Neviem zabudnúť

katka996
21. nov 2023

Ahojte, volám s Katarína mam 27 rokov ..chcela by som poradiť ...mala som partnera 4 roky veľmi som bola zaľúbená bol to chlap do voza aj do koča. Dobre vyzeral a so ženami to vedel. Ale stala sa taka vec že posledný rok nášho vzťahu začal ten šarm využívať aj pri iných ženách nie len pri mne..Podviedol ma aj keď som veľmi trpela odpustila som mu pretože som ho ľúbila viac ako si viete predstaviť..lenže on si na to podvadzanie zvykol ..aj ja moje odpušťanie..robila som čašníčku v jednom bare a stretla som tam iného muža čo mal o mňa záujem tak som toho svojho priateľa opustila..strašne plakal a chodil za mnou že sa zmení a že chce mať so mnou rodinu..ale ja som ho už nechcela ...No do nového partnera som sa nevedela zaľúbiť po roku sme sa rozišli..a trochu ma bolí keď vidím svojho ex po boku novej partnerky s dieťaťom..zostali sme za dobré

dzulli1980
21. nov 2023

A čo chceš poradiť? Dobre si urobila ... načo Ti je taký záletník? Si myslíš, že Tvoja láska k nemu ho zmení? ... nezmení ... ku.evník bol a ku.evník zostane ... ani za nič by som takého nechcela ... to by si len cítila bolesť, keby si Ty prebaľovala, kŕmila vaše dieťa a on by preťahoval iné ... uzavri to, ďakuj Bohu, že je ex.
@katka996

h2
21. nov 2023

@katka996 To je normálne, že ťa bolí, keď ho vidíš s inou. Ale nemáš absolútne za čím ľutovať. A obávam sa, že časom podvedie aj tú svoju novú priateľku.

katka996
autor
21. nov 2023

@dzulli1980 Máš pravdu počula som že podvádzať neprestal

loliki
21. nov 2023

@katka996 Zabudnúť nemusíš, a chlapov je ešte dosť na svete. Podľa mňa lepšie je mať verného/dobrého než krásneho. 😉

osky
21. nov 2023

Co po nom.
Nech si beha kade tade.
Vies kolko takych beha po svete..

Hlavne nehladaj nahradu ua kazdu cenu.
Ono to zvycajne pride,ked to necakas

katka996
autor
21. nov 2023

@h2
@osky podvádzať ju podvádza ako som počula s tým neprestane ..len on sa mi stále pripomína naschvál lebo dobre vie že som na neho ešte nezabudla

h2
21. nov 2023

@katka996 Neboj, zabudneš, chce to len čas.

slovakboy
21. nov 2023

@katka996 plakal lebo dostal kopačky. Mal ťa rád ale len povrchne. Zraňoval ťa a to sa milovanej osobe nerobí. Ľutuješ lebo sa ti stále páči je to príťažlivý muž. To v tebe vyvolava pekne emócie. No sama si sa presvedčila že príťažlivosť a pekna emocia z nej nie je všetko, keď zároveň ťa obdaruje bolesťou. Skús prehodnotiť svoje hodnoty, priority, nároky na mužov. Možno menej sexi muž keď si dopraješ s ním skúsiť zažiť pár zážitkov a skúseností, tak odrazu zistíš že je ti s ním dobre a príťažlivosť príde. Ty si si myslela že si zaslúžiš toho fešáka, že takto to malo v tvojom živote byt, že on je tá rozprávka. Ale nedaj sa oklamať povrchom vecí. Skutočné hodnoty sú trošku hlbšie a treba sa k ním dopracovať.

slovakboy
21. nov 2023

@katka996 pripomína sa? Tak ho maj stále rada. Ale iným spôsobom. Platonickým. Praj mu to najlepšie a buď na neho milá. Ale nepripustí si ho k telu ani k srdcu. Vytvoríš si taký svoj romanticky svet, v ktorom bude tvoja laska k nemu vo forme priateľstva ale nič viac. Aj mu povedz a úprimne že mu drzis palce že ti dal krásnu skúsenosť že na neho rada spomínaš. Ale nič viac. Bude ťa chcieť zviesť ešte viac ale ty to ber ako zadosťučinenie. Nie pomstu to vôbec. Ale ako potvrdenie svojej hodnoty. Hoci ho od neho nepotrebuješ a nemala by si ho u neho hľadať, kľudne si ho vezmi (to sebapotvrdenie) keď ti ho ponúka. To je to zadosťučinenie.

ankare
21. nov 2023

@katka996 chválabohu,že si sa ho zbavila. Takýto kasanova sa nezmeni. Príde nový, lepsi, ktorý si Ťa zaslúži. Držím palce!

katka996
autor
21. nov 2023

@slovakboy ďakujem za radu 🙂

katka996
autor
21. nov 2023

@ankare Ďakujem verím v to🙂

andreatytler
22. nov 2023

@katka996 Joj, to je chrapun!. Ma zenu a male dieta a podvadza?
Podvadzal teba. Sluboval ti ze s tym prestane ked sa ozeni. No uz sa ozenil a stale podvadza. Ake stastie ze si nie na mieste jeho zeny. Hladaj lepsieho otca pre svoje dieta.
Ci ty veris ze si jeho osudova laska a keby si zobral teba, tak by sa zazrakom vyliecil z podvazania?

miadi
22. nov 2023

No urobila si chybu ze si skocila zo vztahu do vztahu. Jasne ze si sa do noveho partnera nezalubila ked si stale zila v tom ze ten ex bol tvoja laska. Rozisla si sa snim no neukoncila si emocie k nemu. Tie emocie su zalozene na povrchnom pozlatku je to krasny chlap Tak si si nahovarala ze je krasny aj z nutra . Sudila si knihu Podla obalu. Caro jeho oci jeho usmev jeho recicky ako ta vzdy vedel ukecat nakecat ti ze ta miluje. Ten tvoj pocit ze je vynimocny charizmaticky ze je nieco extra .. Teraz mà dieta a stale podvadza a vzdy bude. Ked tebe sa taky clovek totalne neznechutil tak s tebou nieco nie je v poriadku, Mozes byt len rada ze ta chudera matka jeho dietata nie si ty, Raz zazijes naozajstnu lasku muza co si ta bude vazit… budes mat svoju rodinu a na tohto ked si spomenies nebudes uz vediet pochopit co si na nom videla, Vsetko to pekne co na nom vidis casom zmizne.Ostane len srdce ktore nevie milovat.

rorino
22. nov 2023

@katka996 tak ťa chce dostať do poradovnika,ďalšia milenka...

katka996
autor
22. nov 2023

@miadi znechutil nechcela som ho ani keď mi povedal ze chce so mnou rodinu...sama s dieťaťom by som zostať nechcela a ospravedlňovať jeho milenky taktiež nie ...vo mne len zostalo to pekne čo sme spolu prežili keď sme boli spolu a na to nejak neviem zabudnúť..ale máte pravdu nech si ho nechá ta hlupučka a delí si ho s milenka

katka996
autor
22. nov 2023

@andreatytler neozenil 🙂 ma iba priateľku a dieťa ja iba neviem zabudnúť na to pekne čo sme spolu prežili ale teda nech si ho nechá ...ja som s tou milenkou bola v kontakte a pekne som sa naplakala čo mi napísala ..

zmrzlinka2021
22. nov 2023

@katka996 a čo ľutujem? On má frajerku ktorej spravil dieťa a ktorá skončí zle. Čo ti z tohto chýba?

katka996
autor
22. nov 2023

@zmrzlinka2021 no myslím si že ju skôr či neskôr opustí kvôli druhej

zmrzlinka2021
22. nov 2023

@katka996 reálne,chápeš že ten chlap je luzer?

katka996
autor
22. nov 2023

@zmrzlinka2021 je ja viem ...ani neviem čo som ho tak ľúbila.. ale asi to ma na ňom priťahovalo, že bol sebavedomý...potom som si našla takého čo ma ľúbil a to ma odradzalo...ja som čudná

zmrzlinka2021
22. nov 2023

@katka996 dakuj Bohu, že sa nakoniec za neho nevydala

maminkadeticiek
22. nov 2023

Tak ta to boli.A?S tym sa da zit.Urob vsetko preto,aby si ho nemala nikde na ociach.

katka996
autor
22. nov 2023

@maminkadeticiek snažím sa..ale on hocikedy zavolá aj mojej mame či som doma a tak

maminkadeticiek
22. nov 2023

@katka996 Ako si to moze dovolit?Posli ho do prdele aj ty aj ostatni.Toto je emocionalny a psychicky teror co ti robi ak ti vyvolava.Musis to ihned stopnut lebo si nicis pritomnost a mozno aj buducnost.

stanislavicenka
22. nov 2023

@katka996 naozaj places za niekym, kto ta Permanente podvadzal? To snad bude iba vymysleny pribeh. Ty chces takto zit? Nevies, ako sa s nim ma jeho sucasna partnerka. Zacni sa mat rada a uz nikdy nepripust, zeby si toto k tebe pravidelne dovoloval nejaky chlap

katka996
autor
22. nov 2023

@stanislavicenka Hej to už nikdy nedopustim

miadi
22. nov 2023

@katka996 to pekne co bolo snim bolo len koli sexu. Na tebe mu nezalezalo. Tie iste pekne veci robil a hovoril popri tebe aj inym, Nebolo to nic specialne. Naletela si ,

katka996
autor
22. nov 2023

@miadi To zas pochybujem že nezáležalo...neboli by sme spolu 4 roky a neplakal by keď som ho nechala neprosil by ma a nedoliezal by za mnou do prace , domov, k sestre mojej a pod.

katka996
autor
22. nov 2023

@katka996 a Keby mu na mne stále nezáležalo tak by neotáčal celú dodávku kvôli mne len aby sa so mnou porozprával..takže neverím že ma nelubil