rozosmeje a bude mat rad aj malu 🙂 a tesit sa zo zivota 🙂

biankina_mamka
autor
8. júl 2014

@borkavan on vie o vsetkom aj o tom ze som vydata este aj ze mam malu... len on by mi chcel prejavovat naklonost aj na verejnosti a ja sa tomu branim koli tomu... aj ked mam sto chuti nebrat ohlad na este manzela...

borkavan
8. júl 2014

@biankina_mamka tak toto si musíš sama v sebe usporiadať, či sa chceš už verejne prezentovať. mám kamošku a ona sa odsťahovala od manžela a za mesiac si nasťahovala dalšieho iného chlapa k sebe a až za 3/4 roka ju rozviedli. A nikto sa nepohoršoval. pritom jej manžel nebol zlý, len sa k sebe nehodili proste.
Je to o tebe ako sa cítiš na verejnosti s tým novým.

biankina_mamka
autor
8. júl 2014

@borkavan tak je pravda ze si to musim v sebe usporiadat 🙂 a asi hlavne prestat riesit okolie ...

lucijja
9. júl 2014

@biankina_mamka tiež ešte nie som rozvedená a mám nového partnera...No nového - dali sme sa dokopy s prvou láskou, s ktorou som sa nemala nikdy rozísť. 😵 Ale miluje mňa, aj moju malú a to je najdôležitejšie. S manželom už nežijem a momentálne sme v rozvodovom konaní. Na rovinu som mu povedala, že niekoho mám, nech to vie odo mňa a bolo. Ľudí neriešim a to som zostala žiť v dedine, kde sme mali a predali spoločný dom, kde som od narodenia a všetci ma poznajú. Človek nie je stvorený na to, aby bol sám. Tiež som povedala, že nikoho nechcem, dokonca som sa chvíľu aj bránila kým mi došlo, že toto je vlastne presne to čo chcem. 😅 A teraz som najšťastnejší človek na tejto planéte. 😉

mima4
9. júl 2014

@biankina_mamka
ci je to normalne alebo nenormalne, tazko povedat... to zavisi od hodnot cloveka.
Kazdopadne si stale zena svojho muza a mala by si tuto etapu zivota ukoncit - rozviest sa a az potom zacat dalsi vztah.

Pokial tvoj napadnik ta bude mat uprimne rad a chce s tebou zdielat zivot, tak pocka.

mawka
9. júl 2014

zeny, mna by zaujimalo, kde sa s novymi muzmi vo vasom zivote zoznamujete? neberte to ako podrypovanie, mna to skustocne zaujima. tiez sa citim sama, tiez mi niekto chyba, ale nemam sancu sa dostavat medzi ludi. bud som v praci alebo potom s detmi a zrejme aj vy, tak by ma zaujimalo, ako a kde ste sa pozoznamovalli, co robite inak a podobne 🙂
@aemy
@biankina_mamka
@zutera

biankina_mamka
autor
9. júl 2014

@lucijja no tak to si pekne napisala 🙂 nech vam to stastie vydrzi 🙂 su ludia co dokazu byt bez partnera roky no ja nie som na to citovo stavana ...
@mima4 tiez mas pravdu len tu nejde o to ci on pocka alebo nie ale ze ja potrebujem niekoho mat pri sebe a niekoho lubit...
@mawka no tak v mojom pripade sme sa poznali uz pred tym a teraz sme sa stretli po dlhom case a bolo to ... ale zoznamit sa s muzmi neviem niektori sa nemaju problem prihovorit ani ked som s malou v meste alebo niekde ale zase chodim aj sama medzi ludi ked siberie malu jej ocko ... ci uz s kamaratkami alebo sa len prejst popozerat co je nove 🙂 neviem urcite sa najde niekto kto ti postrazi deti aby si mohla sem tam niekam ist ... ak si povies ze neni kedy ze sa to neda tak sa ani z domu nedostanes 😀 ... alebo vela ludi sa cez kamaratov alebo znamych zoznamy ... ja by som sa asi cez internet bala zoznamovat s uplne cudzimi chlapmi 😀 ale aj to je moznost 🙂

mawka
9. júl 2014

@biankina_mamka no, len ja mam taky charakter prace, ze mesiac som prec a tam sa neda tiez a mesiac som doma a som, prirodzene, s detmi. a dalsia vec, to je kamen urazu, mama mi povie, nech si najdem normalneho chlapa, lenze ten mesiac, co som doma mi deti nepostrazi. ex si ich brava prave vtedy, ked som prec. takze je to patova situacia, ktoru by som chcela riesit, len potrebujem nejaky napad ze ako 🙂 uz som mala aj inzeraty, na baby sitting vecerny, ale nikto nic a co sa par bab ozvalo, ze za hodinu od 25 e hore. sa s konom zrazili 😉

biankina_mamka
autor
9. júl 2014

@mawka a preco ti mama deti nepostrazi ? Ani ked jej vysvetlis ze proste potrebujes mat cas aj pre seba a svoje potreby napr. Vecer ist niekam ked deti spia sa zabavit ... alebo sem tam cez den... a odkial si ak sa smiem opytat? 🙂

mawka
9. júl 2014

@biankina_mamka pretoze ked mesiac nie som doma a s detmi, tak jednak si aj oni potrebuju oddychnut a ja musim byt s detmi. to je v poriadku,. ale potrebujem aj cas pre seba, ci to niekomu pride divne alebo nie. mi hovori, ze cas mam na seba, ked som prec. 😖

ivushka19
9. júl 2014

@mawka no, to je veru zapeklita situacia.... nejaka mamicka ci kamoska, co by prisla? A ako stare su deti, odkial ste? Ja by som rada postrazila 🙂

mawka
9. júl 2014

@ivushka19 som zdaleka, kocky, od vas urcite, druhy koniec SK 😉 no kamosky sa mi odstahovali tiez a vzhladom k tomu, ze nemam ten spolocensky zivot, tak sa mi nejaka tazko hlada. a dalsia vec, tiez k detom nedate hocikoho. co tu mam kamosku, ta chodi zase na tyzdovky. urcite existuje nejaka cesta, len ju zatial neviem najst.

ivushka19
9. júl 2014

@mawka no skoda, ja sa stale motam okolo deti, vzdy ma to bavilo, aj ked som vystudovala cosi ine..... Niekedy je to tazke sklbit....ale isto najdete nejake rozumne riesenie.... Nemyslim, ze by to bolo nejako casto, tak hadam sa podari vyrazit.... pokial sa kamosky odstahovali, tak ich len pozvat na vikend k vam s tym, ze vecer si vy pojdete vyrazit, nech postrazia deti 🙂 Deti budu mat spestrenie a vy vyvetrate hlavu...

biankina_mamka
autor
9. júl 2014

@mawka tak to mas ale fakt tazke ... mne kamoska raz vravela ze nema cas nikam chodit ze si bude objednavat furt pizzu mozno sa do nej zalubi chlapik z donasky 😀 ale to bol len vtip samozrejme 😀 a ked si prec tam sa neda niekam vyrazit niekoho spoznat?

mawka
9. júl 2014

@biankina_mamka no prave ze nie. nejak to budem musiet vymysliet. nechcem skoncit na stare kolena sama. clovek je tvor parovy, potrebuje druheho.