Neznáša skoro všetko, čo si oblečiem

8. mar 2024

Muz neznasa vsetko moje oblecenie okrem uzkych dzinsov a pulovra. Nemozem si obliekat obtiahnute saty/sukne (mam peknu postavu, cislo 36-38, takze nie som ziadna narvata jaternica) lebo taky strih sa mu nepaci, nemozem si dat Ackove saty/suknu lebo to je “moc za damu”, nepaci sa mu biela farba aj ked som chladny zimny typ a biela mi vyslovene pasuje, neznasa ruzovu, nemozem mat prilis vela cierneho, jedine povolene farby su cervena a tmavomodra. Prave sme sa strasne pohadali, lebo zajtra odlietame na dovolenku a ja sa odmietam 4 a pol hodiny v lietadle tyrat v zarezanych tesnych dzinsoch, ktore mi robia cervene odtlacky na celom tele. Chcela som si dat take tie elegantne siroke gate s vysokym pasom, ale to zas tiez nie, lebo to je “moc do prace”. Prave som mu vykricala, ze som si nikdy nepredstavovala takto vztah a ze som nehladala modneho poradcu, a ze nepoznam ziadneho hetero chlapa co takto obsesivne riesi satnik svojej zeny. Nie je to prvy krat co sme sa pohadali kvoli jeho pindaniu ohladne mojich siat, je to u nas pravidelna tema vzdy ked niekam ideme. Podotykam, ze mam 65 kg na 173 cm, postavu presypacie hodiny, a poznam svoje farby a strihy, v ktorych vyzeram dobre. On ma obmedzuje na tesne dzinsy, v ktorych naopak vyzeram otrasne, lebo take tie skinny jeans nejdu moc presypacim hodinam, vyzerame v tom pribrate. Povedala som mu, ze ja mam teda na dovolenku zbalene, lebo budem cely tyzden vlacit dzinsy a tricko. Idem s prazdnym kufrom, kde mam len kozmetiku a fen.

nika11103
8. mar 2024

A dosť dnes sa nestíham diviť

katariiinkaa
8. mar 2024

V živote mi manžel nerozprával do toho čo si obliecť a ako si obliecť.. Toto mi príde fakt choré že to vôbec toleruješ celú tú dobu, keď vravíš že toto nie je prvýkrát.

convalyarija
8. mar 2024

To si hádam nemyslíš vážne??

vikisisi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anjelicek26
8. mar 2024

Nikdy v zivote mi muz nepovedal, co si mam obliect... a to sme mali teraz 20 rocne vyrocie 😲

autor
8. mar 2024

@katariiinkaa Bolo to take ze ok, kazdy mame svoje muchy. Ale teraz si uvedomujem ze on je uplne chory…

nika11103
8. mar 2024

@convalyarija ja hovorím že dnes sa tu buď trolluje vrcholia prázdniny a predstavivosť alebo je to dnes celé zle proste . Take témy dnes že dovi .

miriam11
8. mar 2024

A keď si aj napriek tomu oblecies co chces ty, tak spraví co? Vyzerá to na vašu poslednú spoločnú dovolenku.

autor
8. mar 2024

@nika11103 Ver mi ze netrollim. Minule som si kupila tieto nadherne kozene cizmy, a samozrejme mi ich okamzite zdrbal, ze vyzeram ako stetka.

autor
8. mar 2024

@miriam11 Nespravi nic, nezakazuje mi to, ale ja tiez chcem mat pocit, ze sa svojmu muzovi pacim.

lienka.7
8. mar 2024

@autorka pri výške 173 cm a váhe 65 kg mas číslo 36/38? Fakt?
Verím, že aj ty mu "diktujes" ze ma nosiť napr. Boratovske plavky 👌

autor
8. mar 2024

@lienka.7 A ake cislo by som mala mat?

lenkahvh
8. mar 2024

tak to bude jeden mega kkt - posli fotku prosim ta toho adonisa 🙂 viem, ze neposles, ale by sme ho tu rozcupovali takto na MDD

terezka1947
8. mar 2024

Neziarli?

wiwi28
8. mar 2024

Akože môj muž má občas nejakú poznámku na niečo čo mám oblečné (nemá rád dlhé cardigany ale ja sa občas rada zababúšim) ale nie v zmysle, že by mi to zakazoval. To si vôbec neviem predstaviť. Môj je naopak rád, že sa obliekam do šiat, opätky a sukne. Nohavice nosím veľmi málo, skinny skoro vôbec max. so synom na ihrisko.

autor
8. mar 2024

@lenkahvh No bachor ma uz krasny za tie 3 roky, tak 2x vacsi, ako ked sme sa spoznali, a plesina sa mu tiez pekne rozrasta.

wiwi28
8. mar 2024

@lienka.7 ja mám skoro rovnaké miery a ak má pani tvar presýpacých hodín tak by mi to aj sedelo. Ja som čistá hruška, vrch nosím 36/S spodok si občas musím aj 40 zobrať.

katica06
8. mar 2024

Tak pekne krásne skritizuj aj ty je outfit a budete mať vymaľované

lenkahvh
8. mar 2024

@autorka - tak mu ukazuj fotky takych tlstochov plesatych a pekne mu vzdy pripomen, ze takto presne vyzera
ale myslim, ze je vadny a nic ti nepomoze, bud si dupni alebo papa

autor
8. mar 2024

@wiwi28 Kazdy normalny chlap ma rad saty a opatky.

lenkahvh
8. mar 2024

@lenkahvh takto? keby mal aspon tie prachy co Vin Diesel 🙂

petronelag
8. mar 2024

Treba si obliecť to, v čom sa budeš cítiť dobre, aj v lietadle, on to nejako prežije. Nemusí sa mu páčiť všetko.

autor
8. mar 2024

@lenkahvh Toto bude tak o 10-15 rokov. Vyplakava ze chce schudnut, aj mu hovorim co ma robit, ale nie, on radaej chipsy a pico pri fotbale.

wiwi28
8. mar 2024

Dokonca aj tý nie hetero 😂

autor
8. mar 2024

@wiwi28 Tomu ver

minutka
8. mar 2024

A vsak nech si povie. Nechapem preco dospela zena respektuje choro svojho muza. Hned by som ho poslala do teplych krajin s jeho recami

lenkahvh
8. mar 2024

nuž neviem, zly vyber partnera zda sa
ak ste bez deti, stale mas sancu na zmenu

mandzula
8. mar 2024

@autor "Kazdy normalny chlap ma rad saty a opatky." Nie kazdy to ma rad a napriek tomu je normalny. Ale tvoj normalny urcite nie je, to je iste.

evelynmozagalega
8. mar 2024

Ja tam cítim nejaký skrytý komplex, ako keby si na tebe kompenzoval niečo, čo on nemôže mať. Možno za pár rokov sa z neho stane trans - žena. Videla si film Dánske dievča? Ono to tiež začalo tým, že ten mladý muž si začal obzerať šaty jeho manželky, chválil jej ich a potom si ich raz obliekol a už to bolo. Toto je až obsesia tvojimi šatami a nezdá sa mi to úplne štandardné, zvlášť u hetero mužov. Dovolené farby, dovolené strihy, presne pozná na akú príležitosť je daný odev. Zaujímavé.

ivanabat
8. mar 2024

No tie čižmy sú fest pekné! Ja by som sa na neho vytoto, prečo si s človekom, ktorý kritizuje to, ako vyzeráš. Pokým on sám nie je dokonalý a nemá super módny vkus, tak by som si jedine tak pomyslela svoje a obliekala si, čo JA CHCEM! Nepotrebujem názor chlapa na svoje oblečenie, ktoré si kupujem ja za svoje peniaze a nosím ho na svojom tele.