Nič ma nebaví

adacar
14. mar 2024

Chcela by som radu od Vás...som rozvedená, mam 4 deti 18,16,13,9... Nič ma nebaví, ďalej som nervózna, podráždená. Nebaví ma práca, stále kričim, nebaví ma to doma s deťmi. Neviem nebaví ma život

pribinak
14. mar 2024

@adacar prečo nejdes k psychologické? Mala by si sa pozbierať, máš 4 decka

teki1
14. mar 2024

@adacar Potrebuješ oddych,pokec s kamoškou,čas sama pre seba,urobiť si radosť ,vrátiť sa ku koníčkom.Odkial si?😉

teki1
14. mar 2024

@pribinak Ktoré majú aj otca.nezabúdaj.

adacar
autor
14. mar 2024
adacar
autor
14. mar 2024

@teki1 on príde na pol hodinu a tým to hasne, neberie si ich vobec6

domkakvet
14. mar 2024

@adacar co tak sa poobzerat po novom partnerovi?

teki1
14. mar 2024

@adacar Vychodňarka ako ty by mu ich mala nechať na starosti dlhšie.Je sám či má novú partnerku,nech si ich užije celý víkend a ty si oddychneš.Prečo len polhodinu,to treba zmeniť,veď ty padáš na hubu a on má pokoj?

adacar
autor
14. mar 2024

@teki1 on sa oženil a deti si nebral ani predtým

adacar
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adacar
autor
14. mar 2024

@domkakvet a kde ? Není to ľahké

viestta
14. mar 2024

Mas velke deti, uz im nemusis robit upratovacku, kucharku a opatrovatelku. Pekne krasne im zacni pridavat robotu okolo domacnosti a ty si sprav cas pre seba.

enoula
14. mar 2024

Je to zacarovany kruh
Ak sa chces porozpravat s niekymm nestrannym, skus mozno online psychologa, nemusis ani nikam ist
https://www.ksebe.sk/
Drzim palce.
Ak sa da, choďte niekam na chatu, zmenit prostredie
Alebo len vylet cez víkend, nemusi daleko, ale vidiet čosi so ine, riesit cosi iné... Hrad, jaskyna, rozhladna, kopec, bazen, hvezdáreň. Jesne, deti budu hundrat, ale to budu cely zivot 🙂

teki1
14. mar 2024

@adacar tak je načase to zmeniť.Su rovnako jeho aj tvoje.Miláčik necítim sa dobre,potrebujem aby boli deti u teba cez víkend.Nech sa nová ženuška postara

januska12323
14. mar 2024

Deti vyžeň na výlet a ty sa zrelaxuj.

pribinak
14. mar 2024

@teki1 ako vieš?

adacar
autor
14. mar 2024

@pribinak
@pribinak vieš koľkokrát som to už hovorila? Povie ,iba , že nemá miesto doma

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
letfenixa
14. mar 2024

@teki1 prečo nová zenuska? Prečo nie otecko?

domkakvet
14. mar 2024

@adacar poibzeraj sa po okoli, ci by sa niekto vhodny nenasiel.

teki1
14. mar 2024

@letfenixa No veď otecko samozrejme.Ak nemá miesto,tak nech príde pomocť k deťom.Zbavil sa ich rozvodom,pol hodinu im je ochotný iba venovať čas? Výhovorky.

rikarika
14. mar 2024

@adacar máš celkové vyhorenie zo života. Choď aspon všeobecnej doktorke, snáď ťa nasmeruje k nejakej psychologicke. Skús si nájsť aspoň jednu nenáročnú aktivitu na relax. Prajem ti všetko dobré a veľa energie.

adacar
autor
15. mar 2024

@rikarika ďakujem