Nezamestnaná kamarátka

bayonetts
20. apr 2023

Ahojte, mam kamosku, ktora uz je dlhsie nezamestnana asi 2r do toho otehotnela, mam pocit, ze nic okolo nej ju nezaujima okrem jej samej. Partner je radsej vonku chodi po brigadach akoby mal byt s nou doma zatvoreny. Nevidi to, ze sa snazi zarobit peniaze navyse aby mali z coho zit. Dohodila som mu robotu, kedze ona si zmyslela, ze musi mat novy kocik... nech teda si privyrobi nejaku korunu navyse. Nakoniec mi pride, ze som ja ta zla a vybija si to na mne, ze kvoli tej praci nie je s nou doma a necuci s nou na telku. Ked ju aj volam von tak nejde, lebo musi byt doma. Sama vravi, ze oni dvaja sa uz nemaju ani o com porozpravat a cuduje sa,uz nemaju o com porozpravat. Kym chodila do prace taketo stavy nemavala a ratam, ze ked sa jej mala narodi to bude este horsie..ako jej mam skusit este pomoct?

simona20201309
20. apr 2023

@bayonetts nie, nemyslím si, že si jej kamarátka.

domkakvet
20. apr 2023

@bayonetts ked je zena tehotna ma hocijake nalady, ale ci mu mas vybavit pracu by som sa najskor opytala jej, neviem ci si sa jej pytala.

kellypiu
21. apr 2023

od takychto ludi je lepsie sa distancovat, nic dobre ti to do zivota neprinesie si myslim, len starosti a ty sa zbytocne nad nou trapis a ona si zije vo svojom svete :/

cacianka
21. apr 2023

@domkakvet prečo jej ? Veď pracovať chce chlap, práca je pre chlapa, on je svojpravny, nie sú ani manželia tak on sa rozhoduje.
Mmch by som jej slušne povedala svoje a už by asi moja kamoška nebola.

kornelies
22. apr 2023

@bayonetts Pripada mi to ako zavist, ze ona nechce a nerobi. Ty ju zivis? Ak nie, nestaraj sa. Jej chlap je svojpravny, v partnerskom vztahu nepotrebuje pomoc,ci?

bayonetts
autor
22. apr 2023

@kornelies preco zavist? Stale sa mi vyplakava, ze nemaju peniaze. Nie raz som jej samozrejme pozicala, ked to potrebovali

bayonetts
autor
22. apr 2023

Pracu som mu vybavila tak, ze vedel ze znamy potrebuje pomoct a on sam mi volal, ze to berie. Takze ja si nemyslim, ze som spravila nieco zle. Necitim sa ani ako samaritanka, ze im musim pomoct. Je svojpravny a myslim, ze sa s nou mal poradit predtym ako mi volal, ze to chce zobrat. A nie, ze on to zoberie a potom je na mna ona nastvana... samozrejme to je len brigada asi na 2t nie na neviem aky dlhy cas.

kornelies
24. apr 2023

@bayonetts Nebolo napisane v uvodnom prispevku. Kamaratka je leniva, jednu znamu taku mam, len ona nepotrebuje pracovat, lebo
je financne velmi dobre zabezpecena.Nehladaj pracu, nepoziciavaj peniaze.