Pisem sem asi preto, ze hladam podporu, porozumenie, alebo možno usmernenie.
S manzelom spolu nevychadzame, mame vela problémov, nevenuje sa dietatu. Nemozem si ale dovolit ist do prace, syn este nema ani tri roky a je autista. Popri tom som spoznala nahodne na internete skveleho muza, super si rozumieme a mame taky virtualny vztah na dialku. Este sme sa nikdy nevideli, ale piseme a voláme si denne. Uz je to pol roka.
Chcela by som odísť od muza, ale financne to neutiahnem.
Nechcem riskovat a skusat skocit hned do noveho vztahu a byt opat zavisla. Chcela by som sa najprv postavit na vlastne nohy. Presiel si niekto niecim podobnym? Ako ste to zvládli?
utekať od problémov je najľahšie. vtedy sa nám zdá dobrý aj virtuálny kamoš ktorého sme v živote nevideli naživo.
Miesto nahodneho hladania noveho muza (wtf ked si vydata?🤨) ste mali dat do poriadku sucasny vztah s manzelom .a nie utekať zbabelo ...
Preco pises byt opat zavisla?pri tomto muzovi si zavisla?
Mozno si ho idealizujes cez telefon a pismenka je vsetko ruzove.Aka je tvoja predstava postavit sa na nohy?Mozno sa vztah pokazil kvoli tomu, ze to mate narocne so synom?ty vies ako zijete, ale ja by som neriskovala a skusila napravit vztah, ked sa da.Mozno novy priatel si nebude vediet vytvorit vztah so synom..neviem ci si schopna sa o vas postarat, ked Ti nevyjde novy vztah a rozvedies sa.
Fu, zacinat novy vztah s beznym dietatom je o hubu, s autistom masaker. Tym ti nechcem povedat, ze mas ostavat s chlapom, s ktorym ti to neklape, uvedom si vsak, ze tvojou motivaciou k odchodu nemoze byt chlap z internetu, ktory ani len netusi, co take autisticke dieta obnasa. Som mama aspergerky, ked mala 6 rokov, odisla som od jej otca a z neba mi spadol novy partner, ktory mi je velkou oporou. No PAS dieta je taky naklad na psychiku, ze sa dennodenne cudujem, ze s nami je, ked si predstavim, ze mohol a stale este aj moze mat zenu bez tohto bremena. Dobre rozmyslas, ked nechces ist hned do dalsieho vzrahu, musis sa otriast z toho, z ktoreho odides. No len ty vies, ci budes schopna to po financnej stranke zvladat, ake mas moznosti s PAS dietatom sa zamestnat, kolko ti na syna moze dat jeho otec, ci ti moze pomoct rodina...
Toho chlapa si este nevidela...si sa zalubila len do svojej predstavy...zidealizovala si si ho...a v podstate s "fantomom" chces zacat novy zivot..
Radsej sa snaz popracovat na vztahu s manzelom..kedysi sa ti predsa aj on zdal rovnako skvely, ako tento aktualny "borec"...
Noo tak pis si snim este dalsi polrok kym ta prejde ta namotanost na pana uzasneho ktoreho nepoznas...opusti muza aj ked dobre vies ze sama to neutiahnes..jasneee hned ti ponukne full servis...este aby si s dietatom neostala na ulici...nebud naivna a namotana na bludy..🥺
najprv oznám tej novej, naprosto neznámej "láske", že sa plánuješ rozviesť a prísť s dieťaťom k nemu. Uvidíš, či bude stále taký skvelý, úžasný a budete si rozumieť. Možno sa vydesí tak, že váš virtuálny vzťah bude v tom momente minulosťou. Ak nemáš dobrý vzťah s mužom, rieš to, prípadne aj odchodom, ale nedaj sa pri rozhodovaní preboha ovplyvniť písačkami chlapa, ktorého si v živote nevidela!
Najprv sa snaz to urovnat s manzelom.. ak to nejde tak si pories aby si mohla odist a zacni fungovat sama.
A az potom ries nejaku novu znamost. Aby v realite to nebolo este horsie ako to mas teraz.
Neviem či to máš už poriešené ale napíšem ti asi toľko ,že uplné chápem to ako sa cítiš.Proste si nasla v niekom niečo čo ti tvoj manžel nedal.Ale podľa mna ide o to ,ze ty v podstate ani nechces aby sa to dalo do poriadku s tvojim terajsim manzelom pretoze si poblaznena do toho kamoša.Mam svagrinu ktora na tom bola presne tak isto.Ona nechala svojho manzela a vies co urobil ten virtualny kamos nechal ju v ten den ako ona nechala svojho manzela nechala aj svoje 3 deti.A ten jej kamos ju odkopol.Myslela si ze si ju zoberie aj s jej 3 detmi ale nezobral.Pred mesiacom sa rozviedla pretoze manzel jej na neveru prisiel teda to ze si s tym chlapom pisala starsie 2 deti ostali s manzelom a jedno dieta 3 rocne ostalo s nou.A poviem ti nema to lahke.Jej manzel vobec nespolupracuje deti maju v striedavej starostlivosti ale on to nedodrziava.Takze moja rada znie.Daj sancu svoju manzelovi predsa mate dieta a ak ste predtym mali dobry vztah tak zisti co sa stalo ze je iny.Skus si dat prestavku od netu a od soc.sieti a venuj sa rodine.Uvidis ci to ma zmysel
Nepises si nahodou s nejakym 39 roc Tomasom ako ja :D to je len taka smutna poznamka lebo daj si pozor....pisala som aj ja len virtualne stretli sme sa 5x a len reci ze ma chce len nrma cas lebo je zaneprazdneny....daj si pozor. Ja som to uz sekla...polrocne zbyytocne namotavacky
No tak pol roka si píšete a ešte ste sa nestretli? Na živo to môže byť úplne inak, ako si myslíš. Máloktorý muž je ochotný si naozaj začať vážny vzťah so ženou, ktorá má takéto dieťa. Možno to on vôbec neberie vážne. Určite by som sa snažila dať do poriadku vzťah s manželom, možno poradňa? Ak to nepôjde, tak sama s dieťaťom to budeš mať ťažké. Najskôr si nájdi prácu, potom môžeš uvažovať o odchode od muža.