Neviem či ma niekto tu pochopí ,alebo vysmeje.
Nenávidím keď muž ide že von na chvíľu"3-4 hod. Spoločnosť mu robila starý chlapi a to ma štve. Myslím že ho zmenia ,aj v správaní ku mne aj ho možno akoby nalákaju na neveru ..
Jasné..možno som teraz za smiešnu. Ale čo som počula aké reči majú a ako sa chovajú k ženám ,mám dosť .
Strašne .a to vnútry ničí.
Ako mam mužovi otvoriť oči,aby ma videl a pochopil ako mi to vadí ? 😢
Mám to ignorovať?mám byť hnusná? Mám byť milá ?
suhlasim s @dzulli1980 podla mna hladas to, co tam nie je, tvoj muz je hadam svojpravny ako sa prosim da nalakat na neveru? a tieto krcmove reci starych panov, polovica z tych chlapov doma sucha nohami a je pod papucou ale v krcme sa tvaria ako pani tvorstva 🤪
A ako casto tam chodi? Lebo teda ak ste na dedine a ine "kulturne vyzitie" nie je a ide raz za par mesiacov, tak nech si sedi s kym chce. Ak chodi pravidelne, tak by ma skor stvalo to, ako s kym tam sedi.
@amelie2017 obden chodí . Tak jeden deň nejde a na druhý ide a ano je z dediny .
Ja preháňam áno ?
@petamich
No nemyslim si hm ,keďže je to dosť často . Viac krát do týždňa ako raz
Zbytocne si vytvaras problem tam, kde nie je. Predpokladam, ze tvoj muz je dost stary na to, aby mal svoj vlastny rozum. A krcmove reci su krcmove reci, tam nehladaj ziadne intelektualne rozhovory.
No uz ked sme pri tom, co komu vadi. Mne skor vadi to, ked muz chodi do krcmy casto alebo "z idem na jedno pivo" je 6 hodin v krcme..
U nás v rodine, či z mojej strany otec alebo z manželovej str. Otec, či bratia, či švagriná, nikto nikdy nemal vo zvyku chodenie a posedavanie po krčmách nejako pravidelne. Možno dva x za rok aj to možno preháňam. Nikdy by som teda netolerovala toto u môjho muža, ja tiež nechodím po diskotékach odkedy sme v manželstve...Každý má svoje zvyky, zásady, pre každého je teda niečo iné norma...záleží ako ste boli zvyknuté z domu. Obaja s manželom sme našťastie mali dobrý vzor v našich rodičoch, preto nám obom takéto "akcie" nechýbajú.
No obden je sakra casto. Vy nemate deti? Nema robotu okolo domu? Nema povinnosti? Nebola by som s chlapom, co sa chodi kazdy druhy den na niekolko hodin ozierat. Ved ked pride z prace, uz ine nerobi, len ide rovno do krcmy. Raz za mesiac by som tolerovala. A predpokladam, ze nezacal chodit teraz, uz si asi indicie mala skor, nie?
Kazdy druhy den ide na 3-4 hodiny a teba trapi, ze ho budu starci huckat na neveru??? Takeho by som darovala a nie sa o neho triasla. Vsak to je polka pracovnej doby. A obden chodi tipujem preto, ze jeden den doliecuje opicu a druhy sa ide zase ozrat.
Tak a ty si ten anonym s masazou noh na oslave?
@stanulienkat máme deti . On všetko ťahá momentálne
@martinkatinka ?tebe čo aká masáž 🤣🤣🤣ide hlavou
Je pravda že mi povedal akú mám tvár hroznú ,aka som tucna narážky už začali byt.. nebolo to zvykom.
Proste ide z neho niekedy taký sarkazmus ako s tých starých chlapov. Až sa samej pýtam?
Aj ja mám chyby ,niesom spoločenska ,aj to mi vyčítal..
Keď sa ho opýtam či má naozaj ľúbi ,povie áno veľmi ..ale stále sú to len reči viem . Možno mu není somnou už dobre.
Ale minule povedal ze ma nechce stratiť ,tak ja už fakt neviem .
Domácnosť to je len namne ..on ženské veci že nerobí ..no veď dobre .
@mamula20 chodila som s ním a viešco?už ma ani nevolal už nechcel
Skôr by ma trápilo to, že vôbec do tej krčmy chodí a ešte každý druhý deň. Že tam ide časť rodinného rozpočtu, za mesiac sa to pekne nazbiera a asi o malinovke tam nie je, takže príde domov nacenganý miesto času, keď sa mohol venovať deťom alebo domácnosti.
@baskustek áno aj to má trápi . Je to všetko v kope.. krčma čas kamaráti ..proste ..povedal že není pod papučou .. chlapské reči zas s krčmy
Mám mu volať kde je toľko?
No úprimne,keď idem okolo krčmy a vidím mladých chalanov sedieť denno denne pri starých,prefajcenych,prepitych troskách si vždy kladiem otázku o čom sa vedia baviť🤔😆
Môj chodí veľmi málo,aj to som rada,že ide..ešte mu kričím,aby neponáhľal..lebo šupne pivo a je doma,ani nezistím,že odišiel😆🤷
ja ti to napíšem takto. Tvoj chlap trávi čas tam, kde sa cíti najlepšie. Preto chyby hľadaj nielen na ňom ale hlavne aj u teba samej
@sasa1310 ak chodi do krcmy kazdy druhy den, tak uz je alkoholik a tam uz vobec nejde o jej chyby. Keby mu na nej nieco vadilo a nechcel by travit cas doma, mohol by chodit na ryby, behat, na bike,...nie chlastat.
Mne by to vadilo veľmi. Ja si nemyslím že zbytočne hľadáš problém tak kde není.
velmi mam rada taketo prispevky, kde nam autor davkuje informacie postupne - na co je to dobre? najskor pises, ze ide von na chvilu a vyznieva to ako raz za cas, potom napises, ze je to ob-den ano to by aj mne vadilo a viac ako to s kym tam je
@amelie2017 tak v prvom príspevku píše, že ide von na chvíľu (3-4h). Okrem toho aj to prvotné začatie chodenia do krčmy, o niečom svedčí.
Chlap, ktory ma deti a rodinu, ide kazdy druhy den po praci do krcmi na 3-4 hodiny?
Zenaty chlap s detmi a kedy stiha staroslivosto o deti a domacnost?
Mne osobne by to velmi prekazalo - a to aj vtedy, keby neboli deti, celkovo tento druh "ludi" povazujem za luzrov. Aj ked je kopec casu a clovek ho venuje vysedavaniu v krcmach s miestnymi ozranmi, namiesto niecoho prospesneho (napr. sport, prace na sebe, citaniu knih,..) - pre mna no way.
@miskakyska
presne tak!
A pamatam si, ako sa mi na zakladke pacil jeden chalan, vtedy velky fesak. Teraz ked som v mieste bydliska a vidim ho denne posedavat v krcme v monterkach - ako hovorime "ani bicykel"..
Moj muz ide "na pivo" bezo mna asi tak 3x za rok... a aj to sa skor tesi na pecene rebierka 😀
A keby chodil do krčmy každý deň s rovesníkmi, to by bolo OK? ... za mňa zbytočne hľadáš problém tam, kde nie je ... keď Ťa bude chcieť podviesť, podvedie Ťa bez ohľadu na to, s kým v krčme sedí a kto mu čo hovorí.