Nezaujíma sa o dcéru

31. jan 2023

Ako ste sa vyrovnali s tym,ze otec sa nezaujima o svoje dieta? Byva 2 km od nas a mala ho ani nepozna.

trolos
31. jan 2023

Z pohladu otca toto nikdy nepochopim, ved je to predsa moja krv!

autor
31. jan 2023

@trolos mala ma 6 a ja sa s tym stale neviem vyrovnat...ako to bude ked ho niekde stretne v obchode alebo tak...budu sa tvarit ako cudzi??

miadi
31. jan 2023

Ja hovorim ze radsej ziadny otec ako zly.. ( Moj bol lotor co ma trapil) Hlavne si z toho nerob tazku hlavu a ber to pozitivne potom aj ona to bude tak vnimat. Mohlo to byt horsie . Mohol o nu bojovat a mat ju u seba no nestarat sa. Mohol na nu zle vplyvat. Stvat ju proti tebe. Vzdy to mohlo byt aj horsie, Hoci ta to samozrejme boli ze nema zaujem bud rada ze aspon nerobi problemy. Tes sa z nej. A nejaky otcovsky vzor moze vzdy najst v dedkovi ci strykovi krstnom atd Podla moznosti. Nesmut nad tym co nema tes sa z toho co mà . Ze mà uzasnu mamu ktora je 2v1 aj otec aj mama a vie sa o nu sama postarat a dat jej vela lasky. Mà vsetko co potrebuje.😘

autor
31. jan 2023

@miadi dakujem

alzbetka1783
31. jan 2023

Uplne súhlasím s
@miadi
Viem že ťa to celé štve,je to normálne.
No pri predstave zlého otca v rodine , radšej žiadneho.
Sama niekedy vidíš ci si uz počula aké to majú matky tyranov ťažké a ako trpia deti. 😞
Radsej sama s láskou ako traja v strachu

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amiaja
31. jan 2023

Je to hrozne ale na druhu stranu bud rada ze ti nerobi peklo zo zivota.. myslim ze vela bab by s tebou "menilo"

zorkahorka
31. jan 2023

Mozno by pomohli spolocny cas aktivity. Piznam jednu zenu, ktora zatiahla svojho ex o starostlivost o dieta, zacali spilu travit cas a vztah sa zlepsil

autor
31. jan 2023

@zorkahorka on nechce....vobec ho nezaujima

kaktusik007
31. jan 2023

zial, toto sa stava casto - uz je to aj u nas, ale teda ja tuto zmenu - nezaujem - vitam. Pretoze najprv bol ten zaujem az taky velky, ze lietali u nas trestne oznamenia...... takze neries, ber to ako fakt a v podstate sa tes ze si dieta vychovas k obrazu svojmu

stanulienkat
31. jan 2023

A preco si jej vybrala takeho otca?

melanta
31. jan 2023

Nuž vieš, otca si jej ty vybrala. Neverím, že bol super charakter a super človek vo všetkom a zrazu prekvapenie. Ale to už ti nepomôže nad tým nariekať. Najvyšší čas ale, aby si to spracovala a ako píšu ženy vyššie, lepší žiaden ako zlý. Hlavne nenariekaj pred dcérou nad tým. Navyše, ešte stále si môžeš nájsť niekoho, kto bude tvojej dcére dobrým otcom, hoci nie biologickým. Len treba začať žiť prítomnosťou a pozerať sa na svet pozitívnejšie a nenariekať. Máš dieťa, to je tvoja výhra. Ak nechce byť jej otec súčasťou vášho života, odstrihni sa od neho. Najvyšší čas po toľkých rokoch.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tiezjedna
31. jan 2023

@mirco50 aké následky? Chlap, ktorý dokáže vedome obchádzať vlastné decko bez záujmu z toho žiadnu traumu nikdy mať nebude...

tiezjedna
31. jan 2023

po toľkých rokoch by si to už mala mať v sebe vyriešené, pretože takto akurát podvedome čakáš, že sa stane zázrak... Dcéra o ňom vie? Zapísala si jej ho do rodného listu? Plní si on aspoň finančné povinnosti voči nej (ak je teda v RL)?

laladua
31. jan 2023

No viem si predstavit, ze by ma to trapilo a dlho, ale su veci s ktorymi nezmozeme nic. Je to jeho volba, jeho rozhodnutie a nik to nezmeni, len on sam.

kate211
31. jan 2023

Nechaj to tak. Mam v rodine pripad, kedy sa dcera s otcom zacala stykat az ked mala 16 rokov. Predtym ho 13 rokov nevidela. Vyhladala ho cez facebook. Teraz ma 25 a s otcom, jeho novou zenou a surodencami sa pravidelne stretavaju.

kristinapetronela
31. jan 2023

Poznám prípad keď dieťa svojho bio otca nepozná .už je to hádam 12 rokov ...proste niekedy toho človeka nedonutis aby sa staral a vychovával.

trolos
1. feb 2023

V jej ociach to nebude emotivne ako v tvojich, ak si neurobi /L vezbu nebude ju nic knemu tahat. ON, pokial je normalny.. dopne mu, ale uz bude neskoro