Nezhoda s priateľkou kvôli bývalej manželke (deti)

pipo1987
4. jan 2025

Ahojte chcel by som sa spýtať na váš názor ako vyriešiť danú situáciu.
Bude to troška komplikované,ale snáď to napíšem zrozumiteľne.

S mojou ex partnerkou sme mali ťažšie obdobie ktoré vyústilo do rozvodu , aj kvôli mojej terajšej partnerke kvôli ktorej som sa rozišiel.
Bývali sme spolu naďalej ak keď sme boli ex manželia , potom s mojou priateľkou sme začali bývať spolu. Po mesiaci sme sa rozišli, teda lepšie povedané nemal som to v sebe samom spracované z bývalého vzťahu. Ona išla bývať k ex a ja tak isto k ex. Nakoniec sme dopadli tak , že ja som musel odísť od ex manželky a našiel som si podnájom.

Ale idem k podstate.
S mojou ex mám 2 krásne deti.
Komunikujem iba snou ohľade detí čo musím.
Moja partnerka ma problém a tým že snou komunikujem, ale moja komunikácie je len ohľade detí , nič viac nič menej.
Nepáči sa jej aj to napr že idem k nim hore za deťmi keď idem po ne.
Nejdem tam sám od seba ale ,vždy keď ma zavolajú malé, že táto pod na chvíľu hore
Ona má s tým veľký problém, už som sa jej snažil vysvetliť že čo sa týka mňa a ex manželky, tak tam už nič viac nebude len komunikácia ohľade detí.
Vadí jej aj to že keď volám malým , že to dvihne ex , keď volám na jej telefón a aj to že idem sem tam hore k ním.
Viem chápem aj to že jej to môže vadiť.

Lenže problém je aj v tom že ona býva stále u ex , ma s ním dieťa . Mne vyčíta nejaké veci a pritom by som mohol byť ja ten ktorý by mal mať výhrady. Ako ale hovorím že to je komplikované nakoľko mám aj ja snou dieťa.

Snáď to pochopíte ako som to tu napísal a čo myslím, prípadne odpíšem detaily na ktoré som možno pozabudol.

Ďakujem za rady a aj za hejty

rozculena
4. jan 2025

mňa drbne....
ty máš deti s ex,ona má dieťa s ex a aj spolu máte dieťa? To je kde s kým?

0silvia0
4. jan 2025

@pipo1987 vy mate spolu dieta, ale nebyvate spolu, ona byva u exa, ale tebe vycita, ze komunikujes s ex kvoli detom. No, "slachetna" to zena, ale co ti tu my poradime?

tundra
4. jan 2025

Kto tomuto rozumel ziskava 🥇🙈😂

zuzanka.zuzu
4. jan 2025

a otázka?

elli333
4. jan 2025

Nerozmyslali ste zeby si trebars este tvoja ex urobila dieta s ex tvojej terajsej? To by bola este vacsia sranda vysvetlovat kto s kym zije a kto ma s kym dieta a kto je komu surodenec, to by si potom trebalo uz aj schemu nakreslit 😀

marca12
4. jan 2025

Asi sudi podla seba. Ktovie,co doma robi s ex,lebo najvacsi ziarlivci su vzdy neverni a podla sudia inych

rozculena
4. jan 2025

@elli333 možno by bolo dobre,keby sa dali všetci dokopy 🙈

tundra
4. jan 2025

@rozculena mas nocnu?🤔

rozculena
4. jan 2025

@tundra nie,prečo?

lenkasarka
4. jan 2025

@pipo1987 prečo terajšia nebýva s tebou?

tundra
4. jan 2025

@rozculena len tak,nie je tu vela ludi o tomto case...

lavender273
4. jan 2025

Boze moj to je bordel 😁
Priatelka s tebou nebyva z akeho dovodu?

evcagabi
4. jan 2025

Ani telenovela sa nechyta na tuto zapletku 😅😅😅

michal_dr
4. jan 2025

@pipo1987
Bolo by super, keby si tému u seba dal do wordu. Ku každej žene pridal index (A, B, C, ...) a poziadal admina u upgrate témi.
Prispievatelia by radi dali svoj názor, ale v téme je riadny mix, chaos. (Niekoľko krát ex, potom priatelka, nie je možné si situáciu predstaviť) 😉

som_realistka
4. jan 2025

Ak je toto pravda, tak Tvoja terajsia priatelka je ziarliva hlupana, ktora nikdy neakceptuje, ze kym budu deti, tak ty musis komunikovat s ich matkou. Problemy budu iba narastat, dali ste sa dokopy pocas trvania tvojho manzelstva, rozisli ste sa, mate spolu dieta, no bordel na koleckach. Ona chcela nieco, co nedostala, ty si sa mozno doteraz nevysporiadal s rozvodom. Preco vlastne nebyvate spolu? Ale mozno aj dobre, uorac si v hlave a uvedom si jednu vec, ak Ti nova partnerka robi problemy pre to, ze komunikujes s ex ohladom neplnoletych deti, tak to vesti do buducnosti velky problem.

personality
4. jan 2025

Tak vidíš aspoň akú kravu si oplodnil 😀 No čo, začni jej vyčítať aj ty, prečo žije u ex a že k nemu chodí, keď vaše dieťa je predpokladám menšie? To malé žije s kym a kde? Čiže Tebe nevadí, že žije u ex, Tebe vadí, že jej vadí, že ideš hore k ex po deti a že keď voláš ex na telefón, tak to dvihne ex a nie dieťa 😀 Srandovnú xantipu máš.

dadka1997
4. jan 2025

@pipo1987 nehces to radsej nakreslit? Cize zena A tvojq ex s nou mas 2 deti, B je dalsia ex priatelka a teraz mas priatelku ktora byva u svojho ex s ichxspolocnym dieťaťom a plus este aj s vasim spolocnym ? 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

taktotedanie
4. jan 2025

@pipo1987 spravanie ako deti, trapne spravanie aj tvoje aj tvojej sucasnej partnerky, evidentne si si nevedel upratat manzelku a deti a teraz si nevies upratat frajerku, aj s nou to tak dopadne ako s exmanzelkou a ty ostanes sam

petamich
4. jan 2025

A s cim presne mame poradit?
Rozides sa s ex, vratis sa k ex, odides od ex a cudujes sa, ze priatelka ziarli 🤷‍♀️ ale priatelka zasa zije u ex aj s tvojim dietatom, ty ale neziarlis (si frajer!), prosim ta co he toto za vztah? To ze ziarli, ze ides hore po deti, je tusim vas najmensi problem.

enmery
4. jan 2025

Tak dobrá pecka na ráno. Ty si podjebával ženu, tvoja terajšia žije s ex a vyčíta Ti kraviny, pretože otcom detí s ex budeš do smrti. Poviem Ti také tajomstvo-tí ľudia, ktorí takto vyvaádzaju a žiarlia, to sami na 100% robia. Ešte som nestretla výnimku. Ľúto mi je v tomto prípade len detí. A ty sa vzchop a začni bývať s partnerkou, keď už máte to decko a pouvažuj nad vazektómiou. Rozum sa mi zastavuje.

ivik4
4. jan 2025

Tym tvojim ,,hore" za nimi to uplne znie akoby ste este aj byvali vsetci spolu. Dole a hore

pralinka86
4. jan 2025

A ty vlastne co chces? Inak, skvely vyber matiek tvojich deti.. hlavne asi ta ziarliva druha...a
Ani jedna s tebou zjavne nechce byvat..

ingush616
4. jan 2025

@pipo1987 pre teba prvoradé sú tvoje deti. Keď niekto iný to nevie a nechce akceptovať nech ide do ri**
Každý by predsa uprednostňoval svoje vlastne dieťa/deti, aj ona sama… nie?

kamatopo
4. jan 2025

Tomu sa povie,, jedna rodina,,. Nuž poriadne si si to v živote zavaril. Tvoja súčasná ma evidentne problém so žiarlivosťou... A ma aj dobru páku k tomu aby ťa takto vytáčala ,, spoločné dieťa,, a tvoja ex je obdivuhodná žena. Vieš koľke sa s bývalim nebavia ani skrz deti, keď im urobia to čo ty jej. No neviem ako ti mam poradiť. Najskôr som ti chcela jednoznačne napísať aby si tu žiarlivku kopol do ri... no dočítala som sa o dieťati. No teraz mi príde ze budeš musieť obetovať niektoré z detí. Ak sa budeš stretavat s prvorodeninymi neuvidíš najmenšie. Ak posluchnes súčasnú neuvidíš prvorodene. A ešte otázka, s tym najmenším sa stretávaš kde? U ex tvojej súčasnej?

rachel36a
4. jan 2025

Otvorebe ti napíšem, zd tvoja priateľka je riadne ba...pokial sj nájde chlapa s detmi, fak musi rátať s tým, zd tam tie deti stále budú, cely život...fanúšikovia s bývalou manželkou budeš stále v kontakte, tak ako ona budd v kontakte s otcom svojho ďietata...
Co však nepochopim, že s tebou je v partnerstve, s bývalým býva...chore vzťahy mate obaja...

katkaseiner
4. jan 2025

Ak s tou kamoskou nemas deti tak si ich ani nerobte...a kopni ju do zadku. Postav sa na nohy, spracuj rozvod a zaoberaj sa svojimi detmi. Potom moze prist nejaka nova do tvojho zivota ale tiez musi mat svoj zivo spracovany ..ci uz ma alebo nema deti, vi je rozvedena alebo nie a hlavne nech nezije s exom...

enmery
4. jan 2025

@katkaseiner Aj čítaš?Má s ňou dieťa.

katkaseiner
4. jan 2025

@enmery praveze ked som citala komentare tak som si to znova isla precitat...ja to chapem tak ze ta zena ma dieta so svojim ex... kokos je to kazdopadne skomolenina

mamina7070
4. jan 2025

neviem ci som pochopila

ty mas dve deti s exkou a jedno dieta s priatelkou a byvas v podnajme
ona ma jednomdieta s exom a jednomdieta s tebou a zije u exa

preco nezije s tebou v podnajme?

enmery
4. jan 2025

@katkaseiner Ma dieťa s ex a ďalšie dieťa s autorom. Každopádne si to zavaril chlapec. Trpieť budú len a len deti. Či z jeho prvého manželstva alebo to jedno s touto chorobnou žiarlivkou.