Chcel by som počuť názor nestrannej osoby na problém ktorý mám a to je nezaujem mojej manželky o mňa, Aj chlapy potrebuju mať pocit že Vás žena obíjme , dá pusu sama od seba, povie pekné slovo .. alebo je to po 10 rokoch už rutina ??
aké je to teda po 20?
už to máme prebraté velmi vela krát..
skusili sme podniknúť dalšie kroky a uvidíme či sa niečo zmení , či dostane daaku iskru do našeho vsťahu
@belo79
Kdyz souhlasi tak ano..to je znameni, ze i ji to trapi... 😉
Ale priprav se i na otazky typu: kolikrat se milujete.. 😉
Ja bych prekvapila odpocinkem "ve dvou" nebo spolecne s detmi... 😉
Pokud nemas finance, pujcila bych si,ale tak,abych to mohla vratit bez potizi v domacnosti..a hlavne od nekoho spolehliveho 😉 kdo pochopi ucel a nutnost...a kdo bude mit pesti zatate ve smyslu fandeni a ne skodoliby... 😉
A nezapominej..vztah se udrzuje po kapkach..neni treba delat VELKE veci a planovat ZAZRAKY..obcas kapicka, ktera potesi staci..
Z malickosti se clovek tesi rad..a jestli je malickost "kyticka, pusa,pozvani na veceri jako pri randeni.. nebo pekna podprsenka", to uz zhodnot sam.. 😉
p.s. A ptal ses..jake je to PO 20ti letech? Kdyz se promeska SANCE po 10ti letech..tak uz je to KONEC🤐
fiiha ...ako keby to pisal moj manzel 😕 ale nie ja svojmu aspon tesne pred spanim co je okolo 2 rano poviem " lubim ta milacik ...dobru noc 😀
@belo79 podla mna sa staci s manzelkou porozpravat, ak mate deticky tak chodievajte spolu na prechadzky alebo zober deti von sam aby si manzelka mala cas oddychnut 😉 vecer daj deti spinkat ty a manzelka za ten cas poupratuje , potom si zapnite pekny film k tomu dobre vinko a ostatne je na vas 🙂 alebo chodte do kina , na koncet, do divadla .........je veeeela moznosti 😉 Ak nemate este deti a manzelka si ta aj tak nevsima tak jej daj dovod na ziarlivost
@belo79 Ze uz ju nezaujimas ?
1. Prid domov nad ranom, poriadne ovineny a oznam zene, ze si opat objavil, aky je zivot krasny a zabavny
2. Nech je golier tvojej kolese poznaceny ruzom.
3. Na sako poloz niekolko dlhych blond vlasom , mozu byt aj chlpy zo psa, ak doma ziadneho nemate
4. Zacni zenu za vsetko kritizovat a porovnavat jej vzhlad s 20 rocnou sexy susedkou
5. Po kazdom zazvoneni mobilu okamzite odchadzaj do inej miestnosti, mobil si ber so sebou aj na WC a davaj si ho v noci pod vankus
6. Na zufalu otazku svojej manzelky, ci ju este milujes povedz so zahmlenym pohladom - neviem.
Napis o tyzden,ako to zabralo. 😀
Po 10ti letech? SKODA.....rekla bych Ti jake je to po 20ti letech.. 😉
p.s. nekdy je objimani a dokazovani jako v obchode...na trhu ...NABIDKA /POPTAVKA nebo jako v ucetnictvi..MA DAT /DAL.
Konzumace vsednich dni..proste zalezi jak a kdo naserviruje a kdo jak co chce snist..nekdo to rad studene nekdo horke..ale casem VSE vychladne..
Kompromis je nejlepsi HARMONIE..ale ten se musi take vypestovat a pekne od seminka..cili PRED 10ti lety..ted uz je to tezke..ted uz jsi v obdobi SKLIZNE!!
Ale zkus hledat ty spravne seminka nove odrudy..zkus PREKVAPIT..uvidis,budes ODMENEN!! i snaha se ceni..🙂