Nezvládam prácu a muž ma psychicky týra

5. dec 2023

Zdravim ,potrebujem sa vyrozprávať....Nastupila som do prace ako operator vyroby (predtym som pracovala v kuchyni 10 rokov) praca mi absolutne nesedi ,nebojim sa prace ale vela veci treba nahadzovat do pocitaca a mne to nejde ,,a urazaju ma aka som blba a ze ked mi skonci skusobna doba tak koncim ak sa nezlepsim ...Chodim do prace pod stresom a dost som na tom psychicky zle a manzel mi neda denno denne pokoj ze musim chodit do prace ze nechce sa mi robit a ze musim robit ...Hladam stale nieco ine nemam stastie ...Mam chut ho nechat co mam robit

janai1
5. dec 2023

Čo máš robiť? Vymeniť prácu aj chlapa

madeincssr
5. dec 2023

Daj tomu čas. Možno sa s tým počítačom napokon skamarátiš. A ak aj nie, nájdeš si inú, vhodnejšiu prácu pre Teba. S partnerom sa úprimne porozprávaj, čo sa Ti darí/nedarí a podľa jeho reakcií uvidíš, aký je jeho vzťah k Tebe. A podľa toho sa môžeš neskôr zariadiť.

syslik81
5. dec 2023

zbojovat? vzdat sa vie kazdy ,ale co tak ukazat vsetkym,ze na to mas ...?

alickapusinka
5. dec 2023

mate deti ak nie rozviedla by som sa. Nenechaj sa psychický týrať .Nikto TI nemá právo ubližovať ak máš robotu a nemate deti odišla by som požiadala o rozvod a odstrihla ho zo svojho života. Ak deti mate je to zlý vzor pre deti.

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
barbora0308
5. dec 2023

Presne ako pise @syslik81 vyssie, ukaz kolegom aj manzelovi, ze na to mas! Ak ti to nejde, popros nejakeho kolegu/nadriadeneho, ci by ti nepomohol viacej so zaucanim, zapisuj si vsetko a ak treba zostan trocha dlhsie v robote a preklikavaj si ten system. Vsetko sa da len treba chciet a nie hned sa vzdavat!

ahhola
5. dec 2023

Nájdi si v robote spriaznenú dušu a popros ju aj cez prestávku, nech ti to na PC vysvetli znova a znova a znova... Možno to už vieš, len zmätkujes a pochybujes o sebe, keď ideš z roboty, skus rozmýšľať nad tým, co ako "nahadzujes, ono sa to podda🍀vzmuz sa😄a vytri zrak kolegom aj chrapunovi doma.

solange7
5. dec 2023

Neviem neviem... v praci su na teba zlí, doma je na teba muz zlý, vsetci sa proti tebe spikli. A co takto poziadat o pomoc kolegov?

lenkakravcova
5. dec 2023

Ak ti tá práca nevyhovuje a máš z nej len stres, tak ju po skúšobnej dobe ukonč ty. Už teraz si môžeš začať hľadať prácu akú si mala predtým, v kuchyni - ak ti toto šlo a vyhovovalo viac.

avonladyba
5. dec 2023

Tak toho chlapa sa zbav, pretože Ti nie je žiadnou oporou, povedz mu, že nepochopil ako má vyzerať vzťah a že je len atrapa chlapa. Normálne ma naštval. 😀
A vymeň aj prácu, ak to nepôjde.

deti95060810
5. dec 2023

možno zlý výber práce, ale určite zlý výber manžela....

cina1
5. dec 2023

ach jo, praca ti zrejme nesedi...ale nie je pekne,, ze nemas podporu doma, to je na figu...ja by som sa zamyslela nad tym, co ked pridu nejake problemy v inej oblasti ako pracovnej, tiez zostanes bez podpory od muza? Trochu by mi ta desilo..hmmm

kitycat
5. dec 2023

Odkial si? Kde sa vyskytuje takato sorta debilkov?

ivik4
5. dec 2023

V praci by som skusila zapracovat na sebe ale debila by som sa zbavila 😡
Otrasne spravanie

nerko
6. dec 2023

V kazdej praci su zaciatky tazke. U nas trva zaucenie 3-6 mesiacov. A po pravde vacsina si aj poplace. Na Tvojom mieste na sebe popracujem, najdi niekoho, kto ti to poriadne vysvetli. Aj mino pracovnu dobu, rob si poznamky. Ked sa zaucis, budes to robit automaticky. Manzel ma pravdu v tom, ze do prace chodit musis (teda mala by si). Styl, ako Ti to povie je na debatu. Ak Ta praca nebude bavit, tak najdes nieco ine.

mamina7070
6. dec 2023

a isla si kontinualne z prace v kuchyni do prace ako operatorka? ak ano mas natok na podporu
ak nie kolko rokov si bola doma
tazko posudit stanovisko manzela bez detailov
ale podrzat by ta mal

emuska30
6. dec 2023

Ja stále rozmýšľam keď takéto čítam...kde chodíte na takých debilov....
Mňa ten môj sere občas...a potom keď si toto prečítam....ake individua žijú ..tak.....som v úžase...

yanka8952
7. dec 2023

odpovede najdes len v sebe.. spytaj sa: chcem byt v tejto praci?? chcem tam byt aj o 10 rokov?? chcem byt vedla tohto muza aj o 10 rokov?? co vlastne chcem? aku pracu? akeho muza? a velmi dobre nacuvaj, co ti odpoveda vnutro- to nikdy neklame, ak si uprimna.. vacsinou je zastrete len strachom a potom sa vedia menit aj odpovede.. vela stastia..
(a este odporucam kuknut na svoje presvedcenia o sebe. nie je nahoda, ze si si pritiahla do zivota ludi, co ta urazaju, zastrasuju.. pozri sa hlbsie do detstva...)

domkakvet
7. dec 2023

Treba sa viac posnazit, ak to nie je praca pre teba, tak adpon kym si nenajdes inu.

autor
8. dec 2023

Ahojte takze odisla som z prace zatial robim brigady kym nieco nenajdem ,brigadujem v sklade niesom uz vystresovana ako v predoslej praci je tam dobry pristup a manzela som nechala a odisla k mame ,som ako iny clovek ...Cakaju ma 2 pohovory v kuchyni snad ma zoberu ...Dakujem kazdemu kto napisal

drago12587
10. dec 2023

@alickapusinka ak ti chlap povie " nevzdavaj sa, potrebujeme aj tvoje peniaze, musiš prscovať," je to akože zly chlap ? Ty si retardovana alebo maš inu poruchu ? Keby tvoj chlap len plakal že nejde do prace čo by si mu povedala .? Potrebujeme peniaze, vzchop sa a prekonaj to..aky rozvod ? Ani nevieš detaily ztahu :D toxicka pizda

drago12587
10. dec 2023

@emuska30 riadny debil , že chce aby mu že a pracovala :D keby tvoj muž nepracoval, ešte dnes večer by bol pravdepodobne ex nieje tak ? Tej žene ste znicili zivot, ostane sama, za taku blbost a samozrejmost, že musi pracovat.. gratulujem :D