Ani neviem opísať ako som rozčulená,prisťahovali sa k nám susedia.Zo začiatku bolo všetko dobré ak niečo potrebovali vždy sme im pomohli,ja zo susedou sme dokonca aj zašli na kávu a aj cigu k nám na fajčiarku(balķón medzi poschodiami) zdôverila sa mi že má psychické problémi no v dnešnej dome ich má každý druhý človek.Keď mala zlú chvíľu stále som sa jej snažila pomôcť jedného dňa sa jej správanie podotýkam nič som jej neurobila zmenilo o 100stupňov...Prestala sa ku mne ozývať začala mi vypisovať urážlivé slová a čo je najhoršie v noci vykrikuje a uráža ma čo samozrejme každé slovo počuť k nám...Najhoršie je že minule sa k nej pridal aj jej pripitý priateľ začal urážať mňa a dokonca aj moju rodinu!Ale ja som jej naozaj nič neurobila najhoršie je že si na mňa pred svojim partnerom navymýšľala úplne kraviny a ten ju v tom podporuje ja fakt neviem čo mám robiť...
@vamajka presne to mi už doplo ale svätá peavda
@diwotworna pravda
@diwotworna neviem co chces pocut,ked je pani psychicky chora netreba ju brat vazne,pravdepodobne ma nejaku epizodu,jej partner alkoholik tak to hadam tiez nebudes brat vazne. Proste ignorovat,popripade ak je to po 22hodine a rusia nocny klud volat policiu.
@denithestrange1993 najhoršie je že si začal zisťovať o mne veci a ani netuším s akých dôvodov
@diwotworna co si oni medzi sebou kricia v svojom byte to ta fakt nemusi trapit. Maximalne co mozes urobit policia v noci.
Ignorovať
IGNOROVAT!
Ignorovať, ak je to po 22 hej volať políciu. Stretneš na chodbe a maximálne pozdraviť a ísť si po svojom aj do budúcnosti. Ak by sa niekedy ešte chcela kamarátiť povedala by som rázne nie a dovidenia
@matullienka ano lebo človek chcel byť priateľský a toto som nečakala...
@diwotworna kolko mas rokov? Mas lekciu, ze si nemozes kazdeho pripustat k telu, lebo chces byt priatelska. Najprv si treba cloveka otukat a az potom ist do priatelstva.
Teraz mozes len ignorovat. Pozdravis a ides dalej.
@diwotworna Rada do buducna so susedmi sa staci len pozdravit a nie rodinkovat