Nevyznám sa v ňom a ani v sebe

18. jan 2023

Ahoj, chcem sa spýtať. Mala som človeka, ktorý mi bol veľmi blízky. Poznáme sa zopár rokov, vždy sme držali spolu.Boli sme si vzájomne na prvom mieste. Neskôr sme si prestali rozumieť stále sme sa hádali. Mňa to trápilo, lebo toto trvalo niekoľko mesiacov. Mala som pocity ako take že som úplne na dne. Že chcem všetko späť ako bolo predtým. No ono to doteraz neni ako predtým. Zas po nejakej dobe.Bol další level a to keď som bola v takom štádiu, že sme pohadani som začala preháňať a vravela mu bohužiaľ take veci čo som ani nemusela. Bola som na tom zle. Veľmi ma trápilo, že sa hádame. Smutná z toho čo sa dialo. Tak som mu vravela že som ho nemala ani spoznať . No vždy to bolo tak, že bolo na oboch vidno, že nám na sebe záleží. Aj keď sme si nerozumeli. Prešla nejaká doba a ja som sa stiahla. Z tých pocitov čo som mala, to že som bola smutná. Cítila smutok.Nevedela v noci spat a stále premýšľala o nás.Z tých pocitov je to že citim prázdno. Ako keby mi to bolo jedno. Čím to je? Ako keby som si povedala že som sa dosť trápila. Začala som si hľadať prácu a venovať sa svojim zalubom aby som nemyslela na nič zlé. Teraz poslednú dobu venujem sa inym veciam mám iné záujmy robím čo ma baví mám novú prácu. Ale ako keby ten clovek k môjmu životu nepatril a aj keď na neho pomyslím necítim to čo predtým - smutok, bezmocnosť, plač, neustály tok myšlienok. Ale necítim nič. Neviem ako to pomenovať čo citim. A ani to neni to, že by som tu osobu vymenila za niekoho iného. Ďakujem za každý názor.

panelacikova
18. jan 2023

Jednoducho ťa to prestalo baviť. Neustále sa snažiť a neprinášalo to ovocie. Rezignovala si. Je ti to ľúto, ale na druhej strane sa nemieniš utápať v slzách a brodiť sa nekonečnými hádkami, ktoré asi nikam nevedú. Urobila si výborne, že si sa začala venovať sebe a záujmom, ktoré ťa napĺňajú. Prakticky ťa vnútorne serie a zároveň ti je veľmi ľúto, že si obetovala nejaké roky života niekomu, kto si to možno ani nezaslúžil. A tieto pocity sa zmenili v rezignáciu a totálne ignorovanie toho, že vôbec existuje. Ja ti držím palce, aby to neprešlo do nejakého nepríjemného psychického štádia. Drž sa, venuj sa sama sebe, to prejde, neboj.

reanda
18. jan 2023

a co ti je luto, ze uz necitis smutok a bezmocnost? ze uz je ti to jedno? ... si pogratuluj .. chod dalej a nevracaj sa spat, naco si chces nieco pomenovavat..

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petricka22
20. jan 2023

Konecne si sa z toho dostala a miesto toho, aby si zila spokojne dalej ides riesit, preco to mas vsetko u prdele? Naco sa tym zas zapodievas? Uzatvor tuto kapitolu a chod dalej.

autor
20. jan 2023

@petricka22 Lebo to bol prvy clovek v mojom živote s ktorým som sa cítila tak dobre ako s nikým predtým. S ktorym som si veľa zažila a povedali sme si ze tu budeme pre seba stále :( Preto sa tým zopodievam. Aj keď kapitolu som zatvorila “sama od seba bez nejakého uvedomenia “.Lebo síce citim ako keby nič.Prázdno. A to ma dosť desí

petricka22
21. jan 2023

Vies kolko ludi si slubi navzdy a kazdy druhy par sa rozvadza. Zbytocne to neanalyzuj. Proste to je zivot. Vsetko vylieci cas a treba sa divat dopredu. Uz to viac netreba rozoberat, co, preco, ako. Je to tak ako to je… a to prazdno sa raz zase naplni.