Nevlastná 19 ročná dcéra

evelynka1992
19. máj 2021

Neviem Ani ,KDE zacat so snubencom sa hadame, kvoli jeho adoptovanej 19 dcere. Mam pocit,ze na mna ziarli, aj Mi povedala ze Ma nikdy akceptovat nebude.
ona uz s Nami Ale nebyva , zije s priatelom. Ale vzdy KED Pride ja som Ako na ihlach uz mam asi na Nu aj averziu, od svojho otca chce aby jej nakrajal maso KED sedime za stolom aj s jej priatelom, potom to je supanie Mandariniek , a Len peniaze pyta a robit sa jej nechce, nedokoncila skolu Lebo ona sa Tam nudila,Tak jednoducho odisla potom sa jedna o zdielanie jedneho napoja s mojim muzom samozrejme predo mnou a sedenie na kolenach co Ma teda uz uplne vytocilo nakolko som ttehotna Pride Mi to nechutne myslite ze to prehanam?

terina25
19. máj 2021

@evelynka1992 mas 29 a snubenec ma 19 rocnu dceru?🤔 Zase sa tu niekto nudi

ofzuza
19. máj 2021

A dnes si si vytvorila profil, aby si sa nam zdoverila so svojou ziarlivostou.

deti95060810
19. máj 2021

@terina25 možno má snúbenec tesne pred dôchodkom...😀

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evelynka1992
autor
19. máj 2021

Ano slecna zahlasi oci pokrajaj Mi maso a KED jej povie ze Ma frajera nech jej pokraja Tak sa urazi
Slecna je rozmaznana az takto

evelynka1992
autor
19. máj 2021

@terina25 haha volny nick

evelynka1992
autor
19. máj 2021

@ofzuza ja ziarliva nie som Ale mam pocit ze Si mysli ze Ma 5 rokov ,ze sa vratila do deckych cias a urcite Mi to vadi KED pije z jednej plechovky Ako moj,trochu odpije ona potom on a zase ona ,preco sa nenapije z frajerovej KED su vzdy spolu U Nas a bohvie kolko vtakov vyfajcila a potom ja sa mam s mojim lubit 🥵

evelynka1992
autor
19. máj 2021

@deti95060810 trefa do cierneho 😂😂😂

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evelynka1992
autor
19. máj 2021

@beata_k No potom to dava jemu vyzrat ze sa zmenil odkedy je so mnou potom plac Ako Ju nema Rad citove vydieracky a moj drahy je Strasne makky na Nu Lebo vlastne Este nema Ale je na feste a ona je adoptovana vlastne vysnivane Dieta 😢povie iba ze jej sa nechce a to je vsetko a mna zdviha zo stolicky nedovolim Si Ju ja komandovat alebo rozkazovat

basska_b
19. máj 2021

Ja neviem, tiez sa tu pozastavujete... kludne moze mat chlap 40 rokov, no a? Jaj adoptovana je, no, tak to je jedno uz co je, ale tak ono ta to asi hneva, lebo si tehotna a podrazdena, plus take rozmaznane decko by stvalo asi kazdeho, ale nepotesim ta, ona tam stale bude, stale, dokym tvoj partner bude dychat, tak tam bude, cize bud sa s tym vyrovnas, alebo budes trpiet... ale ked bude starsia, ten kontakt sa obmedzi, teraz chodi este peniaze pytat, ale snad tomu nebude tak vzdy. Sak uvidis. Inak zaujala si ma, lebo aj ja som 1992 rocnik a meno Evelina som chcela dat dcerke, ale manzel mi dal stopku :D

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evelynka1992
autor
19. máj 2021

Tak mna AZ dviha zo stolicky KED Nas naschval strapnuje aj pred blizkou rodinou s Tym krajanim Masa mne vzdy az zabehne KED to povie , dokonca jej adoptivna Mama Ju krmila aby jedla Ako 15 rocnu to normalne na hlavu
S mojim nemame ziadne Problemy Ale KED Pride ona tak ja uz radsej zaleziem do izby Lebo to nemozem pocuvat a stale Len co jej treba kupit Madam chce kadernicky Salon von viedni a tu uz su zase aj moje Financie Ale nevdacne decko podporovat nebudem ine by bolo kedy chodila do skoly Mala asi zaujem nejaku brigadu Ale ona nic ona Este otca donutila aby jej a ucet vyplacali rodinne pridavky kvoli korone sa jej to predlzilo

evelynka1992
autor
19. máj 2021

@beata_k on tiez nic asi Si uz na Nu zvykol a jej Maniere on jej to maso pokraja 😂😂😂

whatever1
19. máj 2021

@evelynka1992 ze "kolko vtakov vyfajcila" fuu ty si ale macocha😒...

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evelynka1992
autor
19. máj 2021

@whatever1 Tak Mala Par znamosti , Bola som strucna 😂😂😂Po WC Si ruky neumyva som hnusna Ale ja Si na Hygiene zakladam a hlavne teraz KED som tehotna Si mam davat pozor na infekcie

evelynka1992
autor
19. máj 2021

@beata_k Tak Ani ja som si nemyslela ze nieco Take existuje Ani Google to nenasiel v prehladavaci

evelynka1992
autor
19. máj 2021

@beata_k ja Si osobne myslim ze to je urcity vzdor, ze na mna ziarli a chce byt stale to jeho Male dievcatko a stredobodom pozornosti ,stale Ho objima dedi mu na kolenach a ja sedim Vedla Pride Mi to blbe az prehnane predsa Ma 19 rokov pohlavne dozrela zena

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miskakyska
19. máj 2021

S tými veľkými písmenkami chceš niečo zakryť?🤣🤣
Ti nepomôže ani morzeovka 🤣

evelynka1992
autor
19. máj 2021

@miskakyska mam nemecku klavesnicu 😂😂😂

evelynka1992
autor
19. máj 2021

@beata_k Tak samozrejme ze sme sa o Tom bavili Ale on v Tom nic sexualne nevidel, a obhajoval sa Tym ze Ju vychoval od malicka ze je Ako jeho ,ze on Ma na to iny pohlad Ako ja

miskakyska
19. máj 2021

@beata_k ešte kým si ho neželá požuť🤣

evelynka1992
autor
19. máj 2021

@beata_k a s novorodencom obavam sa co Este Pride , ked vacsina financii a pozornosti pojde na dieta
Dokonca Mi chce aj dirigovat Ako SA dieta Bude volat to som zatrhla a ona ze vsak uvidime ze ona sa uz s jej otcom dohodla a KED som Ho konfrontovala Tak povedala ze Si Ju nemam vsimat ze Trepe blbosti ze in Ani nevedel Naco pritakaval ze teda Len aby Bola ticho

solange7
20. máj 2021

Máš nejakú úchylku na slovo "KED", keď ho píšeš capslockom?

sense
20. máj 2021

@evelynka1992 vyjadrovanie hodne zeny...neviem kolko vtakov vytlacila..
Tak nepi z jednej plechovky ani ty otvor si svoju a neverim ze jeden dospely rozumny clovek bude krajat 19 r dietatu mäso....
A ak to je pravda tak to robil aj ked si nebola este tehotna. Tak ked to ro tak vadilo nemala si sa s nim zasnubit a mat s nim dieta

maciatkolulu
20. máj 2021

@basska_b 21 ročný chalan si adootije dieťa.... 😂😂😂😂👍OK

elizabet173
20. máj 2021

@maciatkolulu že by ďalšia evitovka? Tým deckám v škole už nedávajú písať slohy, alebo čo, keď sa takto realizujú?

ivkazba
20. máj 2021

@evelynka1992 moja zlatá, toto nechceš počuť, ale dieťa bude pre človeka vždy najviac. Čiže aj pre tvojho partnera jeho dcéra. Na toto trebalo myslieť na začiatku vzťahu. Takže toto buď akceptuj alebo odíď. A je úplne jedno, že ich správanie nie je okej (jej správanie do veľkej miery ovplyvňuje jeho výchova). Rodič vždy bude stáť za svojimi deťmi.