Neviem, ako to opísať. Nie je to ani tak nevsimavovost, veď predsa, spomenul si, potešil, aj vzdy kúpi sám od seba.
Ale napríklad stále keď sa ma pýta, čo mi ma kúpiť na nejaký sviatok, či Vianoce atď...aj tak vždy urobí podľa seba, svojho vkusu, či čo. Pýtal sa ma, čo chcem na vianoce, poslala som mu link s fotkou, že si prosím dreveného anjela . On kúpil takého sadrového, čo vôbec mi k ničomu nepasuje, samozrejme poďakovala som. Na Valentína som mu hovorila, že mi stačí moje obľúbené rafaelo. On doniesol nejaké mentolove pralinky čo neznášam mentol 😃 dnes mam narodeniny, objednal tortu malinovu čo ani cítiť nemôžem, a najhoršie, tmavé kvety. Dobre vie, vidí, že pozerám po obchodoch žlté, kupujem svetle tulipány, rúže, všetko svetle a on kúpil tie gerbera, či čo sú to za kvety, tmavofialove, deprimujuce.
Už som mu aj minule naznačila, keď som sú dala v obchode do košíka žlté tulipány On vybral a dal tam zase tie svoje tmavé
Akk ho preorientovay na môj vkus aspoň čo sa týka darčekov pre mňa??
Povedz mu to narovinu tak ako tu si to vedela napisat tak rovnako mu to povedz do oci
Kup si zlte tulipany a rafaelo este dnes tortu nasilu nejedz posli ju svokre 😄aj stym tmavym kvetom. Ze sa chces podelit.
Žiadne naznačovanie. Úplne normálne mu to povedz. Stavím sa že on nami netuší, že je tam nejaký rozdiel.
Nenaznacuj, chlapi to nechapu, treba povedat priamo a mozes mu ukazat, ze zlta je slnieckova, lebo mozno ani nevie😝
Bože, úplne Ťa chápem. Až na to, že môj muž sa ma nepýtal a rovno kúpil blbosť. Takže od istého času mu vždy poviem presne, čo chcem, alebo si to rovno kúpim sama. (Ten "istý čas" bol vtedy, keď som na obyčajné meniny, čo nejako extra neoslavujeme, dostala drahé horské slnko. Ja, čo sa neopaľujem, vyhýbam slnku a nikdy v živote som nebola v soláriu, ani nepôjdem. A on to všetko o mne vie. Absolútne netuším, ako na taký darček prišiel. 🤦🏻♀️)
Ty nevieš rozprávat? Veď keď si dala do košíka žlté tulipány a on ich vybral a dal tam tmavé..vtedy si sa mala ozvať, že tebe sa páčia žlté, ak si ticho ako má vedieť čo sa ti páči?
@marcellka32 ale tak logicky ked si dala do kosika zlte tak sa jej snad pacia.. on ich vymenil Lebo jemu sa viac pacia tmave. Nie preto zeby si “ myslel “ ze dala do kosika zlte omylom a ze tmave sa jej pacia viac .
Pri tej situacii, ktora je vo svete by som sa tesila, ze na mna mysli. Nic nie je dolezite, iba vztahy, laska, ludskost.
Je to dost zvlastne, akoby to robil naschval. Vie o tom, ze nemas rada mentol a malinovu tortu?
@dskjhfdlkdjhl 😃😃
No je zjavné že tvoj manžel absolútne nevie čo máš rada a či je to len jeho chyba ťažko povedať... Ten môj ma pozná dokonale vie aké kvety milujem aká je moja obľúbená čokoláda ako a akú kávu pijem proste všetky také maličkosti...tak neviem 😒
Vie o tom samozrejme. Véd sám sa ma pýta, čo mi ma kúpiť, ešte mu poviem presne že rafaelo, žlté tulipány, nepoviem...nejakú čokoládu, nejaké kvety.
A furt už asi 5x mi kúpil tie isté kvety. Alebo napríklad ideme niekde autom, ide natankovať a poviem mu nech mi kúpi kávu s mliekom a cukrom. A on prinesie maličké preso bez mlieka a cukru. Pritom doma mi robí kávu akú pijem. Mne je to až smiešne, ale tak ma to dnes napadlo.
@zanka777 pozná ma, keď sa ho opytas co mam rada, povie ze žlté tulipány, aj všetko čo vie. No furt urobí opak
Fúha tak to je ešte horšie podľa mňa ... Potom ti takéto veci kupuje "len aby bolo"alebo zo slušnosti podľa mňa a nie je "duchom prítomný"keď ti to kupuje..... Nemyslí vtedy na to čo sa ti páči
to je taký celú dobu alebo si si to až teraz všimla? Spýtaj sa ho, prečo ti normálne neprinesie to, čo pýtaš. Ak sa nesústredí, tak sa s tým dá niečo robiť, ak to má v paži, to už je horšie
Chlapi sú z inej planéty. Raz som bola v nemocnici a manžel sa ma pýtal že čo mi má priniest. Napísala som mu že sa mi minul krém na telo, tak nech mi kúpi Lactovid v bielo červenom obale. A on mi priniesol Lactacyd, nejaký gél na intímnu hygienu 😀😀😂😂😂 kukám naňho že wtf čo mi to priniesol a on že veď si chcela nejaké Lacto v cervenobielom obale. No aspoň obal trafil 😀😀😀
Mne sa to nejako nezdá, inak máte pekný vzťah?
Mne to vyzerá, že ti to robí naschval.
Hádam sa ale mýlim 😊
Kamoška mala priateľa, ktorý sa smial na tom, že jej kupuje co nemá rada, ale on áno a potom si dá čokoládu, ktorá jemu chuti. Schválne to robil, vraj ho to bavilo.
Keď ti prinesie inú kávu ako si mu vravela, nech ide po ďalšiu a už správnu. Ak sa mu nechce, tak nech si to vypije. A ak by sa sťažoval, tak to je jeho problém, že si nevie zapamätať jednoduchú vec 😁 a to isté s kvetmi, že tie sú pre neho, ale kde sú kvety pre teba, sak si vravela žlté a toto nie je žltá. Ešte by som si robila srandu, že nech mi ukáže ako podla neho vyzerá žltá, nech mi ukáže niečo žlté. Ak sa trafí, pochváliť 😅
A skus spraviť to isté jemu, možno mu to pomôže pri ďalšom nakupovaní
Skus sa ho opytat na rovinu, lebo ked mu priamo povies, ze chces toto a toto, a on ine kupi, no povedzme ze s tou kavou sa mu javilo nepodstatne, alebo medzitym vypadlo z hlavy aku presne, tak nejaku zobral, alebo sa mohlo stat ze toto nemali kupil som ine, vsak neobeham polku mesta kvoli tomu - ale ak je to casto, tak asi by som povedala narovinu, ze je to fajn ze na teba mysli, ale ze ci by fakt nemohol doniest to, co chces. Vies aj ja som taka, ze mam presnu predstavu, ale zistila som ze ludia to nemaju radi, lebo ich to prilis limituje a asi nemaju cas sa tomu povenovat, zhanat - proste mam niekedy pocit ze dary sa davaju zo slusnosti a nie preto, aby mal ten druhy radost. Pritom v dnesnej dobe je to podla mna aj celkom namieste si konkretne urcit co chcem, lebo vsetci mame uz vsetko a ozaj nepotrebujem nieco, z coho mam uz zbytocnych 10 kusov. To je skoda na oboch sztranach, ani mne to nie je nanic, a aj ta druha strana vlastne tak vyhodi peniaze nadarmo. Vidis, takto by si to mohla muzovi podat, ze drahy, dakujem ti, len skoda penazi nadarmo vyhodenych, vsak vies ze tmavu cokoladu nejem.
@lilitela keby som vedela, že aspoň on ma rad takú čokoládu, tak si poviem, že asi ma chuť on, tak kúpil "2v1" ale ani on také neje.
Opýtala som sa ho, od koho dostal tu čokoládu, že mi ju dal, keď vie, že ja také nemám rada, tak ze sa mu páčil obal 😄
Pritom tie tulipány stoja 5e a tie kvety co kúpil minimálne 20e a aj tak mi to príde ako na cintorín. Mňa deprimuju.
Takže ani o peniaze nejde, že by chcel ušetriť.
Raz sme boli niekde pri poli slnečnic, vie, že zbožňujem slnečnice, všade ich mam doma, zastal, ja že mi ide odtrhnúť jednu a on odtrhol ale dal do kufra s tým ze vysuši semena a dá zobať vtákom. 😅😅
no tak ti to vlastne vysvetlil - ceni si ta na "viac ako 5 eur". je prakticky, nie romanticky. zda sa ze to mysli dobre, len asi skor mu to ozaj unika, co chces a potrebujes, asi aj ked mu to povies na rovinu casom sklzne do povodneho rezimu, takze asi sa s tym vyrovnat
Neviem, proste chlapi niektorí nevedia nakupovať, alebo si myslia, že keď kúpia nejakú čokoládu a nejaké kvety, tak to stačí. Ja som raz môjmu povedala, nech mi kúpi vankúš s medvedikom, presne aj obchod som povedala, kde ho majú a on mi aj tak kúpil iný vankúš a bez medvedíka. Vôbec som nechápala, prečo. Mužská logika je občas divná. 😂
Nehnevaj sa ale tu sa riešia také nepodstatné veci..Pane Bože, nezáleží co ti dá ale akým spôsobom ti to dá..ci s láskou ci je aapon kúsok romantický a nie toto riešiť..vidno, že kto si nepresiel naozaj niečím zlým a nudí sa, tak rieši takéto "záležitosti"..nic v zlom..
A preto sivzdy pytam jeho kartu a kupim si co chcem🤣🤣
Úplne narovinu povedať, páčia sa mi žlté tulipany, ak mi chceš urobiť radosť, kúp mi tie