Ako si nájsť k nej cestu? Ako ju presvedčiť, že nie všetko je tak ako si to ona vysvetlila resp. vysvetľuje? Ako ju mám vlastne poprosiť o to aby mi pomohla sa dostať z problémov ktoré mi k nej hatia cestu? Nemienim žiť ďalej s pocitom, že niekto ma o ňu obral, že niekto ma u nej doslova zničil a ja proti tomu nič nerobím aby som to nakoniec predsa len zvrátilo v môj prospech. Jej niekto ublížil ale tak rafinovane aby ona žila v domnení, že som to bol ja. To by vysvetľovalo prečo mi nechce pomôcť. Len tak z ničoho nič sama od seba by sa odo mňa určite neodvrátila. Upadujem fyzicky, psychicky a takýto stav by mi ona určite nepriala. Vyjadrite sa, ďakujem.
@dorothy77 lenže ja nemôžem. nechcem aby to vyznelo ako nejaké klišé ale ona je moja cesta, môj život. ona je moje akoby znovuzrodenie, východisko z mojich problémov lebo ja hyniem doslova zaživa. ona vie toho viac ako všetci tí ktorí mi k nej zahatili cestu dohromady. ale pomôcť mi zjavne nechce lebo sa asi bojí aby neupadla do niekoho nemilosti, napr. do nemilosti svojej vlastnej rodiny.
neviem co je vo veci ale presne ak ta nemiluje a ty sice budes trpet ale vsetko preboli,,chce to len cas🙂
presne ako píšu ostatní, nikoho nemôžeš nútiť do ničoho. Ak by mala záujem to riešiť čo je medzi vami, tak by sa s tebou stretla, porozprávala a vysvetlili by ste si to. Zrejme jej to takto vyhovuje, je dospelá osoba a zodpovedná za svoje rozhodnutia a ak ju niekto donútil aby sa takto správala, tak doplatí na to ona. Z určitej strany aj ty, ale ona určite viac. Asi si ťa nezaslúžila, teraz o tom ešte nevie, ale postupom času príde na to sama, ale to už bude neskoro. Nechaj ju tak, možno stretneš niekoho kto si ťa bude viac vážiť ☹ 🙂
netreba sa ničoho báť, musíš si veriť. Nechápem ako jej môže vyhovovať že trpíš, veď keby ťa mala rada, tak to by nedopustila. Prečo potom bola s tebou? Ja ju síce nepoznám ale je taká že sa dá ľahko ovplyvniť druhými bez ohľadu na to , že by si overila informácie, prípadne skutočnosti ktoré sa Vás oboch týkajú? Zrejme je to asi čerstvé, lebo z tvojich slov usúdiť, že sa veľmi kvôli tomu trápiš a myslíš na to ako to napraviť.
@petula8 ona nebola so mnou. mi sme boli v kontakte prakticky len cez net. videli sme sa naživo bez toho aby sme spolu prehodili zopár slov a aj to bol z toho troška takpovediac cirkus lebo sa do zamiešal jej otec. ona je voči mne zmanipulovaná a to mi nehrá do karát vôbec. ja viem, že niesom u nej úplne bez viny ale musí vedieť, že som odhodlaný začať riešiť problémy, že som odhodlaný o ňu bojovať hoci aj do posledného dychu.
@petula8 ja jej píšem momentálne už len na FB ale nereaguje na moje správy. je pravda, že som jej kedysi na inej sociálnej sieti napísal niečo čo som nemal na základe čoho si ona mohla myslieť alebo si možno myslí, že ju obťažujem, prenasledujem ale to bol len výsledok mojich negatívnych emócii. určite by som jej neublížil. veď by som predsa nešiel proti sebe. to, že mi neodpisuje u mňa evokuje dojem, že nemá zrejme záujem si dať odo mňa niečo vysvetliť ale ja sa nemienim vzdať aj tak.
no to čo už je? ja žasnem 😀 😀 😀 Vieš čo zvráti veci v tvoj prospech? Že sa začneš konečne chovať ako chlap a začneš tým, že prestaneš kade-tade vyplakávať a tváriť sa ublížene.
@joy75 nechaj dievča , nech si žije vlastným životom. je ešte mladá a ty si pre ňu STARÝ!!!!! baba má rozum, nebude sa viazať na ,,deda" keď má celý život pred sebou. otvor oči a nájdi si spriaznenú dušu vo svojom veku. je tu plno sklamaných a opustených žien, ktoré potrebujú mužské rameno, ktoré ich podporí a pochopí.
21 ročný vekový rozdiel je priveľa. to by si jej mohol byť otec!
... a ja mam pocit ze mame za sebou prvy tyzden letnych prazdnin, tak sa zaciname nudit 🙂
@livocka21 ja si skor myslim,ze opat hlada niekto zanetu 😠 ...si pozri kolko tem zalozil posledne dni 😀 ...uz som len cakal,dokedy to vydrzi a opat prejde do uuutoku 😀
ale v kazdom pripade mu dzim palce,nech si to poriesi a my tu na MK mame uz pokoj a on kludnu dusu 😉
ááá trapko je zase tu 🙄 🙄
@terezka1947 xixixixi hmm kazdy sme nejaky 🙂
pokial bude stale na nho niekto reagovat, neprestane ho to bavit.
@terezka1947 ty sa zrejme riadiš heslom: do koňa treba kopať kým nezhynie namiesto toho aby sme mu pomohli postaviť sa na nohy.
@terezka1947 a určite nielen ty ale väčšina tu na MK.
jedna podstatna vec..
napriek vsetkemu co momentalne prezivas / citala som si aj ine tvoje zalozene diskusie / , verim, ze ta to urcite poznacilo a si z toho zdrveny a zufalý. a zufalý clovek robí zufalé ciny......
a teda pises na forum pre mamicky a buduce mamicky .. a tu je gro mojej myslienky... nevidim tu ziadnu asociaciu s tvojim problemom a touto strankou .
nie sme psychologicka poradna ani nadacia pre pomoc nestastne zamilovanym.... sme forum pre mamicky a buduce mamicky a snazilky ......
neviem si ani len predstavit akoby sme ti niektora z nas mohli pomoct aj keby sa to dalo....
na konci uvodneho prispevku ziadas o vyjadrenie sa ...
Na co konkretne sa mame vyjadrit ? na vzniknutu situaciu v tvojej nestatsnej etape zivota ? K comu ti pomozu tieto vyjadrenia ?
Potrebujes pomoc, ale nie formou vyjadreni zo strany mamiciek.....
Nehovorim, ze si psychicky chory, to si nedovolim povedat.. len chcem naznacit, ze potrebujes pomoc formou nejakej konzultacie s niekym, kto tvoju situaciu pozna a vie ju nestranne zhodnotit, pozna teba aj dotycnu a dokaze ti adekvatne a objektivne poradit, bez akejkolvek manipulacie s tvojimi ci jej citmi.
niekoho kto moze kominukovat s nou bezkonfliktne a zaroven aj s tebou aby vniesol do " Pripadu" trochu svetla ..
pretoze takymto pocinanim zo seba robis len beznadejneho smutiaceho chlapa... ktoreho slova a prispevky mi viac pripominaju scenar z Rosalindy ci inej melodramatickej telenovely.. trochu sa vzchop, ved si chlap a nevypisuj tu na fora uplakane prispevky, ale rob nieco preto aby si dosiahol svoj ciel... nech uz je to cokolvek.... Pretoze taketo trapenie z teba vyzmyka aj poslednu muznost, co v tebe ostala.....
Oh no!!! Známy pedobear Sadílek je už aj tu?! Táto skladba textu a viet je veľmi podobná známemu nicku na diva.sk - petersadilek alebo nejak tak. Podľa jeho slov oklamal vtedy 13 ročné dievča, že má 14 rokov a dohodol si s ňou stretko, keď to prasklo začal ju obťažovať a vyhrážať sa jej. Dotyčný mal vtedy 36. 😀
@acrobaleno 😉 on sa uz navyhrazal kadekomu aj tu...a dost skaredo 😖
Zakazdym novy nick.. Ale pribeh Zaneta zostava
@joy75 ty ale nie si žiadny kôň, do ktorého každý kope, tebe to robí dobre. Buď si obyčajný slaboch a potrebuješ byť ľutovaný, keď aj len na základe vymyslených príbehov alebo ide u teba skrátka len o zábavu. Veď ktorý dospelý, normálny a rozumný chlap napíše niečo takéto? Ak máš problém...a ty ich máš teda fakt neúrekom. 😀 😀 😀 namiesto toho, aby si si ich riešil sám ako dospelý jedinec v rokoch, tu vystupuješ ako ufňukaný šušeň. ...alebo len z nudy skúšaš na vymyslených problémoch, ako budú baby reagovať... dobre sa bavíš a rozvíjaš debaty do aleluja. V každom prípade, či už tak alebo onak, nemáš nič iné na práci? Ak máš problém, zájdi za odborníkom alebo radšej zachraňuj svoje skrachované vzťahy inak, ako vypisovaním do fór po celom internete 🤐 🤐 🤐
@joy75 nikoho neprinútiš, aby ťa miloval 😒 ak s tebou nechce komunikovať, nechaj ju tak a choď vlastnou cestou...