Ahojte toto je priznanie ale aj potrebujem poradiť s priateľom sme sa rozišli pred dvoma mesiacmi a ja sa neviem cez to preniesť stále to veľmi boli chcem byt veľmi sním boli sme spolu takmer 3 roky v našom rozchode nebola nevera len posledný mesiac sme sa často hádali tak som odišla od neho sme spolu v kontakte piseme si kazdy deň ale budz sa hádame alebo si piseme ako kamaráti on si vždy hlada výhovorky prečo nemôžme bit spolu lebo sa k sebe nehodíme a také veci ja viem že ma ma rad ale myslím si že nevie čo chce vlastne poradte mi prosím čo mam robiť už sa takto ďalej nechcem trapit aj by som chcela nanho zabudnut ale neviem ako
@ardnaxela1989 pro jedno kvítí slunce nesvítí ...nedokázali ste spolu ustáť nejaké hádky o prkotiny, tak ako by ste asi zvládli skutočné problémy? Odporúčam úplne prerušiť kontakt a spraviť si normálny program s kamoškami, venovať sa sebe, podávať v práci 100% výkon, ak si študent tak si nájsť brigádu na leto ...
@ardnaxela1989 kdesi som čítala, bol to článok od jednej psych. že problémy po rozchode - či už chcenom, alebo nechcenom trvajú 6 mesiacov. Prvé 3 mesiace sú ťažké a potom to pomaly prechádza a po 6 mesiacoch je z človeka už niekto iný, zocelený. Po 8mes. je úplne vonku a je prijať novú známosť bez toho, aby myslel na predošlú známosť a porovnával to navzájom. Bolo to dosť zaujímavé a pravdivé. Možno budú niektoré namietať, že oni sú schopné vymeniť chlapa za mesiac a nič sa nedeje - aj to je možné. ľudia sme rôzny.
A ešte ak tvoj ex má rôzne výhovorky, tak sa mu netisni. Načo. asi o Teba nestojí. Po čase nájdeš niekoho iného a budeš sa sama sebe čudovať ako si sa mohla tak chovať. A už vôbec nepochopíš ako si sa tak mohla trápiť.
Bud to chces, alebo nechces, vsetko ostatne su len kecy
zabudnúť? tak si vymeň telefónne číslo a žiadne vypisovačky. Ako na neho chceš zabudnúť, ak si s ním v dennom kontakte?