Neviem, co sa so mnou deje. Mam milujuceho partnera a sice ako asi vsade, nie vzdy je to harmonicke,no vo vseobecnosti mame velmi dobry vztah,komunikaciu a vsetko. Sama som sa pristihla, ako niekedy aj pri malickostiach co spravi (napr. sadne si na postel vo vonkajsich veciach (niekto nepochopi,no kto tiez ma no go zonu vo vonkajsich veciach v posteli pochopi)) a kedze som ho o to prosila milionkrat,dokaze to vo mne vzbudit hrozny hnev, lebo ma nebavi sa opakovat stale. Samozrejme,chcela by som to zmenit, no niekedy proste vybuchnem a viem,ze to je za blbost
PMS?
To je uplne normalne, kazdy ma nejaku uchylku.
Mna vzdy muz nasere ked dojdem do spalne a ma tam psov. Nevie to pochopit, ze ich tam nechcem. Ked sa chce s nimi muckat, tak to moze aj na chodbe, alebo v pelechu. Keby mohol, tak ich natrepe aj do postele. Samozrejme ked som mimo, tak su tam 😠. Napr macka mi nevadi, ale ta nema ani zaujem tam byt 🤷🏻♀️.
Ono sa to poddá a naučíš sa predychavat.😀
To je také malé povzbudenie odo mňa,čo má doma selektivne hlucheho muža už 18 rokov.🤭😌
Dnes som sa nahnevala na muža pre podobný problém, niekedy sa musím opýtať 2-3 krát to isté, aby som sa dočkala odpovede. Niekedy sa na tom zasmejem, niekedy ma to hrozne nas*rie. Buď ich rozum chrustá inú informáciiu, alebo si lebedia v tej krabičke "nothing" 🙂
Som teda rada, ze to nemam takto iba ja. S partnerom sme stale mladi, sme spolu aj pomerne kratko, preto som niekedy az smutna, ze som taka, no raz to vo mne vzbudzuje,akoby nedokazal a nechcel respektovat moje poziadavky a hranice
Vies po anglicky? Tu je paradny clanok pisany chlapom. Podla mna je super napomocny chlapom pochopit ako si takou malou vecou podkopavaju manzelstvo. Skuste si to precitat spolu, alebo mozno tam najdes uhol, z ktorho to manzelovi vies vysvetlit:
@petronellla87 vies co, nemalo by to vsade byt. V momente, ked sa to otoci na prejav lasky a respektu, tak ta polsekundova snaha sa hned lahsie robi.
Mne ten clanok co som dala vyssie fakt otvoril oci, aj mojmu partnerovii. My sme sa vzdy snazili tomu druhemu vyhoviet, ale pochopila som aky to ma dopad na toho druheho, ako sa citi byt respektovany a lubeny takymito "malickostami"
@veselo_neveselo Urcite precitam/e, dakujem
Poznám...ú nás to je bordel v dreze 🫣 bambilion krát som mu vravela nech si po sebe umyje drez a vysype sitko...občas to spraví, ale väčšinou nie. Tiež viem že to je blbosť ale niekedy to proste vo mne vykypi a p*cujem. Podľa mňa všade je niečo takéto 😅 pokým je toto to najhoršie vo vzťahu tak je to uuuuplne v poho🙂