Neviem spracovať svoje emócie a pozitívne sa nastaviť

prissy
9. okt 2024

Ahojte,

S manzelom sme sa rozhodli, ze kedze som tehotna a doma, dieta nedame do skolky kvoli pripadnym virusom aby som sa nenakazila ja a babo v brusku.
Spociatku som toto rozhodnutie brala v poriadku, ale teraz to velmi lutujem. Mam pocit, ze mojmu dietatu to neprospieva nech sa snazim akykolvek urobit program. Chodime vonku velmi casto a snazim sa aby sme sa nenudili, ale mam pocit ze som urobila velmi zle rozhodnutie. Mala je nam mna naviazenejsia ako predtym, menej smela a pod. Predtym byvala ovela veselsia. To, ze ide jesen a zle pocasie mi nepridava. Skratka sa neviem zmierit s tym ze nie je v kolektive a velmi to lutujem. Cez den placem a je mi to luto. Okolie nechape co stale riesim, ved pojde o rok a bude vsetko OK, ale ja to skratka neviem zvladnut. Navyse asi nie su taketo stavy dobre v tehotenstve.. Co mam robit??

mabenn
9. okt 2024

dat na pol dna by nebolo riesenie?

lujza123
9. okt 2024

@prissy opýtať sa v škôlkach či ju nevezmú aspoň na pol dňa.
Ked nie tak materské centra, interiérové ihriska, krúžky pre malé deti.

Tiez si myslím ze dieťa v tom veku potrebuje kolektív, rovnako ako dospely. Človek je spoločensky tvor v každom veku, to len teraz žijeme takto izolovane. Cele tisícročia žili ľudia vo väčších zoskupeniach ako rodiny či celý kmeň spolu

sashka22
9. okt 2024

@prissy skús ju prihlásiť takto v priebehu roka,aspoň si oddýchneš ako tehuľka malá sa Ti vyhrá v škôlke. Choroby sú všade okolo nás, hlavne v takomto počasí to neovplyvnis.