Nezáujem otca o spoločného syna

24. máj 2022

Priateľ (čoskoro manžel) má z predošlého 20 ročného vzťahu 4 dcéry 4 dvojičky (jednovaječné) .. Prvé dve dospelé a ďalšie 2 -13 rokov ..Sme spolu spolu 2 roky a máme spolu syna 1r....A zo začiatku nášho vzťahu mi priateľ rozprával ako sa staral o detí v predošlom vzťahu atď atď... Teraz mám zase pocit že ho to už v tejto rodine prešlo.. Občas sa pomojka z našim synom a to je všetko , vôbec sa mu nevenuje,ako náhle prídu jeho dcéry tak zrazu je taký nažhaveny že aj vysáva, umyje podlahu sám od seba uvarí v ten deň pričom ostatné dní nepohne ničím.. Myslím že deťom z prvej rodiny má väčšie puto ako k nášmu dieťaťu aj napriek tomu že je to v konečnom dôsledku syn.. Preto mám všelijaké myšlienkové pochody že či sa aj vydám.. Priateľ má 45 r.a ja 33 r.

autor
24. máj 2022

Priateľ dieťa nechcel ale ja som si ho nechala predsa mám dosť hriechov za sebou nechcela som mať o hriech naviac....Je to moje druhé dieťa starší syn má 16 r.

diamond007
24. máj 2022

Keď nechcel dieťa, nič nenarobis s tým... Mňa len zarazilo, wau dvakrát dvojičky :-O :-O

autor
24. máj 2022

@diamond007 Nuž zadarilo sa🙂.. Neviem čím to je či zlým výberom partnera ale cítim sa ako druhá kategória

bosorka2302
24. máj 2022

mozno ani o tie deti z prveho manzelstva sa extra nestaral, len to recami zvelicil.

janickacrazy
24. máj 2022

Tak začať si vzťah s mužom, ktorý má už 4 deti je dosť odvážne. Keď dieťa nechcel, tak ste mali používať antiku. Teraz už je to jedno. Možno si vytvorí k synovi vzťah lepší neskôr. Predsa len, s dcérami je dlhšiu dobu, sú staršie, tak je to iné. Či sa chces vydať alebo nie, tak to už je na tebe. Že si pripadas ako na druhej koľaji, no s tým si mala rátať. Prvá už nebudeš. Deti tam boli skôr.

belllinka
24. máj 2022

Uplne ho chapem, ma 45, vychoval 4 deti, preboha, este k tomu 2xdvojicky, sa necuduj, ze uz chce mat svaty pokoj, oddychnut si a nie zas ten isty kolotoc s plienkami a detskym revom. Uplne ho chapem

pribinak
24. máj 2022

Zlata moja starý už je, má odrastene decka, jedno už dospelé…. Nebavi ho maličké dieťa, pri ktorom musí robiť tapi-tapi a hopi-hopi. On toto robil 5x a má dosť

Dieťa už nechcel. Tato veta hovorí za všetko. Je mi toho chlapčeka ľúto

hopsadobrandejsa
24. máj 2022

@belllinka ja osobne suhlasim....

Mas o 12 rokov starsieho partnera ktory ma za sebou vychovu 4 deti takze tam sa ozaj niet comu cudovat. Ja netvrdim, ze syna nema rad, ale 5. dieta v 45-tke by som ja osobne uz asi nechcel......urcite nie po styroch.

Trebalo si zvolit ineho partnera.

tykat
24. máj 2022

Chlapi toho nahovoria. Aj teraz sa len predvadza aby ho dcery doma pred exkou chvalili a ona sa zozierala ze jej nepomahal a teraz pri tebe ano.
Povedz dceram nech chodia castejsie, budes mat navarene aj upratane 😁

nwnw
25. máj 2022

Je to vekom. Po 40tke sa chlapom uz nechve riesit plienky, grcky a uvrestane deti. Uz by skor niekam sli pozriet synatorovi na zapas.
Mozno si casom k nemu cestu najde. A muzi maju radsej dcery 😉.

maciatkolulu
25. máj 2022

No, akože nechapem ako si si mohla urobiť dieťaťa, keď nechcel, blbý je on a aj ty. A tobôž, keď si si jedno už asi neplánovane urobila. Teraz už smola. Tak nech sú u vás dievčatá co najčastejšie, ocko môže makať a ukážu at, dievčatá sa po hrajú s bratom. Kokos, ale ten chlap musí byť blbý. 4 deti, 20 ročný vzťah a bum ženská s pubertakom a babo. Takže 6 deciek. To nevyzerá na svadbu, ale na zdupkanie🤣🤣🤣

jaskolka
25. máj 2022

Úprimne, čo si čakala? Máš o kus staršieho partnera, jasne ti povedal, že deti už nechce. Keď tak počítam, to si musela otehotnieť prakticky hneď na začiatku vzťahu, keď ste ani sa poriadne nepoznali.
To, že "staral sa o dušu o predošlé deti" môže byť tým, že mal viac energie, sily, bol mladší, alebo proste to zvelicil, prifarbil.
Nerozumiem, prečo ste sa nechránili, ako sa dá "len tak zadarit"?
Nezastavam jeho, ale ani teba. Ste dospeli ľudia, ktorí si nedali pozor, a chudák dieťa na to doplatí.

dievcacitajucelist
25. máj 2022

Ahoj, ja len k tomu že je už tvoj partner starí na dieťa....môj mal 45, keď sa drobec narodil ja som mala 40 a venujeme sa obaja drobcovi a to máme ešte staršie deti...to nie je o tom, že už ma deti z predchádzajúceho vzťahu ale o jeho nastavení v hlave....on zjavne (celkom určite, keď ti to povedal) dieťa už nechcel....počkaj so sobášom ako sa situácia vyvinie...držím prsty

0silvia0
25. máj 2022

@maciatkolulu och tie tvoje smailiky, tusim vzdy pouzivas 3 tie iste. Prepac, povsimla som si😬

lenka567899
25. máj 2022

Ste spolu 2 roky a máte 1r dieťa 🤔to je aká matematika??

panelacikova
25. máj 2022

autorka: teraz už nič neurobíš. len zaťať zuby a vydržať. možno sa vzťah so synom zlepší. ale prikláňam sa k väčšine. čudujem sa ti. ak vám dvom bolo dobre a ty si bola s deťmi tiež už za vodou (cháp - plnoletý syn), že ti vôbec napadlo mať ešte dieťa. a proti jeho vôli... teraz si budeš musieť niesť následky, nech budú, aké budú. a áno, jeho deti tu boli skôr rovnako, ako tu bol skôr tvoj syn. navyše, dievčatá, to si teda absolútne nevyhrala. oteckovia sú mnohí v tomto vadní. v dievčatách sa doslova vidia....

panelacikova
25. máj 2022

len toto som nepochopila, ale ešte je asi skoro ráno...

Priateľ (čoskoro manžel) má z predošlého 20 ročného vzťahu 4 dcéry 4 dvojičky (jednovaječné) .. Prvé dve dospelé a ďalšie 2 -13 rokov

to teda ako má dvojičky? keď dve sú už dospelé (dvojičky), ako môžu mať zvyšné dve dvojičky 2-13 rokov, keď sú dvojičky? či sa mi ešte oči nerozlepili? 😀

pragmaticka
25. máj 2022

V 45. rokoch by ma tiež už malé decko nebavilo...mozno tak na 10min,pomojkat.ostatne,dakujem neprosim. Osobne dúfam ze v 45. sa budeme opäť venovať sami sebe, cestovať, športovať, kavickovat a nie meniť plienky a lietať za malým.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
panelacikova
25. máj 2022

@mb2021 aha, ďakujem. mne to pripadalo ako vekové rozpätie... a jasné, piate dieťa, veď to je na palicu už... nehovoriac o tom, že jedno si "vyžení"...

stanulienkat
25. máj 2022

A kde si rozum ponechala??? Ci si sa nechala po pár týždňoch vzťahu naschvál nabúchať, aby si ťa niekto zobral? Začni používať antikoncepciu. Chudak chlap, ani on rozumu nepobral.

jaskolka
25. máj 2022

@lenka567899 zrejme otehotnela hneď na začiatku, po pár týždňoch maximálne.

sense
25. máj 2022

A načo by si sa vydávala keď už teraz nie si spokojná. On už má čo to za sebou, to posledné plánované zrejme neboloz jeho strany určite nie a len ste sa nedostatočne chránili.... Trochu sa mu pive uje a tým pádom to pre neho konci....
A ak čakáš ze sa sobášom zmení tak.nie nezmeni
Ty si tu už ale písala, lebo podobná téma tu už bola...

moonlight1210
25. máj 2022

@panelacikova Priateľ (čoskoro manžel) má z predošlého 20 ročného vzťahu 4 dcéry 4 dvojičky (jednovaječné) .. Prvé dve dospelé a ďalšie 2 -13 rokov

Najskor v zmysle dalsie dve, ktore maju 13 rokov.
Pouzila cislo ako skratku za pocet dve.

luccija
25. máj 2022

Žasnem z vašich odpovedí.Chlapi toho narozpravaju ohľadne starostlivosti o deti snáď si mu to všetko neuverila?Samozrejme, že lepšie partacky sú 13 r dievčatá ako malý drobec.Keby povedala, že je nečakane tehotná a zvažuje potrat to by bolo príspevkov.Dieta je tu teraz je neskoro lamentovať vek, počet deti..Keď nechcel dieťa mal odist tak asi mu predsa len na Vás záleží a cíti zodpovednost..Mozno tvoj pohľad ako by sa mal malému venovať je skreslený, alebo máš veľké očakávania.Zeny lipnu na deťoch a potom očakávajú, že chlap príde z roboty a bude pokračovať v animatorstve.Citam, že uprace, navarí asi sa netula, nepije...Vela mužov nevie ako sa hrať a čo robiť s malými deťmi.
Z tohto čo píšeš by ma najmenej trápilo či sa vydám🙂je na tebe aký budú mať vzťah nič nepíšeš ako si vy 2 rozumiete skôr si myslím, že žiarlis, že dceram venuje čas🙂asi nejaký odlud to nebude...

januska12323
25. máj 2022

Dva páry dvojičiek, dospelé a 13r.

panelacikova
25. máj 2022

@moonlight1210 áno, ďakujem, vysvetlenie prišlo už od
@mb2021 😀 😀 však hovorím, zavčas rána 😀

panelacikova
25. máj 2022

@luccija však neodišiel, zodpovedný teda zrejme bude. ale dieťa nechcel. zjavne jej to aj povedal. možno aj potom, čo otehotnela. podľa jej príspevku súdim. možno jej navrhoval potrat a i tak si ho nechala, usudzujem to z tejto vety:
Priateľ dieťa nechcel ale ja som si ho nechala predsa mám dosť hriechov za sebou nechcela som mať o hriech naviac.
moja fantázia mi hovorí, že ju posielal, odmietla. a tak to prijal, ako to je. je mi ho prakticky ľúto. už si myslel, že bude na "staré kolená" oddychovať a teraz prcek...
ono je rozdiel byť zodpovedný, byť šťastný a byť zodpovedný a šťastný zároveň. bohvie, ako to je u neho...

melanta
25. máj 2022

On nechcel dieťa, ale aj tak si otehotnela? To si mu povedala, že máš antikoncepciu a nemala si? Alebo si ho oklamala iným spôsobom? To je v každom prípade prvá chyba, ktorú si urobila. Že si otehotnela s mužom, ktorí ti deklaroval, že deti už nechce. A teraz si prekvapená, že z toho dieťaťa ozaj nie je nadšený. Ja na jeho mieste by som si ťa po takejto zrade (áno, je to zrada, ak si ho oklamala s oplodnením) by som si ťa určite nezobrala. Ja byť na jeho mieste, ani by som s tebou už v živote nespala. Hnusila by sa mi žena. ktorá ma oklamala v takto zásadnej veci.

pribinak
25. máj 2022

@lenka567899 úplne jednoduchá matematika, keď niekoho poznáš pár týždňov a zostanes s ním tehotná (museli sa poznať tak 2 mesiace a zostala tehotná )