Nevyzretý partner a jeho chodenie po vonku

ejmi25
2. jún 2013

ahojte maminky,uz som sem pisala,mam 2 deti ,8 r chlapceka,a skoro 2 mesacnu dcerku.Vecne som riesila problem mojho priatela,ktory neustale kazdy tyzden mal potrebu chodit do rana s kamosmi sa ozrat..nakolko financne je dost skupy,mali sme vsetky financie pol napol.nakolko jemu z vyplaty peniaze ostavali,mne nie som na materskej,on mal 100e.poistku na seba mesacne,a ostatne si asi urcite radsej nechal do krcmy..vravim,preco ja mam ratat kazdy cent,a ty chodis kazdy tyzden do krcmy,a pride nachlastany,ziadne omluva z jeho strany,este mne povie co mi vadi,ze ide von..no vadi,mal vzdy naprate,ozehlene,navarene,o deti postarane,financie davam,myslim,ze aj o seba sa staram,chcela som kompletnu rodinu,ale tie jeho vyjazdy nemienim tolerovat.a on sa toho nevie vzdat..uz som ho pobalila 2 dni sa nukazal,byt je moj,tak ked nech ide,nech si najde taku ako je on..este mne povie,ze ved aj ja sa mam ist do rana zabavit,nevravim,ze prichodom dcerky budem navzdy len doma sediet,ale ja uz som dospela,vyzreta,nepotr..niekde trsat do rana..chcela som sa vyrozpravat,viem,ze to mam riesit s nim,ale vidim,ze sa stale tocime okolo toho isteho..

maruska24
2. jún 2013

@ejmi25 trápi ťa to, to je jasné. Ale čo chceš s takým chlapom? Načo ste si robili druhé dieťa, keď si vedela že je to potenciálny alkoholik? Teraz si ho vyhodila a sama asi aj cítiš v kútiku duše že si urobila dobre, že on sa nedokáže zmeniť. Tak teraz nepodľahni a neber ho späť. Podaj žiadosť na súd o výživné, to len bude chlapec oči vyvalovať.

sasenocka2
2. jún 2013

@ejmi25 Moja viem ako sa citis ja som mala to iste jednoducho ho uz nepusti ignoruj ho sice to bude tazke ale zvladnes to

ejmi25
autor
2. jún 2013

maruska prve dietatko nieje jeho,sme spolu 2 roky..sasenocka dakujem za povzbudenie

katieg85
2. jún 2013

@ejmi25 ahoj ,pises ze nevyzrety to nie je o tom lebo ked to robi uz aj ked ma deti tak to bude robit stale to chodenie do krcmi,moja kamoska vyhodila tiez takeho chlapa z domu uz 2 krat a zobrala ho naspet zo zaciatku furt sekal dobrotu a potom sa vratil do starych kolaji.taky clovek ti furt bude slubovat a nezrobi nic este sa vyhrazal ze sa zabije,to uz je chore.ked ho budes stalee bravat naspet tak stracas roky,ktore mozes mat ovela lepsie aj z niekym inym.taky clovek mi pripada ze sa chce vratik len kvoli tomu naspet aby mal o seba postarane,navarene ,oprane aby to nemusel robit on. 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hyta
2. jún 2013

Máš to ozaj ťažké.Skúsila by som mu navrhnúť protialkoholické liečenie.Ak nebude súhlasiť, tak ho už do bytu nazad neprijať..

bublina83
2. jún 2013

@ejmi25 A kolko rokov mas ty a tvoj priatel ?

ejmi25
autor
2. jún 2013

ja 33 on 31..

janinah
2. jún 2013

@ejmi25 no "skoro" si zbadala čo je zač 😒 čím skôr sa ho definitívne zbavíš,tým lepšie pre teba aj tvoje deti...aká je otec?aký je partner?postará sa o vás finančne? venuje sa tebe a deťom? odpovede poznáš...a všetko si právne ošetri,aby na deti poriadne platil,nenechaj to len na vašu ústnu dohodu...

janinna11
2. jún 2013

@ejmi25 No mas to tazke a aj to budes mat tazke- sama, ale nepolaj a neber ho spat. Tak ako ti tu ostatne mamicky radia, uz sa nezmeni, je to ten typ, najprv on a az potom rodina, nebola by si s nim stastna a o opore ani nehovoriac. Prajem vela sil a trpezlivosti, tk dobre urcite pride 🙂

malinkaaninka
2. jún 2013

podla toho mála,čo si napísala rozchodom nestratíš nič.len získaš pokoj.

kaara1980
2. jún 2013

ja by som ho tiež zbalila a poslala kade ľahšie.Ak som to pochopila,si sebestačná a zaobídeš sa bez neho.Ja by mu už dávno nevarila,neprala...Ja som bola v 3mesiaci tehu,keď som pre toto isté poslala bývalého do prdele.Ešte aj na silvestra ma nechal samú,lebo ja som bola na rizikovom a on sa musel ísť baviť.Došiel ako hrdina o pol 7mej a to bola posledná kvapka.Ak sú dôležitejší kamaráti a krčma,nie je ma hoden.

ejmi25
autor
2. jún 2013

no malu okupe ked je treba,postrazi,s malym moc niesu spolu,..financne navyse neda ani cent.ked sa mi cosi paci,teda davno som si nic nekupila si kupim,co mam svoje nasetrene..on je skrblik po rodicoch,ti koli akcii mlieka niecoho idu nohy lamat..

ejmi25
autor
2. jún 2013

kaara tak isto to robil mne,som si mys..,ze porodom malej sa zmeni,aka naivka..

mima4
2. jún 2013

@ejmi25
Verim, ze to mas tazke ☹
Nechcem sa ta dotknut, ale nevzrety chlap hlada nevyzretu zenu, cize skus sa do buducna (aj ked tento vztah ukoncis) realne zamysliet nad sebou, preco mas dve deti s dvoma odlisnymi muzmi a pritom stale slobodna... Moj nazor v strucnosti an vyber takeho partnera https://www.modrykonik.sk/fotoblog/mima4/clanok...

Ja na tvojom mieste by som sa mu podakovala za tie dva roky vztahu a pekne ho poslala kadelahsie. Mas vlastny byt. A hlavne spravaj sa ako zena do buducna, ktora si seba vazi, ma sa rada a chrani svoje srdce a svoje deticky.

lili_mia
2. jún 2013

@ejmi25 veľmi dobre si urobila .. ja som sa počas výšky stretávala s chlapíkom, čo ľúbil alkohol .. jeho piatkové seansy som neriešila .. len mi bolo divné, že ked som bola u neho, tak mi zapol telku, sebe pokec a toť vše náš program 🙂 spozornela som, ked som pri pc videla fľašu sedmičky .. vraj ju celú vypil večer predtým, ale sme si písali .. a hned sa sťažoval, že za nový komp dal v tom čase 23 tisíc ešte korún, plat mal ešte plus 2 tisícky .. žil sám, krmiť sa chodil vedľa k mamičke .. ale aj keby, že mu to nevychádzalo s peniazmi na daný mesiac .. nariekať, že nemá na chľast, než že mu takto nevychádza na benzín ... to už bolo veľa .. samozrejme, že ani žiadne úspory ... to sme sa videli naposledy ... rozlúčila som sa, potom som sa vyhýbala pokecu v čase ako tam bol, občas bola nejaká správa .. zarazilo ma, že ani na stretko ma už nevolal ... až ubehli tri mesiace a on ani ťuk .. tak som si ho pomazala zovšadial, kde som ho mala .. až vtedy zareagoval ... urazený, že až, že netolerujem jeho spôsob života a podobne .. no neustúpila som ... ja som od tej doby mala vzťah a on .. stále piatkové výjazdy a vidím, že mi na pokeci čumí do profilu .... prídeš jedine o neschopného chlapa a nič iné ... návrh na výživné podaj v sume ako je jeho polovica výplaty, aby to vyzeralo, že ked sa bude dožadovať nižšej sumy, tak budeš akože benevolentná a pristúpiš na trochu nižšiu sumu, kedže pôvodne o veľa neprídeš 🙂 držím palce

jurio
2. jún 2013

ja by som pozerala co je najlepsie pre to dieta. ty vies najlepsie, aky je otec,

aristka
2. jún 2013

v živote by som nechcela chlapa,ktorý mi chodí do krčmy a to doslovne ,všeličo sa dá tolerovať ,ale toto nie,keď si chce vypiť,má kúpiť pivečko a môžete si spraviť siestu doma alebo zobrať rodinku aj z deťmi v rámci prechádzky a ísť vy na pivečko a deti na kofolku,v tomto som tvrdá,to nie je výlet raz za čas,ale pravidlo a ak si dá denne jedno dve pivečká ,dievča utekaj.lebo máš doma alkoholika...

mima4
2. jún 2013

@aristka
bola si niekedy v typickej dedinskej krcme? 😉 to je zaujimavy pohlad..kooopec muzov (mladych, starych)... cele hodiny po robote tam travia. A co ich rodina? deti? domacnost? Z ich zien sa stali chudery, ktore rychlo bezia po praci domov aby stihali SVOJU domacnost a SVOJE deti.... ☹ .. velmi casty a veeelmi smutny obraz slovenskej spolocnosti...

aristka
2. jún 2013

@mima4 som dievča z dediny a veľmi dobre viem čo je to opitý človek,preto by som to netolerovala...ak majú nato financie a ženy im to tolerujú moc sa nedá robiť 😒

mima4
2. jún 2013

@aristka na toto vsak musi zena byt zrela a musi vediet svoju hodnotu... No slovenska vychova vedie dievcata k tomu, aby zili ako menejcenne osoby... aby nikdy nehladeli na seba a cely zivot sa len obetovavali pre druhych... ☹

heleninamama
2. jún 2013

Súhlasím s @mima4 Ja nechápem, čo tu chceš riešiť-chlap po 30-tke, nič nemá, je lakomý, ženiť sa zrejme nechce, dieťa ho zaujíma len príležitostne, zodpovednosť necíti žiadnu, to nie je nevyzretie, to je proste jeho životný štýl. A aký je on, takú partnerku si hľadá. Ak mu toto toleruješ a sama pred sebou si to ospravedlňuješ tým, že chceš kompletnú rodinu, nečuduj sa ako si dopadla. Rodinu tak či tak nemáš, rodina je o niečom inom.
Urob ako radia baby - vyhodiť, vymeniť zámku, požiadaj súd o zverenie dcéry do výchovy a určenie výživného. Ak sa ani potom aspon čiastočne nespamatá, nemá cenu zachraňovať "vzťah", posielať ho na protialkoholické liečenie a pod. nezmysly.

martina8306
3. jún 2013

@ejmi25 dobre si urobila,už len mať pevnú vôlu a nevratiť sa..môj exmanžel bol presne taký istý, len bral peniaze mne,lebo svoje stihol prepiť v deň výplaty a keď mal syn 1 rok,zbalila som ho a vyhodila..chvíľu to síce bolelo,ale bez neho nám bolo oveľa lepšie...držím palce 🙂

vlada2401
3. jún 2013

ver tomu, že si dobre spravila ja si myslím, že každý chlap po 30 by mal mat iné priority a nie chodit kazdý piatok do mesta a hýrit kade tade ked ma doma zenu a dieta. Nehovorím že chlap takisto ako aj zena potrebuje nachvilu vypnut spravit si cas pre seba ci uz s kamaratmi alebo nejakym konickom, ja som rada ked moj priatel ide na pifko s kamosom raz za cas a vypne nakolko aj ja rada stravim nejaky cas cisto len s kamaratkami a pokecáme o kadejakých veciach ale čo je moc to je moc isto by som netrpela jeho vyjazdy kade tade každý vikend. Keby aj s prosíkom chodil tak nepolavuj nechaj ho takpovediac vyzrat si jeho chovanie kym sa nezbadá a ked ani po dlhsom case nebude polavovat a bude chciet vas vztah zachranit a podielat sa na výchove vášho dietatka tak by som si s nim pohovorila o tom ako si to predstavuje on a ako ty a spravit kompromis, ked tak niekde obcas vypadnite spolu sa zabavit alebo si posediet a odreagovat sa alebo ked tebe sa nebude chciet tak nech on sa ide obcas vyventilovat ale nie ze to bude na týždenom poriadku a pokial pride ta situácia ze sa neozve tak to svedci o tom ze je to bezcharakterný clovek, nevyzretý somár, ktorý nejaví záujem byt s tebou a dcerkou tak nanho kasli a venuj sa detom, pretože bez takého človeka ti bude isto lepšie.