Tento rok som sa tesila na sviatky. A bohuzial zase sa to pokazilo... pride sestra so svojim"milovanym" pritom prist nrmali. Mam s nimi zle vztahy , lebo mi robili zle od kedy mam druheho priatela. Zase mi to pokazili.minuly rok aj tento.konecne som sa tesila .ze budem s rodicmi klud vsetko ale toto ma vytocila.sediry za stolom s ludmi .ktory vam robili zo zivota peklo.budem sa divit ked mi bude chuti strasne neprijemne..... a zase som ja ta fo to musim v sebe strrbat a tvarit sa ze nic.. aj tento rok mi to bude neprijrmnr ako minuly... a ze pokoj. Radost v kruhu rodiny... poveitr si.ved ignoruj mozem ale su tu stale kde budem budu. Neznesiem ivh pritomnost. Zo mna to vysavje vsrtko na co som sa tesila..keby som to vedela skor nepridem domov ale radsej ostanem u otiatela...
@cyberk co to ma s rokmi? Je to neprijemne a mne to uz teraz pokazilo sviatky
@dominikatomas lebo vianoce su sviatkom pokoja a ty tu mrncis lebo sestra pride pozriet k rodicom, ma take iste pravo k nim ist na navstevu ako ty, co keby si raz nemyslela len na seba a svoje pocity? nepoviem nic keby si to hostila ty, ale si na NAVSTEVE, a rodicia si tam mozu pozvat koho chcu ;)
@dominikatomas ja fakt nechapem ake strasne vztahy maju niektore rodiny.
A beriem, ze rodinu si nevyberame ale ked uz sa tam najde nejaky psychopat, vrah a pod. tak skratka prerusim uplne kontakty ale nechapem ako mozu normalni ludia medzi sebou takto nevychadzat.
@missdiva divila by si sa ale je to tak. Vsetko mozne mi priajli atd a pridu si akoby nic. A pritom oni vedia velmi dobre 0reco to robia
Aby ma nicili. Je miz toho zle. Ja som tuzila po dobrej rodine zial nevydalo
@cocolino234 ano ja a kto? Oni? By som bola zvedava krby ty si mala tame vztahy ze mas tei dcery a z toho dve by ta najradsje zqbili lrbo si zmenila nieco v zivote. Ja by som to netorelovalam
To sú problémy… mne sa zastrelil blízky rodiny príslušník práve dnes ráno. Čo by som dala za to, aby som riešil len takúto hlúposť…
@viestta bohuzial keby som to vedela skor nebola by som tu urcite. Ale bohuzial sviatky su pokazene oni tu a kasle sa na to co ja prezivam. Vsetkym mier laksu slobodu..
@dencagee uprimnu sustrsat..ale nikto nemoze zato co sa stalo dmes vam. Ja mam ine starosti a vy inem
@dominikatomas zbal sa a chod k priateľovi, bude to tak lepšie pre všetkých
A ty zijes s rodicmi alebo nie? Ak nie tak tam nechod a ak ano mas smolu, ako nechapem tak sa vyvrš na sestre a hentomu chlapovi ,mozno sa Ti ulavi ale zial ona je rovnako dieta tvojich rodicov a moze tam byt kolko chces. Niesi hostitel tak neurcujes pravidla
@dominikatomas ja ti len poviem, ze co to ma s rokmi.. my, co mame po 30tke sa na taketo problemy pozerame trosku inak, viac s nadhladom. Si si ista, ze neznesies sestrinu pritomnost? Uz nikdy v zivote? Lebo ak mas zaujem si s nou urovnat vztahy, bude dnes dobra prilezitost..
Ked nie, tak jednoducho nesed s nimi a rodicmi za jednym stolom.. Rodicom povedz, ako ti ublizila a pridi zajtra na obed..
Toto je ale ze strasne detinske spravanie.A kazdy tvoj komentar za tym tiez!Len ty ty a ty...No hadam kvoli princeznicke si vlastne dieta vyzenu z domu 🤦♀️ Az budes vo svojom,potom si rozhoduj kto bude za sviatocnym stolom,potom to bude v poriadku.Naozaj sa spravas ako rozmaznane decko.
@maminkadeticiek nie je to iba v tom co ty pises. Keby si to zazila mala by si iny postoj.ale je to tvoj nazor
tak to tych par hodin vydrzis kvoli rodicom, nie? ci ti ti za to nestoja? ved nemusis sestru vystiskat ani nic, pozdrav a nechaj tak. navecerajte sa, popraj pekny vecer a chod teda domov...
@missviolet ano budem.musiet vytrpiet
Ked ti to je tak neprijemne, tak sa zdvihni popraj krasne sviatky a chod odtial. Na navstevu mozes dojst aj zajtra, alebo po sviatkoch a uzit si rodicov bez neprijemnych pocitov. Ja by som to netrpela keby mi to bolo neprijemne a hlavne nie na vianoce.
@dominikatomas možno netrebalo dnes na štedrý deň tak skoro piť a depkovat sa a tento príspevok by sa určite dal (ako aj každý tvoj ďalší komentár)ľahšie a zrozumiteľnejsie prečítať 😁👌🌲❤️na zdravie a nepobite sa dnes pri stole 😂🥂🍾🍸
@zanka777 mozno ty pijes a tvoj komentar je uplne trapny. Mozno ty by si mala uz prestat 😉😉😉
Ty nebudeš tá. Ktorá chcela ísť do zahraničia, sestra jej zničila vzťahy apod? Tiež reagovala takto odveci štýlom "keby máš ty také doma... Prajem ti takú rodinu.."😂
Ale nechápem ozaj úprimne prečo ty to hrotiš, veď sú sviatky a ak sa nemáte radi okay, ale je to dcéra vašich rodičov. Takže tvoja urazenost, že prišla k svojej rodine nie je na mieste
@dominikatomas samozrejme 😁👌ďakujem za radu ja som si dnes nedala ešte ani deci vína 😂🥂
@zanka777 tak si skus dat😄
@dominikatomas skúsim 😂👌
natvrdo: buď máš 13 alebo si opitá alebo ti šibe. Kvalita tvojho textu korešponduje so všetkými možnosťami
kolko mas rokov?